Идва златна есен, февруарски бебчета очакваме със песен-Тема 10

• 23 511
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
Zina и Sofie благодаря ви много. Сетих се за една билкова аптека близо до лъвов мост и смятам и там да попитам какво биха ми дали.
        Аз имах име за момиченце, той и мъжа го хареса, и ей на - момче. Ха сега иди се оправяй  Thinking . Пък за момче знам , че има и мераци за името, та съвсем зле стана.
  Аз сега отивам по магазините за дрешки, че бързо върви корема напред, стискайте палци да си взема нещо връхно.
  loryn успех с лелите. Голямо врещяне ще падне, като ги изненадаш с коремчето  Grinning .
Хубав ден на всички

# 661
  • София
Момичета, много сте изписали, едва ви изчетох. Тази седмица се завърнах на работа и ми беше малко натоварено. Пишете и мен за срещата в София, аз живея в Младост и работя в Бизнес парка, така че ще имам нужда от време, за да се придвижа до някое по-отдалечено място. Да не говорим, че ползвам грАДСКИ транспорт и ако си мислите, че някой става, за да ми направи място, много се лъжете. Дори като те виждат, че си бременна и съответно по-трудноподвижна, се чудят как да те избутат, за мога да вляза. Аз не си мълча де, "храня " на воля и на висок глас  #2gunfire

Виждат, че сте писали за дните на отворени врати, аз мисля да отида в Шейново и Окръжна, другата седмица ще се опитам да се запиша.

Да се похваля, май избрах легло, сега трябва само да разбера как да си го доставя до София, и дали в София не се предлагат продукти на този производител. Ето го и него:

http://www.arbor-bg.com/en/products/details/24/3/Продукти-Арбор/ … тски-легла/ВЕРЛЕН

Отделно ще си поръчам на дърводелец едно скринче в подобен цвят, защото тези, които гледах, бяха много ниски.

Добре дошли на новите мами!
В Пигис хаус ми дадоха такава брошура- мисля че се продават и там  Sunglasses

# 662
Привет от мен и днес Hug
Благодаря за закуската и кафенцето,аз вече закусих,сега мисля,че и на кафенцето му дойде ред Simple Smile
Софи и Тодорка,снимах ботушите,за да ги видите,в албумчето за бебешкте покупки съм ги изтипосала,вижте ги и да ги изтрия,че да не спамя бебшките придобивки  Mr. GreenА от кой магазин съм ги купила... честно казано нямам представа как се казва,по принцип в него продават дрехи,но вчера видях,че отвън пише:50% намаление на Lacoste и затова влязохме да проверим,макар че си мислих,че става въпрос само за пролетно-есенни обувки,защото отвън така се виждаше.Та като влязохме видях,че са сложили още един щанд,освен за дрехи и за обувки,разгледахме ги с мъжлето и останах много приятно изненадана.Имаче и на Esprit,намалени с 50% и на Geox (от 200 на 140,но бяха по-елегантни с ток,макар и не висок и кожата им беше много твърда и въпреки това бяха по-скъпи от моите Crazy).
Ако имате път насам с удоволствие ще ви заведа до магазина да си изберете Grinning. Моите са ми наистина страшно удобни,вчера като ги купувах бях с толкова изморени,подути и смачкани крака,че едва ли има повече накъде да се надуват и да ме болят и ми бяха удобни.На снимките съм боса,защото ги обух сега,само за снимките,иначе вчера си пях пъхнала върте освен подутите крака и дънките,бях с дебел чорап и си ми бяха супер удобни.Аз напоследъка си ходих само с маратонки и старите зимни обувки ми дойдоха маааалко мъчителни #Cussing out.Пък си имат и ластичета отзад,а кожата им е дебела и много мека.За тукашните зими са ми идеални!Освен това като се роди мъника живот и здраве с него и количката пак ще ми трябват удобни ботушки,а какво по-добро от спортните моделчета?! Simple Smile
На  Лолита Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed и от мен и чакаме хубавите новини! Hug
Пак се олях с писането,затова приключвам!
Хубав ден,изпълнен с позитивизъм! Hug  bouquet

# 663
Момичета ако е удобно да ми пратите паролата за албумчето,че нещо съм я забравила и не мога да вляза. Embarassed

Благодаря предварително!

Вижте на какво попаднах...http://mamita-bg.com/2010/10/02/%D0%BC%D0%B0%D0%B9%D1%87%D0%B8%D … 0%B0%D1%81%D0%B0/.

# 664
Относно статията, за всеки родилен дом, колкото положителни, толкова и отрицателни отзиви... стажанти и лекари с "лош български" навсякъде има, защото им е по- евтино да учат медицина в България... в крайна сметка всеки си избира къде да роди, има и дни на отворените врати, така че интересувайте се и си вземете решение без да се съобразявате с нечие мнение... вашия престой в съответния родилен дом може да се окаже прекрасен или отвратителен противно на това, което ви казват приятелки, лели, вуйни и т.н.

# 665
Totoni, страхотни ботуши! И аз си закупих едно новички, сиви на 3 см токче, много меки и удобни!
Да се отчета и за ФМ - вчера видяхме девойката, потвърди се категорично, въпреки че дълго време стоя срамежливо с кръстосани крачета.  Както каза лекарката, отличничка от всякъде! Имаме си първа мозъчна гънка, тежим 400 гр., всичко ни е в норма. Мога и да не правя амниоцентеза. Имаме си и албумче със снимките, много е чаровна, застанала с ръчичка на бузката.
Отивам да ви чета, че последните два дни ви изпуснах.
Аз съм за среща в София, ама сега се върнах след дълго отсъствие и съм се заредила със срещи с роднини и приятели, а пък от понеделник съм и на работа, та ще дойда , ако смогна.
Приятни почивни дни! И много усмивки!

# 666
здравейте и от нас,
купих си тези витамини ПРЕГНАКЕЪР ПЛЮС ОМЕГА табл. 2 * 28, оказа се, 4е са 28 витамина и 28 таблетки омага... аз си пия рибено масло и желязо отделно, та май леко излишни ми идват, но пак писаха за центрум, че ги изтеглят и не знаех какви други да взема. Обаче пише, че по-големи количества желязо са вредни и сега се чудя дали да ги пия с фолгамата  newsm78

правите ли почивка между витамините? вкъщи всички изкараха актуалния вирус, само аз се разминах и си мисля, че е от витамините.

вчера приспахме котето и тези дни не съм на себе си, много ми е мъчно, но взех да се притеснявам, че лошите чувства се отразяват зле на бебето и гледам днес да се поразсея, покарах малко кола и до Вис Виталис минахме за разни дребни неща, че не съм излизала освен покрай прегледите.
на 10ти влизаме в Токуда за операция на 11ти на бебо от хидроцеле. Стискайте палци всичко да мине добре  Praynig

приятна почивка на всички и здраве   bouquet

# 667
Беба, нали знаеш, че ние сме с теб!  Hug Прегръщам ви и желая успех!
Бог да ви пази!  Praynig

# 668
Тотони, хубави ботушки, със здраве да си бременееш с тях и да буташ количката после.

Хепи мама, браво за момата!   bouquet

Мамчета, аз да ви питам нещо друго, понеже го четох в една книжка. Става дума за "Прищявките". Имате ли такива? Аз за храна нямам, ама за вещи....не ми се пише.
Снощи ревах 2 часа, вдигнах температура, не спах до 3 часа, днес ми е кофти ...... и то за какво......... за едно колие и обеци на Ейвън от 1 книжка - висулки със малки кристалчета Сваровски. Случката:
Бях ги поръчала на свеки, представител на Ейвън, от книжка 1 за 2010. Понеже ми продава с отстъпка и оставих 70 лв. а не 90. После се оказа, че за бижутата няма отстъпка. Пита ме тя, дали да ги връща, понеже видяла обеците по-евтино в нетната (и не ги купила). Аз изрично и казвам да не го прави, че ще ме остави без бужута, а аз не съм за 20 лв, който после ще и дам. Тя на своя глава решава да ги върне, без да ми каже, с идеята, че ще ги намери по-евтини до лятото, когато обикновено се прибираме в БГ. Обаче, въпросните бижута вече ги няма. Снощи стана на въпрос по скайпа, и направо ме уби, като ми каза, че заради 20 лв. ме е оставила без тях, при положение, че знае, че не е проблем. Затворих й и се разревах, мъжО се развика, за какво са ми тия дранкулки, малко ли имам и каза, че ще ме заведе в магазина на Сваровски в Цюрих да ми ги купи. Да ама там ги няма. На уеб сайта на Ейвън също ги няма, има с перли, а не с кристали. МъжО не може да разбере, че това е 100% мач на 1 рокля, и затова искам точно тези. Със свекървата не мисля да се занимавам повече.

Въпросът ми е тия прищевки, породени от хормоните опасни ли са? Да не се роди беболино с белег от висулка обеца сваровски на дупето?  Simple Smile
Извинете за спама, ама май само тук ще ме разберете.
Ще видя в "готина мама" обсъждат продуктите на Ейвън и дали от там няма да ми изпадне нещо, но са от Януарската книжка и не храня големи надежди.

Лек ден от мен!

Беба, и от мен стиснати палци! Дано всичко е наред!

# 669
Здравейте мамчета и от мен. Тази тема почти цялата я изпуснах, нещо все не ми се сяда на компа да чета. Свършихме и ние с ремонта на банята, стана супер:) Вчера си купих и аз вече дрешки за бременни - една рокля, едни дънки и 2 чифта блузки. Сега отивам и чорапогащник да си купя и смятам да приключа с покупките. Обувки си купих още за на сестра ми сватбата с един номер по-големи, та даже са ми големки сега, но съм много доволна:)

Приятен уикенд на всички!

# 670
Totoni хубави ботушки си си взела. Със здраве да си ги носиш дълго време! Аз съм принципно по спортно елегантните неща и по-изчистените, така че доста ми допадад стилът. А изглеждат и здрави кожени, за зимата идеални. Ама едва ли ще имам път скоро до Виена, най-вероятно тука ще разгледам за намаления на Лакост.

Тодорка Боева вярно е, че под влияние на хормоните ставаме по-чувствителни и реагираме по-емоционално.
Но ако те успокоява, аз също бих реагирала така и то не толкова заради самите дрънкулки, колкото заради постъпката на свекървата. Малко е кофти да решава вместо теб, при все че можеше да ти се обади по скайп или да ти пише смс, ако е нещо спешно.  Naughty Извинявай, че съм толкова директна, но мисля, че това е основният проблем. А относно бижутата- ще изскочи нещо по-хубаво или защо не се разровиш в нета или ebay, там намирам какво ли не...?! Wink

Аз последните дни нещо доста се бях изнервила с тая детска количка, то не бе ровене в нета, обикаляне по магазини, убеждаване на мъжа кое е добро и кое не. Та смятаме да я поръчваме вече, че дават доставката 12 седмици.. намерих я в един сайт и почваме да умуваме какви допълнителни аксесоари ще трябват, та да се взема всичко в комплект..

До скоро от мен. Хубав ден на всички ви! Hug

Последна редакция: сб, 02 окт 2010, 14:40 от Sofie

# 671
  • София
Абе момичета, как може да се разстройвате за такива глупости, жената е искала да ви спести малко пари, сгрешила но от добро чувство, случва се, хора сме. Това са толкова дребни кахъри че изобщо не си струва да се замисля човек, камо ли да плаче. Стегнете се  Peace

# 672
Изчетох поста на ТОДОРКА.По повод на прищявките-нямам към вещи,но за храна сега при тази бременност не ми се говори.Въпроса е като съм видя нещо за ядене просто искам да го опитам.
А повод на случката със свекито не се тормози.Ясно е,че е свършила мечешка услуга,въпреки твоето желание.Не си създавай нерви,защото бебетата го усещат!

ТОТОНИ,и на мен ми харесаха ботушите.Имах подобни и ми бяха супер удобни за всеки ден.Да са ти честити.

# 673
Хаха, намерих ги в английския сайт за 20 лири, в Бг ги продават на двойна цена. МъжО плаща,  Laughing, а Тодорка вече се усмихва.

Аз просто исках да ви питам за прищявките.
Финти, аз съм по-скоро "прахостница", отколкото спестовница, ама това само за неща, които са ми влезли в главата. За щастие се случва рядко, ама не и напоследък.
Софи, успех с количката.
Стани, ами освен да избягваш места където има ядене, ако можеш.

# 674
Цитат
Стани, ами освен да избягваш места където има ядене, ако можеш.
Явно не съм се изразила правилно.Имах предвид,че например ако детето или мъжа ядат нещо,просто ми се иска да го опитам,а не че щом видя храна,където и да е ми се яде.

Общи условия

Активация на акаунт