Идва златна есен, февруарски бебчета очакваме със песен-Тема 10

• 23 511
  • 751
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Здравейте момичета:) Честито и наздраве на всички празнуващи, и по-малко нерви на всички нервирани  Hug

Но...и аз имам какво да се оплача- левият ми глезен се е подул ужасно, въпреки че не съм се претоварвала и си стоя вкъщи събота и неделя. Не знам утре как ще се намъкна в обувките, за да отида на работа.

Хубавото е, че днес гледах племенника за около час, той е на две годинки и страхотно се забавлявахме.

Приятна вечер на всички и успешна седмица!

# 706
  • Somewhere over the rainbow
Здравейте мами,
днес скука, заради студа няма накъде да се разхождам   Sad
Искам да попитам какво усещате в корема,защото аз имам едни бодежи и не знам дали това е бебето.Една приятелка ми го описа като "пърхане на пеперуда" а друга като къркорене, а пък мен си ме пробожда и то доста силно и изведнъж и чак се стряскам, та затова питам има ли други мами със същото усещане като моето  Confused

# 707
Martina13, добре дошла при нас. Пожелавам  ти една прекрасна бременност (макар че, то вече половината мина Laughing)
Little Evil с теб сме съседки по месторабота Mr. Green Аз работя много близо до БПС. На мен също ми се налага да ползвам рейсовете от Младост и направо е ужас #Cussing out
jiqna аз усещам бебо, все едно ми тупти сърцето, но доста по силно и отчетливо. Дори вече като легна по гръб, мога да видя корема как се надига на всеки шут Heart Eyes
Никога не съм го усещала като пеперуди. Помня, че до 18 г.с. не усещах нищо и после една сутрин ме ритна по-силно и от тогава всеки ден си мърда.

# 708
Здравейте и от мен!
Вчера нещо не бях в настроение, ама днес пък съвсем. Опитва се да ме боли гърлото отляво, барабар с ухото, плюс едно отвратително главоболие и просто нямам думи. Отляво на лицето самата кожа ме боли, като си ресах косата ме болеше... Sad Ще взема да си полегна най - накрая, че ми омръзна!

espinoza, да ти е жива и здрава маминка!   bouquet

От мен лека вечер и всичко най, най!

# 709
Здрасти на Мартина, много хубави и приятни новини да споделяш с нас докато се появят нашите малки съкровища, та и след това welcome Колкото до килцата   261uu ето така ще изглежзам след това-докторката ми каза няма да ядеш дори и да ти се яде, като и казах колко килца съм наедряла, ама пък чак да спра да ям.
Little Evil  на мен също преди ми се поддуваха краката, но като вървя повечко. Ходих на д-р и ми казаха да не ям месо, но аз и без това не ям почти. Искам да благодаря на мамчето, което ми каза да не ям сол и сега съм си наред, е съвсем малко ми се поддуват крачетата и ръцете, но мисля че сега са нормални. А преди не мога да се изкача по стълбите.
За бебето аз го чувствах все едно бута с пръст някой отвътре, а сега от 1 седмица само го чувствам как се мести ама цялото, не ме ритка.

Момичета да ви питам, някоя мама ползвала ли е завивките на пенелопе с гъши пух? Дали са вредни за новородено бебче? Много се чудя, но се притеснявам да не получи алергия, пък не са ефтини, затова ще съм ви багодарна, ако споделите опит с мен!!!

Дано си кажа и аз наште гащи, докато почне новата тема, ама ме съмнява.
Лека вечер   bouquet

Последна редакция: нд, 03 окт 2010, 17:23 от loryn

# 710
здравейте и от нас,
купих си тези витамини ПРЕГНАКЕЪР ПЛЮС ОМЕГА табл. 2 * 28, оказа се, 4е са 28 витамина и 28 таблетки омага... аз си пия рибено масло и желязо отделно, та май леко излишни ми идват, но пак писаха за центрум, че ги изтеглят и не знаех какви други да взема. Обаче пише, че по-големи количества желязо са вредни и сега се чудя дали да ги пия с фолгамата  newsm78

правите ли почивка между витамините? вкъщи всички изкараха актуалния вирус, само аз се разминах и си мисля, че е от витамините.

вчера приспахме котето и тези дни не съм на себе си, много ми е мъчно, но взех да се притеснявам, че лошите чувства се отразяват зле на бебето и гледам днес да се поразсея, покарах малко кола и до Вис Виталис минахме за разни дребни неща, че не съм излизала освен покрай прегледите.
на 10ти влизаме в Токуда за операция на 11ти на бебо от хидроцеле. Стискайте палци всичко да мине добре  Praynig

приятна почивка на всички и здраве   bouquet

Много съжалявам за котето мила... и на мен ми се случи преди време с възрастното ми коте и макар, че вкъщи си имам и друго...пак си ми е много мъчно. Дръж се заради бебчо...макар и само на думи да е лесна тая работа  Hug

# 711
Привет и ние се завърнахме.Изкарахме си супер.
espinoza, да е жива и здрава майчицата ти.
Martina13, добре дошла и леко бременеене.
Беба,излишно се ядосваш според мен.Обелването на носа можеше да стане и при теб.Иво миналата година така падна от една пейка,направо по лице.Като го видях как пада на земята и изтръпнах- реших че си счупил врата,така се завъртя.Така му беше обелено челото и носа,че нямам думи.И всичко това стана за част от секундата,като през цялото време аз бях до него- но имало да става. Не вярвам,бабата да е толкова безотговорна,че да го е направила нарочно,така че не ги съди прекалено строго.

# 712
  • София
Evridika, значи може да организираме кафенце някой ден..или сокче  Simple Smile

loryn , аз хапвам доста и солено, и месце, ще пробва да огранича, да видим дали ще има резултат.

# 713
loryn ако  пак имаш капки кръв обърни внимание каква е - защото може още да се стича от предното ти кървене. Ако е тъмна - няма страшно.
espinoza да ти е жива и здрава маминка, че скоро бебе ще гледа Simple Smile

# 714
Дано да няма нищо страшно иначе е кафява и миналия път в сряда беше кафява-но много ме боли кръста. Кокера е болен и отиваме на  доктор дано клиниката е отворена.

# 715
  • област Варна
Ние се завърнахме. Мислех си, че ще имам поне 10 страници за четене, а Вие колко сте били мързеливи  Laughing
Мерси на всички за пожеланията за мама.
Малко натоварени ми дойдоха 300-та км., че в това мрачно време много кофти се кара. А пътя един хубав, чисто нов асфалт, абе по-хубав от магистралата и едно такова те унася, като няма дупки... та мисля да се тръшкам след малко в леглото.
Martina13 добре дошла. Приятно доизкарване на втората половина от бременността и пухкаво бебе на финала.
Ау, моята племеница какъв бонбон е станала. Едни бузки е отпрала и едно дупе, абе пуфено бебе.

# 716
  • София
http://www.dnes.bg/health/2010/10/03/iztegliat-vitamini-sydyrjal … vki-ot-gmo.100240
Днес в аптеката аптекарката ми каза, че имали указание да  "върнат партидата за препакетиране"... Ужас, мила родна картинка- скън да няма загуби....

# 717
Ехооооооооооо банда, как сте?  Grinning

Еспиноза, честит рожден ден на майчето ти, нека ти е жива и здрава за да се радва на много внучета   bouquet

Месцето мисля, че не е хубава идея да се ограничава заради желязото, особено червеното. Обаче соленото наистина трябва да се ограничи до минимум, на мен ми го забрани лекаркта, защото солта задържа вода и може да се получат отоци   Peace

Момичета стиснете ми едни палци, май днес се сдобих с количка, остана да се уреди въпроса с транспортирането и  Praynig

# 718
На мен доктора ми го каза това за месото, но аз не за това се ограничавам-просто не обичам месо дори днес се насилвах с една кълка  Mr. Green Но сол много обичам, а сега изобщо не я вкусвам. Ние се върнахме от д-р и кокера си е напълно здрав, само е мноого преял и повърна една обелка доста голяма от салам-тези лели  #Cussing out
Забравих изобщо, че ме боли нещо, така си подскачах.

Бенджи newsm10 дано да стане за количката и да се хвалиш.

Отивам да играем на топка с кокера и лягам  Hug

# 719
Добро утро момичета, отдавна не съм писала, но ви чета редовно. Разбирам, че срещата на варненките  е минала добре, нали?
Аз съм малко в изолация в момента, чакам с нетърпение сряда да дойде моя мъж, тогава вече свършва работа.
Стрелката на кантара се мести неконтролируемо вече. Имам чувството, че наддавам с по килограм на 2 -3 дни. Ужасно е, но като натурата ми е такава, че каквото хапна и ми се лепи и сега като хапвам малко повече и съм малко шопарче. С цели 12 кг. съм напълняла и не ми се мисли какво ще е до края. #2gunfire
Днес си мисля да опитам да отида на преглед при една докторка, да получа второ мнение за пола ма да видим какво ще стане.
Блазе на майките, които чакат второ, те знаят какво ги очаква и как да се грижат за бебета, а такива като мен дето и идея си нямат какъв зор ще видя докато се науча.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт