Идва златна есен, февруарски бебчета очакваме със песен-Тема 10

• 23 511
  • 751
  •   1
Отговори
# 720
Добро утрооо  Hug

Понеже ме нямаше вчера, днеска вижте какъв весел сандвич съм ви приготвила.../някой да сложи нещо за преглъщане... Joy/

Добре дошла на новата мама   bouquet Сега се връщам да изчета нещата от уикенда, и момичета - обличайте се топло, да не почнеме с разболяванията рано рано  Naughty  Hug

И Бендж - с нетърпение чакам да се похвалиш с новата придобивка, знаеш, че и аз съм от "дебнещите" ..Simple Smile

Последна редакция: пн, 04 окт 2010, 09:35 от amidala13

# 721
  • Varna, Bulgaria
    Добро утро и хубава седмица от мен, нищо, че я дават дъждовна Simple Smile
    Бенджи, страхотно за количката, дано да е станало  Peace
    Добре дошла на новата мама и успешно и леко бременеене още толква време Simple Smile
    Хубав уикенд беше, няма спор, срещата във Варна мина страхотно, ние с Валентина пропуснахме ходенето до единия магазин, ама следващия път ще дойда без нея, че... Иначе понапазарихме малко с нея, така че имаше и шопинг терапия малко  Mr. Green
Неделята си мина съвсем мързеливо, с едно излизане преди да се смрачи.
Момичето довечера съм на ФМ, да стискате палци-дано всичко е наред с бебе и да никажат на 100% пол, че каката още се надява на мома, иначе и другото щяла да го обича, ама ако може да е сестричка, не братче   ooooh!

# 722
Добро утро!
Понеже виждам че на Адмирала сандвича някой го е изял, и аз да ви почерпя с един

хубав ден на всички

# 723
Веднага който изяде сандвича да си признае... Joy

# 724
  • Varna, Bulgaria
Веднага който изяде сандвича да си признае... Joy
Много сме гладните рано сутрин тук  Laughing

# 725
Аз толкова се притесних от изчезването на сандвича, че забравих да се похваля, както бях обещала - уикенда изкарахме на едно прекрасно място близо до Банско, с басейни, сауни, парни бани, джакузи, масажи...и още куп глезотийки...от които аз не успях да се възползвам за съжаление...но въпреки това си изкарахме страхотно... newsm03

За протокола - даже играх шопското хоро - като непрекъснато си държах корема разбира се  Joy

# 726
Здравейте и от мен! Записвам се в темичката - и ние чакаме февруарче! Чета ви от доста време, но чак сега събрах смелост да пиша и споделям тук. Все още не знам дали сме към синия или към розовия отбор Laughing - живот и здраве другата седмица ще се опитаме да разберем - ако бебо е решил да се покаже де... Иначе е супер активно - голямо ритане и въртене пада...

# 727
Добре дошла на новата мама gubeto. Приятно бременеене с нас  Hug

amidala13 браво за хубавия уикенд, и на мен така ми се иска да избягаме някъде за 2-3 дни... Ама мъжа с тая работа и събота и неделя... Sad без почивен ден направо, та от къщи не можем да мръднем

Аз да се похваля най-накрая започнах да усещам някакви движения в корема си  Party
много съм щастлива. В четвъртък съм на 4 д и дано всичко да е наред и да разберем в кой отбор сме и ние. А иначе тази нощ сънувах прегледа и лекарката ми каза момиче  Simple Smile. Преди хич не  сънувах пък сега ...  ooooh!

# 728
  • област Варна
gubeto добре дошла!
Бенджи, мерси, че ме светна за Националната лаборатория. Видях си резултатите. Не, че се бях запритеснила ама...
Та риск за Даун 1 от 2 700.
Риск за Едуардс 1 на 10 000.
Честито на печелившите.

# 729
Добро утро и от мен! Добре дошли на новите мами, леко бременеене с нас  Hug
Амидала, защо поне едно масажче не направи  Rolling Eyes  Аз декември месец ще съм на сватбата - мисля да отразя и аз тогава хора, въпреки че ще бъда в осмия  Crazy И вчера се гледах в огледалото колко е смешно с корема като се треса и танцувам  Laughing
Кали, стискам палци  Peace

# 730
Здравейте,
Да ви се оплача-преди малко ме заболя зъб, ей така от нищото. Нито съм яла нещо, просто забочна да ме боли. Имам пломба на него, аз всъшност не мога да преценя кой точно ме заболя #Cussing out Като знам последния път като ходих на зъболекар, ми взеха около 140лв за един зъб и то с безплатна пломба. На всичкото отгоре, зъболекарката ми извади жив нерв, а аз бях в 5 г.с. #2gunfire После ми скъсаха нервите с тия осигуровки, понеже имах пропуснати месеци , които си бях платила, но не ги бяха отразили в сайта на НАП. Направо като си помисля какво ме чака и ми става лошо, а по принцип не ме е страх от зъболекари, страх ме е само накрая като трябва да плащам Sick

# 731
  • София
Ми скъпичък ти е заблолекарят.... сменяй го Naughty

# 732
  • Mostly in my mind
имам едно въпросче. за колко време горе-долу се усвоява едно хапче и по-специално тия витамини дето ги пием? newsm78 аз го пия към 8:30 след закуска , но от седмица към 11-12 часа повръщам.

# 733
Лолита какви витамини пиеш, знам че някои предизвикват гадене. Първия път като пих Матерна след закуска и много ми се гадеше. После започнах да я пия преди или по-време на ядене и нямах проблеми. Иначе би трябвало да се усвояват за около 2 часа, но не съм сигурна  Peace

# 734
  • Mostly in my mind
pregnacare original се казват, Евридика. пише , че не дразнят стомаха. в началото нямах проблем. отскоро ми се гади. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт