Идва златна есен, февруарски бебчета очакваме със песен-Тема 10

• 23 511
  • 751
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте и от мен. Simple Smile
И аз съм от работещите мами, с първата бременност имах такива проблеми като Софи на работата и бях постоянно в болничен, но сега съм заявила на шефката, че мисля до края на януари  да работя, ако всичко е наред. Simple Smile Относно косата и киселините няма нищо вярно, знам го от личен опит с първата бременност през цялата бременност ядох чесън от туршия  Embarassed и нямах грам киселини, а детенце се роди с коса. На мен също ми се ходи да видя Майчин дом, ама още се чудя че нали ми е второ раждане, дали от Перник ще устискам да дойде до София да родя, пък е и зимата, а ако знаете какво е мизерия в пернишката болница не е за говорене. Стига за сега после пак ще се включа.

# 481
Е ти пък да не мислиш, че в Майчин дом е лукс?  Mr. Green Зависи де, на 12 - тия етаж знам че е ремонтирано, ама на седмия е малко кофти.

# 482
Софи, не се връзвай на немците, ама хич. Особена порода са те, ама нали така си пеят и в химна  Simple Smile. И аз работех с едни такива, ама като се махнах си отдъхнах.

За работата - работих 10 год. нон стоп и сега съм си заслужена почивка. Искам да използвам времето да се подготвя за бебчо, да си чета книжки, да обмислям варианти за дрешки, обзавеждане, да имам време за себе си, а не да се занимавам с идиоти (понеже в моя случай това беше средата). По никакав начин не мога да кажа, че ще затъпея от седенето в къщи, даже напротив. Моята професия е такава, че мога да си работя и от в къщи по всяко време, не е нужно да ми кихат и кашлят в офиса на главата.

Амидала, и аз имам "жълти корички" по зърната (извинете образността).

Биричке, за теченията - ако не сърби, не пари и не мирише, не го мисли. И аз се оплаках, ама не ми взе микробиология.

И в Швейцария се полагат по 2 ехографа по касата, екстрите аз си ги плащам. Не ми се мисли каква сметка ще дойде сега след системата, ама здраве да е.

Вчера видях нещо много интересно - обикновено креватче, сложено на 4 като амортисьори - хем се друса, хем се люлее. Другият път ще питам що за механизъм е това и колко струва.

От мен толкова, че ме чака пране на пердета и чистене на прозорци.

# 483
Не но да има някакви основни неща, в пернишката болница след 18 часа спираха топлата вода, а в 19 трябва да отидеш на промивка е как да се очовечиш преди това в едната бяна за целия етаж, а и се редиш като за топъл хляб докато влезеш, да не говорим за хлебарките които се чувстват като у дома си, и в стая сте минимум 4 човека ( в най-добрия случай ), ох така ми се иска да не е вече така, като преди 3 години, а и децата не бяха при майките си, сега разбрах че поне през деня са при майките. Та за това говоря не искам някакъв лукс, ама поне да има топла вода.

# 484

Биричке, за теченията - ако не сърби, не пари и не мирише, не го мисли. И аз се оплаках, ама не ми взе микробиология.

Никакъв дискомфорт, освен лекото мокрене и цапането...

# 485
  • София
и аз имам такова течение,изглежда е нормално
миналата бременност имах и жълти корички при гърдите,сега обаче нямам Simple Smile

# 486
Оф и аз имам проблем с течението, ама доктора каза че е нормално. И аз нямам никакви други оплаквания, но понякога ми е доста обилно. Преди време, някой беше пуснал линк с едни ръкавици за измерване на влагалищното PH за домашно ползване. Ако PH не е в норма значи има проблем. Ама не помня какви бяха и колко пари са newsm78

# 487
  • Mostly in my mind
за теченията - ако не сърби, не пари и не мирише, не го мисли.
това ми хареса  Mr. Green значи няма да го мисля  Laughing пъки аз знам ,че "няма нормално течение по време на бременност". Simple Smile

# 488
това ми хареса  Mr. Green значи няма да го мисля  Laughing пъки аз знам ,че "няма нормално течение по време на бременност". Simple Smile

Ами ако те притеснява нещо питай доки, аз питах и това той го ми каза. Най-лесно щеше да ми вземе парите за нова микробиология.

# 489
Здравейте.
И аз от вчера съм в болничен. Mr. Green Не,че ходя на работа, Laughing само така се водя.И тъй като така или иначе аз си плащам осигуровките,а заплата не получавам, решихме да изляза в болнични,поне да взема някой лев. Mr. Green За щастие моят док е в комисията и даже няма да ми се налага да лежа в болницата.

# 490
  • Mostly in my mind

Ами ако те притеснява нещо питай доки, аз питах и това той го ми каза. Най-лесно щеше да ми вземе парите за нова микробиология.
да , да, аз питах на предната консултация. уж всичко е наред. и той ме пита - сърбеж имали, мириз има ли. викам "няма".  Grinning

# 491
По книгите също пише, че "вагиналните секрети по време на бременността се усилват и видоизменят през различните периоди".

Надявам се докторите да съобразяват дали е имало предишни оплаквания например от гъбички, кандида и други мизерий. Тогава не вярвам така да ни казват, че е "нормално".

Измих прозорците и изпрах пердетата,  Simple Smile ама мъжО също участва.

# 492
Искам да попитам нещо. Стъклените шишета стават ли за стерилизиране в микровълновата? Сега четох, че не може да се слагат в такъв стерилизатор, защото стъклото се загрява повече и пластмасата се стопява newsm78. Как ще си ги стерилизирам тогава?

# 493
Тодорка Боева колкото и да ми стана гадно тогава и все още да ми е тъпо от всичко случило се, се опитвам изобщо да не мисля за цялата тая история. Не можех да си представя да изкарам още половин година в тази среда от безчувствени хора, превърнали се в машини, защото повечето немци са си такива-  кариерата пред всичко.. та и аз като теб се наслаждавам на спокойствието си и си мисля-сега ми се е паднало, ще е занимавам с бебето, с обзавеждането и със себе си!

# 494
Ехоо, здравейте!

Аз съм февруарска леля и само шпионирам.
Моля не ме линчувайте. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт