Идва златна есен, февруарски бебчета очакваме със песен-Тема 10

• 23 511
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
Няма да се шашкате от сирените, само тестови са  Grinning

# 601
МОите ритници са навсякъде... Явно сме доста пластични  Laughing и се връткаме постоянно... Един път усещам ритници много ниско долу, 5 минути след това са над пъпа или в страни от него... А снощи имахме час по синхронизация на ритниците и тукатите, и риташе по диагонал, от двете страни на корема... Simple Smile
Във вторник съм на коснултация, ще видим доки ще каже ли нещо...

# 602
  • Varna, Bulgaria
И аз ще съм там (пред Хиполенд в 11:00), ще бъда с щерката -тя обожава бременни жени и е много послушна! Надявам се да нямате нищо против  Peace
И мен бебока ме рита ниско долу основно(на около 10 см от пъпа надолу, но понякога го усещам и по близко до пъпа. Явно зависи как са се обърнали миньоните Simple Smile

# 603
привет от мен!  Hug
Мен ме подритват основно вдясно малко под пъпа сутрин час след като стана. Някъде преди вечеря има синхронизация ритници-тукати, а вечер като лягам за лека нощ по няколко ритника вдясно пак. Случвало се е, като ставам през ноща до талетна, после да не мога да заспя дълго, тъй като пак почва да се бунтува. А да не ви разправям как беше на екскурзията, където  след цял ден обиколки вечерта бях толкова изнервена и гладна , че то се въртеше като космонафт в безвъздушното пространство  Mr. Green явно много му влияя с настроенията си..

# 604
  • област Варна
Бира с таратор да не объркваш ритниците с юмруци и за това да ти се струва, че рита от всякъде?

# 605
И мен ме рита на около 10 см от пъпа надолу, но много ясно усещам, като се мести - акви дълги крака имаше онзи ден като го гледахме и пак видяхме пръстетата, пък не виждали какво е.

Много се извинявам, но може ли да ми обясните значението на думата  тукати-ритници или юмруци  Thinking

# 606
А как различавате ритниците от юмруците?  Laughing

# 607
Здравейте,и аз се присъединявам към февруарските бебчета!!  Hug Hug Ще се радвам да споделям с вас, Laughing

# 608
Абе момичета, кога започват да се записват тоновете на бебето. Ако правилно съм разбрала това се прави от 6-ия месец или бъркам. Забравих да питам моя лекар.

При мен в "мутерпас" само пише, че ги има от 7 г.с. но колко е пулса на беболино не пише.

Амидала, за свинската мас съм за, ако си намеря хубава. Това което купуваме е синтетична свинска мас + парфюм и консерванти парабени. Последните са много вредни.

raleto_85 добре дошла!

Последна редакция: пт, 01 окт 2010, 13:57 от Тодорка Боева

# 609
Е аз не ги различавам май.....  Rolling Eyes

# 610
# 611
Е аз не ги различавам май.....  Rolling Eyes

Защото и аз така!  Joy

# 612
  • София
Аз да си призная все още нищо не съм усетила, най- вероятно се дължи на мазнинките. А снощи за около половин час имах контракции, което малко ме обезпокои , но днес ми няма нищо.

# 613
Fantasy_Girl чудех се къде се изгуби. Радвам се, че се появи Hug
За срещата в София и аз мога само събота или неделя. През седмицата съм на работа до 6, ама съм горе-долу извън София, така че ще ми е трудно да се добера до центъра. Ние вкъщи също правим ремонт, ама мен не ме закачат. Аз само казвам кое как да направят Joy Скоро ще ходим да купим материали за креватчето Heart Eyes
А моя мъж като хване да работи троши още нещо , тъка че бъща ми е нашия дом . майстор.
Аз също съм малко извън София , но съм с кола в кои район си може пък да сме си наблизо.
Аз съм във вилна зона Малинова долина. Това е срещу Бизнес Парка в Младост 4  Mr. Green Поне час и половина ми е нужно да отида където и да е Mr. Green

# 614
Оххх, като ви чета така ми се иска и аз да дойда на някоя от софийските срещички... Heart Eyes Тази седмица няма да е със сигурност, защото сме на уикенд-изненада от работата /шефа отива на друга работа и ни е резервирал някъде нощувка и парти, но не казва къде е... Crazy/, но от другата натам ще мога да отскоча и аз до София някоя събота, тъкмо може някое софийско мамче да ме заведе до някой детски магазин - да видя наживо количките, дето съм харесала... Heart Eyes

Иначе да ви кажа - днес разбрах, че бременността си имала и положителни страни - откарах колата на технически преглед/защото мъжо е на работа, а и колата си е моя... Wink/, та имаше четири коли пред мене, ама като влязох вътре, където пишат документите и като казах, че съм бременна и ако може да ми дадат час и да се върна, за да не чакам сега, те всички веднага наскачаха, взеха ми документите, сложиха ме да седна, написаха ми ги...и бях готова за 5 мин... newsm44 Бяха супер отзивчиви и мили - един през друг ми попълваха документацията - евала, не вярвах, че може да ми се случи, още повече в нашия град, където е пълно със "селяндури"...

След това се разходих по центъра - на слънце даже е жега, после хапнахме с колежките - абе добре си изкарах...само дето сега като се прибах - няма вода... ooooh! Демек - добре дошли в реалността... Close

Нашият мъник иначе тези няколко дни буквално ме "побърка"...само като се сетя, че допреди 2 седмици мрънках, че не го усещам - сега мърда по цял ден , като почва от 6 сутринта...Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт