Идва златна есен, февруарски бебчета очакваме със песен-Тема 10

• 23 511
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
Някой питаше за ръкавиците за PH- CarePlan, мисля че се казваха и са в опаковки по 20 и 50 бр и струваха 20лв и 50 лв.

Аз ги имам , тези от 20 бр. и струваха към 20-25 лв.

За срещата в София съм за, стига да сме си в София, че събота и неделя понякога пътуваме. Иначе аз също съм в Младост и мога да взема още мамчета с мен в колата Simple Smile .

Моля, помогнете с име за момче с буква И  Praynig , само да не е Иван , че ще се получи пълно съвпадение с трите имена на свекъра .

# 646
Забравих да ви споделя най-важното Joy
Толкова се бях притеснила защо всички бебчета постоянно ви "подритват" а пък аз едва едва усещам лек гъдел отдясно и то от време на време, а то каква била работата  hahaha Оказа се че плацентата ми е отпред и за да може да видим бебчо днес се наложи да легна странично и да го шпионираме откъм крачетата му  newsm78
Толкове е индивидуално при всички и въпреки че е много полезно да си споделяме и радостите и мъките, понякога се шашкаме безпричинно, така че горе главата момичета, трябва да се настроим позитивно за да бъдат спокойни и нашите бебоци, сигурна съм че усещат нашите настроения, за това сутрин с витамините всеки да си взима и "розовото хапченце" за добро настоение   bouquet

# 647
Здравейте мамчета!Успях и днес да ви изчета - ура! Grinning. Аз цял ден се разбих от разходки,то не беше Музей,то небеше после обикаляне по магазините (търсех си спортни ботушки,че сега не ми е до това да се мъча с токчета и да получавам разширени вени и т.н.,предпочитам си удобството),а накрая имахме и една среща с приятели и чак преди малко успяхме да се приберем вкъщи.Но успях с мисията за ботушки,пак ми излесе късмета Mr. Green , намерихме на Lacoste страхотно удобни ниски,спортни ботушки нмалени на 50 % - е как да не си ги купи човек?!? Heart Eyes Тук вече си е доста студеничко и съм безкрайно доволна,че няма да си мъча крачетата Party.
Ad-i за име с И предлагам Ивайло (Илиян,Ивелин,но на мен лично ми харесва Ивайло)
Little Evil на Арбор легълцата ги има в почти всеки бебешки магазин в София - Малечко(Околовръстен път,Слънчице (в Люлин),магазин от А до Я,магазина на бул. "Гоце Делчев" (за който и по-назад в темите бях писала) аз лично там съм ги виждала и в момента се сещам за имената на тези магазини,но ги има навсякъде,няма да имаш проблем с огледа на място и ако имат наличен цвета,който искаш може веднага да си го получиш Peace
Фентъзи, радвам се че се завърна Grinning
Честито на всички мами,разбрали на каква цветова гама да наблягат! Grinning Hug
Добре дошли и на новите мами в нашия отбор!
Лека вечер момичета! Hug

# 648
Little Evil леглото е страхотно, аз първо се бях спряла на него-не видях дали си харесала люлка-има ги и двата варианта. Има ги в много сайтове, със сигурност ще го намериш и в София. Аз дори ги гледах някъде малко по-евтини  Hug

Момичета ще ни трябва ли възглавница за новородено-нещо като подложка в която бебето е заклещено-да не се преобръща- много съм добра в обясненията  Mr. Green

Ей Totoni  Hug много рано си денс и пак ме изпревари, а за бутушките ти завиждам и то мнооого. Аз още не съм тръгнала за мен да купувам, само една поличка, ама незнам дали ще се побера ниските ботушки  newsm78 Те са бая високи, а с моите килца

# 649
Totoni мерси за предложенията.

Аз си харесах едни ботушки, но моя мъж рече - Сигурна ли си ,че зимата ще ти стават ?! Close
Харесах си и една пола на Рени-стил и им пуснах запитване в кой магазин я имат, че да не се разкарвам. Отговора беше, че я нямат в наличност , но могат да ми вземат мерки и да ми ушият за 10-15 дни, което е добър вариант.

Момичета, и моите венци взеха да кървят  Sad, дайте съвет какво да правя. Не мога да използвам нищо с мента , че съм на хомеопатични лекарства .

Поздрави на всички и е супер, че групата продължава да расте Simple Smile.
Лека нощ

# 650
Един бърз запис преди лягане,че съм скапана.Днес цял ден обикаляме по улиците.Бяхме в Пловдив на панаира и използвах да завлека мъжо до JUMBO. Бях изключително културна и си тръгнах само с 3 бодита и 2 залъгалки.  Mr. Green Утре пак ще ставам рано,уикенда ще се отдадем на "селски туризъм", затова се трупясвам,че и без друго едвам гледам.
Не се оливайте с писането моля,че 2 дни няма да ме има,а ми беше трудно да ви догоня и само за 1 ден. Mr. Green
 Лека на всички и приятен уикенд.

# 651
Тотони, дай да видим ботушките, ако няма да те затрудни много.
И аз си купих едни велурени, с нисък ток, 1 номер по-големи. Имат катарами ама под панталон не личи, иначе са стилни.
Днес четох, че до 5 см. токче не е проблем. Проблем може да се окаже ако си свикнала на ток и изведнъж стъпиш на равно. Обувките с платформа не се преопръчват, понеже не са устойчиви (от това вече си изпатих).

# 652
Ad-i моите предложения са Иво, Ивелин, Искрен, Илиан..а за кървящите венци използвай мека четка и допълвай почистването с конец и някакъв разтвор. По време на бременността венците стават много кръвоснабдени и чувствителни и лесно могат да се инфектират от бактерии.

Totoni и на мен ми трябват ботуши. Кажи твоите от кой магазин ги купи?

Аз днес обикалях за някакво яке или палтенце за късните есенни дни, ама няма да си позволявам много скъпи покупки, че то са и временни дрехите, пък и май ще трябва да поспестим за количка   Wink. Вчера бяхме на оглед и всички модели са толкова зле и дървени, че май изборът падна въпреки всичко на скъпите Teutonia. Знаете ли дали имат представители някъде в България, които да им правят евентуално ремонт? Видях, че имат магазини в София http://www.teutonia.de/bg/magazini.html

Последна редакция: сб, 02 окт 2010, 13:09 от Sofie

# 653
  • София
Добро утроооо, поспаланки kaffeetrmker_2
Хайде по една лека съботна закуска в леглото от мен Wink

Ad-i, момичетата са били доста изчерпателни, но все пак виж и тук: http://www.imenata.com/names_9.html
За венците разгледай продуктите тук: http://www.bioneteu.com/bio_proplis.html

loryn, според педи, новите насоки на ортопедите са бебетата да спят по гръбче с обърната настрани главичка. Ние купихме такава подложка, но така и не я използвахме - малката спеше по гръб. Все пак някои педиатри все още препоръчват бебетата да спят настрани, но в този случай можеш да използваш и обикновена хавлиена кърпа навита на руло Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 02 окт 2010, 06:42 от zina_

# 654
Добро утро коремчета!Снощи сте писали до късно,а тази сутрин ЗИНА рано,рано   #Crazy #Crazy е станала и ни е спреднала закуската!Благодаря аз лично ще се възползвам!От мен ще бъде кафенцето,че още не съм пила.За всеки според предпочитанието  Wink!

# 655
Добро и свежо утро и от мен... Hug

Мерси и за закуската, и за кафенцето - аз лично в момента съм на второто... Heart Eyes

И аз заминавам към обяд към Банско някъде/вчера ви казах, че е изненада и незнаем точното място... Grinning/, живи здрави утре следобед се прибираме...

Пожеавам на всички коремчета хубав и усмихнат уикенд  newsm51

# 656
Цитат
И аз заминавам към обяд към Банско някъде/вчера ви казах, че е изненада и незнаем точното място... /, живи здрави утре следобед се прибираме...
Амидала да си изкарате страхотно и после да разказваш!

# 657
Тумбачета добро утро от нас, аз от кога съм станала мисля си, че е вече обяд. Чистя готвя, че лелите ще идват на гости. Имам точно две и не знаят, че съм бременна. Дано да издържа с тях два дни  Hug

Хубава събота и много усмивки

# 658
  • Mostly in my mind
след час и половина съм на ФМ. стискайте палчета всичко да е наред Praynig

# 659
  • София
Каква хубава закуска, благодаря!

За кървящи венци, знам че се прави гаргара със смрадлика, но се внимава да не се поглъща. На опаковката на билката има инструкции как се приготвя.

Благодаря на момичетата, които дадоха информация за леглото, най-вероятно обаче ще отиде за ноември месец, че леко сме го закъсали.

Общи условия

Активация на акаунт