Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо бременните жени често сънуват?
Как се инсталират столчетата за кола в автомобила?
Как мога да се присъединя към група във Facebook?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо бременните жени често сънуват?
-
Как се инсталират столчетата за кола в автомобила?
-
Как мога да се присъединя към група във Facebook?
-
Какво да очаквам по време на консултация по време на бременност?
-
Какви са препоръките за консумация на пастети по време на бременност?

Не знам от какво се бяха появили, предполагам, че от един банан, който изядох през деня. пробвах какво ли не- сода, кисело мляко, сух хляб и изпих половин литър газирана вода, спах на две възглавници и нищо. Щеше да ми изгори гърлото. Чак сутринта бяха отшумяли. 

Денс све на ФМ след малко, дано да е наред всичко и после отивам при нашия д-р, ако той не ме приеме ще обикалям д-рите в Стара Загора докато някой ме прегледа. Имам и течение и ме понасърбява 
,добре че ми сложиха упойка и не ме болеше зъба,че иначе не ми се мисли.Нещо с тая бременност съм станала много чуствителна.Предстои и детенцето да водя на първи профилактичен преглед,дано не е страхлива като майка си само.
Явно тея дни главоболието,за което ви се оплаках е било освен на настинката и на зъбите.Добре че вече съм по-добре.