Идва златна есен, февруарски бебчета очакваме със песен-Тема 10

• 23 511
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
Ама ние подготвителен шопинг само - да си сверим часовниците и да разгледаме 524546 модела колички на живо. Нищо не сме купували. Голямо бутане падна. Големи местения на кошове. Друдо си е ръка да пипне.
Големи сте сладурки  Joy !Аз бях същата със сина ми-през цялата бременност избирах и купувах с голямо удоволствие .В 7-ми месец купих количката  Crazy .В 9-ти месец бях готова с вс. покупки и бях много доволна и щастлива  Flutter
Като говорите за кошари-сега много съжалявам ,че не купихме тогава за Давид с подвижни(свалящи се) пръчки  Tired

# 691
Добър вечер,аз се завърнах от разходка и успях да ви изчета Simple Smile.Благодаря за пожеланията за удобните ми ботушки,много сте мили! Hug
happy-mamma честито за сигурните розови гащи 4470,представам си колко си щастлива след 2 момченца една мома! Simple Smile.И вие си имате вече мозъчна гънка - умни деца ще раждаме Grinning Страхотни новини! На мен след това ФМ дори докторката ми каза,че нямам нужда и от БХС,което така,или иначе не се бях засилила да си правя де  Laughing
Честито и на loryn за новото легълце!Със здраве да си го ползвате!И аз мисля да го поръчам нашето следващата седмица и до 10-ина дни да го доставят в София и когато е възможно да си го придвижим и насам.
Софи с количките проблема тук е същият.В магазините може да се видят само някакви австрийски,или немски ''трактори" от по над 13 кг и които според мен за нищо не стават,само цените са им големи Mr. Green.Аз затова използвах докато бях в БГ да разгледам каквото мога и да си поръчам по интернет.Поръчах аз количката,но освен че тогава я намаха в наличност,сега гледам и от каталога са махнали точно този цвят,който ние поръчахме и май няма да ни я доставят Confused Но така е,да не избързвам,та се позабавих май,сега чакат новите модели,че да зареждат наново и естествено на нови цени,което хич не ми се нрави,но... ooooh! Whistling.Така е да бяхме се сетили по-навреме,аз докато разпитам,да се убедя,че избора ми е правилният ... стана "късно чадо,мандалото падна" Mr. GreenНо пък може да излезе нещо по-хубаво в новите каталози,на това да се надяваме Peace
А за ФЕ на мен д-р Павлова ми каза,че се налага такава,когато майката има проблем със сърцето и първо се прави Ехокардиография на майката,ако там има проблем,тогава се прави ФЕ на сърцето на бебо при детски лекар.На мен ми правиха Ехокардиография на нея нямаше проблеми,така че не се наложи да правят и на бебо.А тя му разгледа преди това много добре сърчицето на ФМ и каза,че абсолютно всичко си му е наред,само ако при мен излезе проблем,тогава да отида на ФЕ на бебо.Дано да съм го обяснила ясно,че нещо не съм по обясненията напоследък Mr. Green Blush
Беба дано всичко при вас да е наред и отсега нататък очакваме само добри новини!Всички сме с вас и стискаме палци! Hug
Хубава вечер и приятни съмища! Hug

# 692
  • София
беба, цената на двете при Томова е 100 лв. Не знам каква е при другите лекари.

# 693
lorynчестито легълце!
Totoni аз имам чувството, че цял научен доклад съчиних на тема колички. Гледах на едно място филмче-тестваха 14 колички, от които 10 се оказаха пълен боклук. А немските Тeutonia останаха едни от най-добрите- по-специално Mistral S и Cosmo. Цената им се оправдава, като се има предвид, че хората ги ползват за 2ро и дори 3то дете. Препоръчаха ми я поне 3 познати страшно доволни. Пробвах Mistral S намясто, лека е, дръжката се върти във всички посоки, дават я Offroad, което означава, че за българските пътища е добра и се сгъва с един размах.  Поръчахме си днес точно този модел, хубавото е, че можеш сам да си я кофигурираш- колела,цветове, аксесоари. Трактори ми се сториха ABC Design, Chicco, които са произведени в Китай,а  Quinny е само с 3 колела и това я прави много нестабилна, не бих рискувала с нея...
Та сега сме в очакване, надявам се да ни зарадват за Коледните празници  Wink
Хубава вечер на всички!

Последна редакция: нд, 03 окт 2010, 00:34 от Sofie

# 694
  • област Варна
Днес е ред аз да почерпя. Мама има рожден ден, да ми е жива и здрава, и след малко потегляме на път. Тъкмо като се прибера ще има нова тема.

# 695
espinoza   bouquet Весел празник Simple Smile))

Little Evil много благодаря за инфото!

да ви се оплача, Стефан вчера беше с баба си (на половинката майката) и ми го върнаха с обелен нос и брада и се е пребил на двора и никой не ми каза, чак вечерта го видях (аз нали съм си се вкъщи, как не съм го чула  newsm78).Върнаха ми го с памперс 2кг, преливащ, а уж пазим детето да е здраво за операцията! Спряли му капките за очи когато те си решили, а не както каза доктора!Бабата отваряла контактите с отверка, че не могла да намери тапата за отваряне! На горния етаж нямат парапети на балконите и съм решила да не го давам вече, ако се спъне на балкона може и да полети надолу  Shocked кл'човете стоят по вратите, а скоро ще може да ги откл'чва... до сега каквото и да си говоря да се внимава, да се обърне внимание, све не се случва и все се ядосвам, половинката ми казва, спокойно ще се оправят, ама вече не... решила съм! Днес станах и му казах всичко, което мисля! доверието до сега не ми се е потрърдило!който иска да се сърди! Ей не съм спала цяла нощ...

уфф хайде млъквам, че много се ядосвам, а не трябва
весел ден на всички  Simple Smile

# 696
Еспиноза,да е жива и здрава майка ти!Благодаря за почерпката!     bouquet
Мен от вчера ме мъчи едно главоболие и пих 2 парацетамола,дано само не ми навредят на бебето.Разликата беше около 6 часа. newsm78Събудих се в 4 часа тази сутрин от същото главоболие,но за сега няма да пия хапче и главата ми тежииии,носа май ще ми се запушва.За капак детето е будно с мен и има разстройство. newsm78
Оплаках се,дано ми олекне.

# 697
  • в кукувиче гнездо
Това с запушването на носа е голям проблем... На мен често ми се пукат капилри напоследък и ми се запушва ту едната, ту другата ноздра.. Направо е кошмар. Казват, че по време на бременност с нарастване на плацентата се надувала и лигавицата на носа.. На мен единствено ми се отпушва от разреден с малко вода мед, който си мажа в носа клечки за уши..

# 698
  • София
Валерия, парацетамола е безвреден, споко. До две на ден спокойно можеш да пиеш. Питала съм специално за това лекаря. На мен често ми се случва да пия парацетамол. Взимам го и превантивно като се чувствам настинала.
беба, аз не бих го давала та ако ще да се одерат от сръдня. Само това с парапетите ми е достатъчно!

# 699
Момичета,хрумна ми още едно заглавие за новата тема:Избираме си вече имена за февруарските деца!

на мен много ми допада този вариант  Hug и аз мислих нещо в тази насока, но нещо не ми се получи римата.

Добре дошла на Martina13  welcome Аз лично си правих ФЕ при Д-р Евтимова в Тина Киркова (струва 60лв). Моята докторка ме насочи, тъй като ми обясни, че ФМ не е достатъчна за експертен анализ на сърчицето и е желателно да ме погледне специалист (профилактично, нямахме никакви показания). Беше много внимателна жената, гледа ме близо 40 мин и съм доволна. Освен това я помолих и да ми потвърди пола на бебчо (мома), че и при мен на ФМ не се видя.  Mr. Green Между другото има и отделна много хубава тема за ФЕ, където се обяснява какво представлява изследването, кога се прави и т.н:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=496697.0

Espinosa много здраве и дълъг живот на майка ти, да отгледа и се радва на много внуци   bouquet

# 700
Здравейте мами!

Аз да се оплача, от вчера нямам нет  Cry , звънях на оператор и чак утре към 12 часа ще дойдат техници. Сега за момента ползвам едно usb модемче на свекървата от виваком, ама то е с ограничен 750 мб достъп Sad. Направо не мога да живея без нет - вярвайте ми. И  ми е толкова тъпо, добре че имам новия брой на сп 9 месеца че да си запълвам с него времето.

Днес гледам че няма голяма активностг, явно всички мързелуват. Тук при нас е доста студено, та и аз лежа и гледам да не се движа много много.
лек ден от мен и ми пожелайте късмет, дано утре вече да имам нет!

# 701
Беба и аз бих била безкомпромисна! Особено след случката която описах вчера. Дано само детенцето се оправи бързо.

Весело изкарване на еспиноза!

Ние хващаме горите. Лек ден на всички!

# 702
Да ти е жива и здрава майката espinoza!  bouquet Весело изкарване на празника!
Весело изкарване и на amidala13 на мястото-изненада! Hug
Беба не се ядосвай!Промени нещата от сега нататък без нерви,в крайна сметка кой каквото си е надробил,това ще си сърба.Явно дали ще си оставиш детето само,или с баба му- разлика голяма няма.Помисли как ще е по-добре за теб и за детето,дали има някой на когото можеш да разчиташ когато ти се налага да глега детето,вместо да се ядосваш.На твое място и аз бих побесняла,но гнева не е добър съветник,особено сега за теб Hug
Martina13   welcome , малко са ми позакъснели реакциите Laughing Желая ти леко бременеене и хубави минути в нашата темичка. За мен тя се оказва много полезна,а и всички момичета тук са страхотни! Simple Smile
Мен сега ме чака чистене и готвене. на вас хубав неделен ден и незабравяийте за позитивизма! Peace Hug

Последна редакция: нд, 03 окт 2010, 15:58 от Totoni

# 703
Здравейте момичета  Hug
Вече сме сами, два дни и ми идват толкова в повече.
На мен ми е запушен носа също и то отдавна, но си мислех, че е от дебелина и затова дишам през устата-не съм болна, нито имам синозит. Вече знам, че е от бременността  Mr. Green
Ние пак ще местим легълцето сега в хола, много ни стана тясна стаята, то си е бая широко и не ми се вижда скрина от него.
Трябва да отида да си купя някоя блузка, моито уви вече не ми стават-ще пусна тези дни снимчица на тумбака, ама да стане още малко по-голям  Mr. Green Леле расте със всеки ден.
Аз си пия но шпа по три пъти на ден от сряда-чудя се колко време още да го пия? Днес имах една капчица кръв сутринта и пак се притесних- но нали утре сме на ФМ и ще питам. Корем изобщо не ме боли, само сутрин ме боли кръста и таза, но така ме болят, а и бебо тогава е най-активен и си търси място в корема.
Espinoza   bouquet много здраве, късмет и поне две внучета и пожелавам на майка ти!
Много  прегръдки от нас с бебо и приятна вечер.
Отивам да си лягам, че сутринта станах в 6.20 и не съм лягала, а главата ми е станала ееее такава

# 704
Много благодаря за топлото посрещане и за информацията! Аз от доста време си чета февруарските темички и вече имам чувството, че ви познавам. Simple Smile Тък като съм малко напред с килцата и кръвно 130/80, предполагам, че затова ми препоръчаха фет. ехография. Аз бях във Фемина в София. Цената и на двете процедури (ФМ и ФЕ) е по 70 лева за всяка, общо 140.

Като гледам колко сте напреднали с покупките, направо ме е срам. А аз- работа, работа...ще трябва да понамаля темпото и да се залавям с бебчо, че то времето си тече... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт