Идва златна есен, февруарски бебчета очакваме със песен-Тема 10

• 23 511
  • 751
  •   1
Отговори
# 495
  • област Варна
Е, кажи кой шпионираш, че сега ще падне едно чудене  hahaha
И аз се вълнувам за стъклените шишета и пластмасовите стерилизатори за микровълнова.

# 496
Ние приемаме всякакви роднини Mr. Green Hug

# 497
Здравейте!Аз съм Румяна Петкова-бременна в 21 г.с.Нямам бг клавиатура ,нито БГ фонетика.Трудно ми е да пиша и се извинявам много!

# 498
Дано скоро ми оправят езиците!Само ви чета засега и се ядосвам!

# 499
 Здравейте коремчета от нас  Hug Благодаря Ви много. Днес сме добре, нямам никакво изтечение  Party цял ден си лежа само пради малко ходих да вдигна простора, че се беше обърнал, кво дърпане падна  ooooh! Totoni не се бях сетила пратих милото до работата да вземе физиологичен р-р-той нали е изотоничен, ама още няма промяна, пък ще видим.Отгоре на всичко ме хвана и разстройство днес   ooooh! и се тъпча със сухари, за температурата пия парацетамолче ама си я държа 37.5 C Днес само два пъти усетих малкото и малко ми е притеснено, ама ще видим в понеделник на ФМ.
Добре дошла на новата мама welcome  
За шишетата, нали Ви питах миналата седмица-изчетох после много теми и за микровълнова стерилизатор -НЕ може вътре стъклени шишета да се стерилизират, точно защото е както Evridika е написала   bouquet В парните могат да се стерилизират. Аз не разбрах за електрическите, но мисля да си ги пускам, защото стават и за бурканчета. Днес милото ми взе стерилизатора на линдам, ама като се оправя ще го пусна да видя как работи, мноого съм изморена.
Айде чао от нас, засегааа   bouquet

# 500
румила, добре дошла.

loryn, радвам се, че днес си по-добре, обаче недей така да пиеш парацетамолчета за Т 37.5, можеш да я свалиш и по друг начин. Хапчета след 38 градуса Т, иначе не е много хубаво.

# 501
Благодаря ви!Ще пописвам по-накратко!

# 502
Здравейте,

Чета ви редовно,но нямам по какво да се включа в темата.
Засега сме здрави,макар дребния да има лека хрема и няма да е на градина утре..за съжаление и на кафенце няма да дойда,ама се надявам скоро да се видим всички Варненки Simple Smile МОже нешо декемврийско..когато всички ще сме си у дома,у Варна молооове колкото искаш.

Имам да се похваля,накупих си вече доста дрешки,че бях доста подтисната от факта че нищо не ми става,та сега имам дънки,панталон и клин-дънки за бременни,ботуши,наметало/пелерина за шкембенцето,а днес си взех страхотен панталон с ластик-черен-става и за поводи Simple Smile ооо и най важното имам 3 сутиена за кърмачки,боди Триумф и бикини(които са ми голям проблем сега...все не са му удобни стандартните гащи..та тези са супер) всичкото бельо е от моята любима сестра Heart Eyes

Гърдите ми са ОК,имам такива жълти зрънца и аз,но коластра ще имате малко преди раждане или веднага след-рано е още

Течението-слагах Гино Певарил Confused,много гнусно е ...та сега съм ОК,ще видим доктора какво ше каже на 8ми.

Момичета на които вече са се появили стрии-веднага почнете мазане с крем за заличаването им,не се примирявайте Naughty

ХУбава вечер
Аз отивам да готвя

Нищо че не работя вече все не ми достига времето-ама аз съм с хиляди задачи ежедневно които нарастват Crazy,та е нормално при мен няма скука НИКОГА!

А и последно измислихме името на бебо Whistling...може и Вие да се включите ако искате имате ли идеи за име на момче с М(без Мартин,Митко)

# 503
огнена стихия,при кой доктор ходиш в Плевен?

# 504
Анилеви, да се оправя малкия бързо и да не боледува. Браво за покупките. Обаче за коластрата мога да не се съглася, имам тъкмо 2 приятелки, които имаха още от 5 месец едната, а другата от 6-ти, много е индивидуално разбира се, но има и случаи на по-ранно идване на коластра.

# 505
anilevI с М на мен Мартин засега ми е фаворитът. Иначе други, за които се сещам- Михаил, Мариан, Марин, Момчил..Ние пък сме зациклили на мъжко име с В, което обаче да е интернационално - задача с повишена трудност се оказа.  Thinking
На мен друго освен Валентин не ми хрумва..

# 506
Sofie,
Моето любимо с В е Виктор Simple Smile

# 507
anilevI с М на мен Мартин засега ми е фаворитът. Иначе други, за които се сещам- Михаил, Мариан, Марин, Момчил..Ние пък сме зациклили на мъжко име с В, което обаче да е интернационално - задача с повишена трудност се оказа.  Thinking
На мен друго освен Валентин не ми хрумва..
Виктор и аз...победа...на почти всички езици Peace

# 508
И ние си имаме име за бебо вече - ще го кръстя на татко ми... Wink Не че ме е карал, просто така искам...плюс това имах толкова много имена за момичета, пък то...какво стана, за мъж тепърва не мога да мисля ново, а и татко ми го залужава напълно и знам, че ще е много щастлив, като му кажа  Heart Eyes

Иначе днес извадих медицинските за брака, харесах и халките - сребърни са в крайна сметка, но са много красиви, не съжалявам изобщо...плюс това по-добре така, за да си ги носим и двамата, иначе ако бяха златни - само аз щях да я нося... Laughing Само се оказа, че датата, която избрах първоначалнно и която запазих, не е удобна на кумовете...така ще ще я изместим за края на месеца...ама това да е  Simple Smile

Мъжо отиде да гледа мач у приятели, така че аз пък отивам за малко на кафенце с приятелки, на всички - лека вечер от нас и до утре  Hug

# 509
  • София
М-Максим,Малин,Мариан,Марин,Марио,Марко,Мартин,Методи,Милен,Миро,Митко,Михаил,Младен,Момчил

В-Валентин,Валери,Васил,Велизар,Величко,Велимир,Венелин,Венцислав,Венци,Веселин,Виден,Византи,Виктор,Вихър,Владимир,Владо,Владислав,Волен

ние сме избрали име вече-Стилиян Simple Smile Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт