Идва златна есен, февруарски бебчета очакваме със песен-Тема 10

• 23 511
  • 751
  •   1
Отговори
# 510
anilevI  tchoudomira а, да, забравих да добавя,че Виктор го изключваме от вариантите..  Naughty Blush
iana28 от изброените  май пак изборът падна на Валентин или Валери...
всичко е с идеята, че ако детето реши да отиде или остане в чужбина, хората ще си изкълчват езика да му кажат името, а и за него няма да е много приятно да се взират и да умуват това как се чете и произнася.. Tired

# 511
Хора, аз сега се прибирам от разходка с майка ми. Направо съм скапана от умора.... Tired Решихме да отидем до Метро (люлинското), като пътьом пихме кафе в Дънкин Донатс, минахме да огледаме количките в Хиполенд и после докато обиколим и Метро- то, та утрепахме три часа! Честно казано кръста ми не беше много доволен.  Mr. Green Вече се задъхвам като вървя и се уморявам много бързо.

Добре дошла на rumila!     bouquet

Хайде аз да почина малко, че направо се разбих.

# 512
А аз си мислех, че само аз се измарям. Последния път ходих до магазина за 30 минути близо (преди за 10). Моят корем пак почна да расте, ама с такава сила, че се съмнявам да е от бебо. Вече с 10 кл. отгоре  Embarassed Не мога да направя нищо  Embarassed и то като посетих незнайно колко пъти WCто, ужас.
Вече не ми стават и пижамите дори, облякла съм пижамата на милото, а горното го обличам до под гърдите  Mr. Green
На мен много ми харесва Валери и Владимир

Последна редакция: чт, 30 сеп 2010, 20:09 от loryn

# 513
  • област Варна
За варненската група - аз съм свободна в събота.
За име с М - Маноел, с В нямам любими.
Аз чакам 12-ти да видим на ФМ-то какви ще сме на 100 %. Иначе за сега имам 5,6 мъжки имена на идея и едно женско, ама окончателно ще го решаваме към края на другия месец.

# 514
Ех и аз искам да се включа в срещата ,обаче уикендите ми са толкова натоварени ,изобщо не ми стига времето за всичко Rolling Eyes .Нали си имам едно момченце и програмата е пълна  Flutter .
Между другото-с какво си мажете коремите(като растат толкова  Crazy ) ?
Аз с предната бременност се мажех с масло на Икаров и после се наложи да изхвърля всички дрехи-миришеха на гранясало  ooooh! .Така че-НЕ СИ КУПУВАЙТЕ ИКАРОВ  Naughty !

# 515
Аз вече съм с 6 кг отгоре и то само на корем раста Simple Smile
Мажа се с масажно масло за бременни и кърмачки на Бюбхен - много съм доволна, за дрехите не съм забелязала да ми миришат на лошо  Rolling Eyes

# 516
  • Varna, Bulgaria
Добър вечер момичета, аз едва сега сколасах да седна и да прочета какво съм изпуснала от последния си пост Simple Smile , а след малко си лягам, все не ми стига сънят, а утре е последния ден от седмицата, в който ще ставам рано Simple Smile
clover_d аз се мажа с Кокона & Майка, ароматът е лек и ненатрапчив, не е олио, а крем и дори се усвоява доста добре от кожата. Дори не изглежда да е толкова мажен, някак по тежък е.
За събота съм ок, и аз съм свободна, остана да уточним мястото на срещата и часът.
Sofie, ние Валентина я кръстихме именно с идеята да е популярно звученето и на вън Simple Smile Виктория не исках, защото прекалено много станаха Викитата.
А сега имаме две имена Денислав или Денис(това второто сега ми хрумна ) и Лора. Лора ми е било винаги фаворит, но не можах да се преборя за Валката  Rolling Eyes .
Иначе с М аз харесвам Максим, а Мартин е доста полулярно напоследък в БГ-то
И накрая Добре дошла на Румила   bouquet

# 517
  • София
Привет и от мен! Много благодаря за лекциите, сега ги чета   bouquet. Да ви кажа, това, че съм в болнични, хич не означава почивка. Голямо тичане ми е тези дни  Joy. Но поне във всеки един момент мога да спра и да си почина и гледам да се глезя. Сдобих се вече с два чифта дънки за бременни - втора ръка, но вършат работа. Едните ще са за след известно време, като наедрея съвсем. И си набелязах един много хубав комплект - панталон с туника. Да видим колко време ще издържа преди да изтичам да си го купя.
За дните на отворените врати - аз бих отишла в Майчин дом, както е тръгнало май там ще раждам, макар че обстановката ми е горе-долу ясна. Все пак ми се ще да видя 12-тия етаж, защото го планирам в бюджета си, поне да знам каква е разликата с останалите етажи и струва ли си.
И аз съм твърдо ЗА идеята за кафе в София.

# 518
bob4o_f ,дрехите ми започнаха да миришат месеци след раждането ,когато престоят ,защото ги пера на 30-40 градуса .
С Кокона и майка съм се мазала също ,даже сега пак го търсих ,но видях ,че има парабени ,затова си купих на Леокрема .

# 519
За имената - на една от 2 баби, аз мисля да спазя традицията. И 2 имена имат хубав мъжки еквивалент, аз клоня да е на майка ми, ама ще оставя мъжО да реши. Надявам се да вземе правилното решение  Laughing

# 520
Ами ще видим след време, дано да не е така, пък и аз се мажа вечер изчаквам 10 мин и веднага хоп  в леглото  smile3524

Аз да ви кажа тази седмица съм в отпуск, както и до следващият четвъртък, но имаме много работа сега и не се спирам вкъщи, само ви прочитам вечер и това е.
Затова смятам след отпуската да поработя седмица- две и започвам с болничните, да си поизчистя, да си почина и да имам повече време за ремонт и обикаляне по магазините. То като си вкъщи не значи че мързелуваш - аз например цял ден днес готвя    chef  , ама като ми доставя това удоволствие и си го правя по 4-5 часа, а може и по повече понякога Simple Smile

# 521
  • София
elena_e, ако си се ориентирала към МД, определено си струва да си на 12 етаж. На 7, ако не си във ВИП стая, са по 3-4 момичета заедно, няма баня и тоалетна в стаята, а са общи за етажа(няма да ти описвам каква мизерия е там Sick), а и условията, в които се гледат бебетата горе са по-добри. Освен това на 12-я бебето е при теб, докато долу си го взимаш само да го кърмиш. Е, това беше преди около 2 години, когато аз раждах, но доколкото чета и чувам, май сега положението е същото.

clover_d, аз се мажа с Мустела. При предишната бременност останах много доволна, но сега аромата не ми понася Confused Днес си купих и Pregnacare ще докладвам как е като го пробвам.

Evridika, loryn, стъклени шишета стерилизирах в електрически стерилизатор, наистина нямах проблеми.  

rumila, привет и от мен Hug

Хайде банда лека и безаварийна....bye bye

# 522
Аз ако искате се смейте, но се мажа с чиста свинска мас и за сега съм много доволна - изчетох много мнения във горумите за всякакви мазила, първоначално си купих даже няколко, ама маста си е мас - Кокона и Майка - че то е като крем Здраве бе момичета - гъсто и бяло - няма попиване, едвам се нанася, хич не попива  Sick, с бебешко олио пробвах - мазнотия яко, само дето хубаво мирише...Да ви кажа тначало ми беше гадно само при мисълта за маста и бая се чудех дали да не е зехтин/и с него пробвах, но е по-неприятно от маста определено и не попива  Naughty/, но вече свикнах и усещането не е толкова неприятно, колкото си мислех - ако маста е хубава и прясна - изобщо не мирише на нищо - една такава биличка е, като кремче, и няма да ви казвам как овлажнява, кожата на другия ден е тооолкова мекичка  Heart Eyes

С две ръце съм за маста, някой може да не го приеме, но на мен ми допада, плюс това съм прежалила една стара пижама, намазвам се вечер и сутринта - в банята, няма никакви следи през деня  Party

Последна редакция: чт, 30 сеп 2010, 22:00 от amidala13

# 523
Ей, много сме несериозни софиянките. Някой имаше предложение за кафенце, но никой друг не отговори. Варненки са доста по-инициативни от нас, трябва да се засрамим.  Mr. Green

Иначе за имената: с В фаворит ми е Виктор, но и Валентин е много хубаво. С М - определено Мартин. Харесва ми, че имената са благозвучни и лесни за произнасяне. Само не си кръщавайте момченцата Мариа(я)н. Много е хубаво името, ама ако отидат в чужбина, ще ги подиграват че са с женско име (Maryann/Marian са си женски имена на англ.)

Аз пък търся име за момиченце. Сред фаворитите ми са Лора, Рая, Кристина, Аделина. Вие какво мислите? newsm78

# 524
Kaly благодаря от сърце за името   bouquet
Аз защо се мажа с крем нивея  newsm78 нещо съм пак объркала и затова сигурно не спирам да се чеша, просто е въпрос на време да  ми се появят стрии.
Честно да ви кажа, аз съм много доволна, че съм си вкъщи. В работа по цял ден юркам некви мързелани-Може и да ви се стори  и грозно, но е така- защото после аз им "сърбам попарата пред шефа". От както разбрах, че съм бременна си взех отпуска и после хайде в болнични и изобщо не ми пука кой ме замества и не ми липсват така дългите събрания по 4 часа глупости  Embarassed И така дори ми е много хубаво, разхождам се с кокера, после по магазините, готвя си, чистя си и си опъвам крайниците  smile3521
и чакам да дойде зимата  и бебо. Не държа да иам работа, досега не съм излизала отпуска все на работа на работа и сега просто....
Аз не лежа в болница отивам и си взимам болничния, минавам комисия само.
За женски аз си мисля или Вероника или Николета

Общи условия

Активация на акаунт