Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо бременните жени често сънуват?
Как се инсталират столчетата за кола в автомобила?
Как мога да се присъединя към група във Facebook?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо бременните жени често сънуват?
-
Как се инсталират столчетата за кола в автомобила?
-
Как мога да се присъединя към група във Facebook?
-
Какво да очаквам по време на консултация по време на бременност?
-
Какви са препоръките за консумация на пастети по време на бременност?

цял ден си лежа само пради малко ходих да вдигна простора, че се беше обърнал, кво дърпане падна
Totoni не се бях сетила пратих милото до работата да вземе физиологичен р-р-той нали е изотоничен, ама още няма промяна, пък ще видим.Отгоре на всичко ме хвана и разстройство днес
В парните могат да се стерилизират. Аз не разбрах за електрическите, но мисля да си ги пускам, защото стават и за бурканчета. Днес милото ми взе стерилизатора на линдам, ама като се оправя ще го пусна да видя как работи, мноого съм изморена.
МОже нешо декемврийско..когато всички ще сме си у дома,у Варна молооове колкото искаш.

,та е нормално при мен няма скука НИКОГА!
...може и Вие да се включите ако искате имате ли идеи за име на момче с М(без Мартин,Митко) 
Не че ме е карал, просто така искам...плюс това имах толкова много имена за момичета, пък то...какво стана, за мъж тепърва не мога да мисля ново, а и татко ми го залужава напълно и знам, че ще е много щастлив, като му кажа