Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо бременните жени често сънуват?
Как се инсталират столчетата за кола в автомобила?
Как мога да се присъединя към група във Facebook?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо бременните жени често сънуват?
-
Как се инсталират столчетата за кола в автомобила?
-
Как мога да се присъединя към група във Facebook?
-
Какво да очаквам по време на консултация по време на бременност?
-
Какви са препоръките за консумация на пастети по време на бременност?
!Аз бях същата със сина ми-през цялата бременност избирах и купувах с голямо удоволствие .В 7-ми месец купих количката
.В 9-ти месец бях готова с вс. покупки и бях много доволна и щастлива 

.Благодаря за пожеланията за удобните ми ботушки,много сте мили! 
,представам си колко си щастлива след 2 момченца една мома!
Страхотни новини! На мен след това ФМ дори докторката ми каза,че нямам нужда и от БХС,което така,или иначе не се бях засилила да си правя де
.Така е да бяхме се сетили по-навреме,аз докато разпитам,да се убедя,че избора ми е правилният ... стана "късно чадо,мандалото падна" 

Весел празник
).Върнаха ми го с памперс 2кг, преливащ, а уж пазим детето да е здраво за операцията! Спряли му капките за очи когато те си решили, а не както каза доктора!Бабата отваряла контактите с отверка, че не могла да намери тапата за отваряне! На горния етаж нямат парапети на балконите и съм решила да не го давам вече, ако се спъне на балкона може и да полети надолу
Аз лично си правих ФЕ при Д-р Евтимова в Тина Киркова (струва 60лв). Моята докторка ме насочи, тъй като ми обясни, че ФМ не е достатъчна за експертен анализ на сърчицето и е желателно да ме погледне специалист (профилактично, нямахме никакви показания). Беше много внимателна жената, гледа ме близо 40 мин и съм доволна. Освен това я помолих и да ми потвърди пола на бебчо (мома), че и при мен на ФМ не се видя.
, звънях на оператор и чак утре към 12 часа ще дойдат техници. Сега за момента ползвам едно usb модемче на свекървата от виваком, ама то е с ограничен 750 мб достъп
. Направо не мога да живея без нет - вярвайте ми. И ми е толкова тъпо, добре че имам новия брой на сп 9 месеца че да си запълвам с него времето.