Идва златна есен, февруарски бебчета очакваме със песен-Тема 10

• 23 511
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
amidala13 и аз, като си вадих нов паспорт, останах безкрайно изумена колко отзивчиви могат да бъдат нашите сънародници- имайки предвид какво чудо е за новите документи. Прередих сигурно едно 50 човека и то не аз съобщих, че съм бременна, а една жена от опашката ми се скара, че си чакам и отиде сама при полицая да му каже..
а тук в Мюнхен,като оправяхме документи в общината, никой не ми обърна внимание, казаха-първо хората с уговорен час, после вие-това пререждане на какво прилича. Абе пак попаднах на някаква комплексарка..  #Cussing out

# 616
Ако повечето от нас са заети тази събота и неделя може да се разберем за другата на пример,то е ясно че няма как на всички да ни е удобно но........... идеята е да сме повече Hug

# 617
  • софия
аз за събота и неделя съм ок, но съм с детето, и другата мога, даже ще съм самичка Simple Smile  Simple Smile

antoniast , ти къде живееш в Павлово ? на коя улица си ?

Последна редакция: пт, 01 окт 2010, 15:03 от Дидишонче

# 618
Добре дошла на новата мама РАЛЕТО-85!Разкажи нещо повече за теб.Коя бременност ти е,кога се очаква да бъде щастливото събитие,от къде си,пола на бебето...

А това за опашките и предимството ми е любимо,и си се възползвам,признавам си  Embarassed.То ако не сега и когато децата са малки,кога иначе? newsm78

За софийската среща от сега казвам,мен да не ме броите тази и другата събота или неделя.Съжалявам  Rolling Eyes

# 619
  • София
Аз прдлагам да е другата събота или неделя тогава ще мига да дойда и аз.

# 620
  • област Варна
Замисляте ли се за педиатър на бебето, че то половината мина, а било хубаво да се избере преди да се роди.

# 621
ОК аз съм за!както кажете.

# 622
Аз се замислям и то много сериозно 1. Сменям джипката 2. Търся педиатър не искам нашето джипи да гледа и бебето-дори съм набелязала вече кой, но не знаех, че може и преди раждането.

# 623
  • област Варна
В смисъл, че трябва да си си го набелязал преди раждането. То ясно, че след като се роди детето се записва.
Аз съм в дилема. Харесвам си джипито, обаче е във Варна и ще ми е малко далечко след като родя. А и знам, че не всеки джипи е педиатър. И се чудя как ще става да си запиша педиатър във Варна или трябва да се примирявам с такъв в Белослав или недай си боже в наше село. Тя уж добра нашта лекарка, ама...
Май ще почна да разпитвам тука приятелките с деца на по една две годинки.

# 624
По въпроса за педиатъра,най-важното е да се поинтересувате как работи от приятелки или близки.Чувала съм много мнения за д-ри,които при първото кихане се застраховат и изписват АБ (образно казано-кихане).

Аз лично си оставам при мойто джипи,което е педиатър и ме е отгледала от бебе,сега и дъщеря ми е при нея и съм изключително доволна от професионализма й и не я сменям за нищо на света.Въпреки,че е на 25 км от мястото,където живеем.

# 625
  • София
ОК аз съм за!както кажете.
За мен почивните дни също не са проблем независимо дали е тази седмица, следващата или по-следващата, важното е да се съберем повече Flutter

С педиатър наистина е по-добре да се ориентирате по-раничко, после с мъника вкъщи суматохата е пълна Grinning Аз съм в чудене дали да останем при нашата или да запиша и каката и малчо при друг, че нашето педи ме ядосва от време на време Confused

espinoza, можеш да запишеш бебо на място, което ти е удобно за рутинните детски консултации (в началото всеки месец) и ваксинации, а да си имаш един читав педиатър под ръка ако се наложи. Аз поне практикувам така. Имам частна детска лекарка, която идва вкъщи и не се занимавам изобщо да водя детето по поликлиники когато не е добре.

# 626
Аз те разбрах Espinoza, мисълта ми беше, че мога да отдида да се срещна с доктора предварително, преди бебче да се роди, а не след това да търча при първия срещнат. Нашата я давам на драго сърце, правя размяна веднага  Mr. Green

Zina ти си много права, може би така е и по-правилно да се постъпи

# 627
Здравейте момичета!
Минавам да се похваля  Joy
Днес ходих при моят д-р (без час) само да си взема резултата от БХС и да си запазя час за ФМ. При него с час се чака минимум половин един час, а сега нямаше никой и много се зарадвах,че няма да се моля да вляза само за изследания и т.н. Влязох, той ми дава резултатите от БХС (добри са - нисък риск), уговорих си час ФМ - другата сряда Simple Smileи той ми вика хайде сега да направим една консултация !!! Мери ми кръвното, видя ми корема и ми даде изследвания за кръв и урина. Аз направо се изумих, без час и изкарвам такъв касмет, влизам си веднага, правя си консултация, после дадох кръв и урина и си взех резултатите след 2 часа и БХС е добър и час за сряда си взех за ФМ и направо СУПЕР Simple Smile Така за половин час свърших неща, за които иначе щях да ходя поне три дни. Ама то като му върви понякога на човек, си му върви Simple Smile Дано и при ФМ всичко да  е наред и ще се кротна, защото сега малко ми е едно несигурно такова. То не че има някаква сигурност за каквото и да е, но все пак !!!
Пожелавам ви приятни събота и неделя! Може би ще се видим в понеделник в нова тема, аз през уикенда нямам време за интернет! Пожелавам ви слънце и усмивки Simple Smile

# 628
  • София
loryn, за мен най-добрият вариант е детето да се наблюдава от един лекар. Но ако не можеш да намериш добър личен лекар, на когото да разчиташ и който да е на разположение по всяко време, частните визитации вкъщи също са решение. GP-то на малката например си вдига телефона само когато е на смяна в поликлиниката, докато на другата и в 3 сутринта да и звънна ще ми вдигне Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 01 окт 2010, 16:42 от zina_

# 629
Ехеее - то както е тръгнало скоро пак име за нова темичка ше трябва да мислиме  Heart Eyes Аз сега като ме "изшутира" бобчо/ние така си му викаме - от бебчо... Joy/, та измислих едно:

"Февруарското човече, да подритва знае вечеHug

Общи условия

Активация на акаунт