Идва златна есен, февруарски бебчета очакваме със песен-Тема 10

• 23 511
  • 751
  •   1
Отговори
# 630

"Февруарското човече, да подритва знае вечеHug

Супер е!

# 631
ето и 2 заглавия от мен за новата тема!

С КОРЕМЧЕ ИЗПЪЧЕНО НАПРЕД,МАМА ФЕВРУАРКА ГОРДЕЕ СЕ НАВРЕД!

ДРЕШКИ РОЗОВИ И СИНИ,КУПУВА МАМА ФЕВРУАРКА ОТ БЕБЕШКИТЕ МАГАЗИНИ!

# 632
Много ми харесва Mr. Green

Значи, така като гледам ще е другата събота или неделя срещата. Аз ще дойда 100%

# 633
  • област Варна
И на мен това ми допадна много. Peace

# 634
  • София
Аз също съм с две ръце за някое кафенце в събота или неделя или през седмицата след 6  Simple Smile
А за мазане на тумбачето- аз се мажа с Чико и за сега ми е ок, защото Мустелата ми е по-мазна и ми мирише лошо  ooooh!
А за отворените врати аз бих отишла до Майчин дом и ако някоя мама иска можем да се разберем.
Някой питаше за ръкавиците за PH- CarePlan, мисля че се казваха и са в опаковки по 20 и 50 бр и струваха 20лв и 50 лв.

# 635
  • Varna, Bulgaria
Е, момичета, приятно ми беше да си изкарам работната седмица с Вас, но сега се отправям към планираните задачи. Отиваме на фризьор с кака Валентина(нея ще подстригват), аз реших към края на бременността да се подстрижа(и без това нищо не я правя моята коса, нито боя, нито преси... ) , а после мисля да напазаруваме някои консумативи за дома-малко шопинг добре ще ми дойде Simple Smile
Приятна вечер от мен, а на Варненките, които ще идват на срещата до утре  Peace

# 636
Записвам се и аз Simple Smile да увеличим бебчетата с едно  Grinning

# 637
Здравейте,бихте ли ме записали на 1 страничка че и ние сме сьс сини гащи Simple Smile  

И исках да ви питам някоя от вас пие ли този антибиотик за гьбички?   Нистатин Актавис  500
Много сьм притеснена за бебо да не му навредя!!! ooooh!
Моля отговорете ми!!!   Praynig

Последна редакция: пт, 01 окт 2010, 19:13 от mim4o88

# 638
В смисъл, че трябва да си си го набелязал преди раждането. То ясно, че след като се роди детето се записва.
Аз съм в дилема. Харесвам си джипито, обаче е във Варна и ще ми е малко далечко след като родя. А и знам, че не всеки джипи е педиатър. И се чудя как ще става да си запиша педиатър във Варна или трябва да се примирявам с такъв в Белослав или недай си боже в наше село. Тя уж добра нашта лекарка, ама...
Май ще почна да разпитвам тука приятелките с деца на по една две годинки.

Аз мога да ти препоръчам моята ЛЛ, тя е и пеиатър и като гледам колко много малки пациенти има, а и аз съм доволна от нея. Само че е в Гадска болница не знам дали ще ти е удобно там. Ако искаш пиши едно ЛС ще ти дам кординати

# 639
огнена стихия,при кой доктор ходиш в Плевен?
При Бързашки в Авис Медика. Исках ужасно много да раждам при него,ама ме е страх,че е зима,и пътя ми е един час и горница до Плевен и реших да раждам в Габрово. Но той ще си ме наблюдава до като мога да ходя при него,защото е невероятен и аз съм спокойна. Дори мисля май да отида в Габрово на отворените врати сега. Rolling Eyes
Колкото до болничните-който има хоби или ремонти все може да не му е скучно,ама аз нямам хоби и нямам ремонти, а нямам и приятелки, които да могат да се моткат по кафета с мен...така,че дерзая. Това да пуснеш една прахосмукачка всеки ден и да измиеш и изчистиш не го смятам за убиващо времето. Аз обичам да съм полезна в други неща, не и в домакинските (колкото да е убийствено на работа-там се чувствам полезна). Mr. Green Днес например за пореден път ме ядосаха шефове, всеки ден е така...Ама аз стискам зъби и не се ядосвам, а гледам да върша каквото искат. Щом не съм уволнена до сега-значи успявам някак да се вместя в ситуациите. И то с големи нерви и проблеми винаги. Whistling но все пак там съм полезна с нещо, било то глупаво за други-в къщи с нищо не съм полезна на никого. Това е моето мислене. Че съм садо-мазо отдавна знам...ама това е от мен. Thinking

Последна редакция: пт, 01 окт 2010, 19:55 от огнена стихия

# 640
 И исках да ви питам някоя от вас пие ли този антибиотик за гьбички?   Нистатин Актавис  500
Много сьм притеснена за бебо да не му навредя!!! ooooh!
Моля отговорете ми!!!   Praynig
Ето какво прочетох за антибиотика:

Бременност

Преди прием на каквито и да е лекарствени продукти се консултирайте с лекуващия Ви лекар или с фармацевт
Няма данни за нежелани ефекти върху плода, затова Нистатин Актавис може да се назначава при бременни.

Кърмене

Преди прием на каквито и да е лекарствени продукти се консултирайте с лекуващия Ви лекар или с фармацевт
Няма данни за нежелани ефекти върху плода, затова Нистатин Актавис може да се назначава и по време на кърмене.

Така че безвреден е -спокойно! Hug

# 641
В смисъл, че трябва да си си го набелязал преди раждането. То ясно, че след като се роди детето се записва.
Аз съм в дилема. Харесвам си джипито, обаче е във Варна и ще ми е малко далечко след като родя. А и знам, че не всеки джипи е педиатър. И се чудя как ще става да си запиша педиатър във Варна или трябва да се примирявам с такъв в Белослав или недай си боже в наше село. Тя уж добра нашта лекарка, ама...
Май ще почна да разпитвам тука приятелките с деца на по една две годинки.

Аз мога да ти препоръчам моята ЛЛ, тя е и пеиатър и като гледам колко много малки пациенти има, а и аз съм доволна от нея. Само че е в Гадска болница не знам дали ще ти е удобно там. Ако искаш пиши едно ЛС ще ти дам кординати
И АЗ ИСКАМ КООРДИНАТИ,САМО ДА НЕ Е ЗИДАРОВА
МЕРСИ

# 642
Намерете си свестни педиатри-държавни. Много е важно.
Ние  имаме общо 6-7 в Троян и е да удариш единият , да падне другият-от зле, по-зле. За това малката ми ходи на частно от раждането. А от две години не ходи при редовен педиатър-при хомеопат само. Мисля и с бебето така да процедирам, живот и здраве - хомеопатия от началото, стига да може. Не е пила от две години нито АБ, нито лекарства. Преди беше в затворен кръг, от който трудно,но излязохме.

# 643
  • София
Момичета, много сте изписали, едва ви изчетох. Тази седмица се завърнах на работа и ми беше малко натоварено. Пишете и мен за срещата в София, аз живея в Младост и работя в Бизнес парка, така че ще имам нужда от време, за да се придвижа до някое по-отдалечено място. Да не говорим, че ползвам грАДСКИ транспорт и ако си мислите, че някой става, за да ми направи място, много се лъжете. Дори като те виждат, че си бременна и съответно по-трудноподвижна, се чудят как да те избутат, за мога да вляза. Аз не си мълча де, "храня " на воля и на висок глас  #2gunfire

Виждат, че сте писали за дните на отворени врати, аз мисля да отида в Шейново и Окръжна, другата седмица ще се опитам да се запиша.

Да се похваля, май избрах легло, сега трябва само да разбера как да си го доставя до София, и дали в София не се предлагат продукти на този производител. Ето го и него:

http://www.arbor-bg.com/en/products/details/24/3/Продукти-Арбор/ … тски-легла/ВЕРЛЕН

Отделно ще си поръчам на дърводелец едно скринче в подобен цвят, защото тези, които гледах, бяха много ниски.

Добре дошли на новите мами!

# 644
Здравейте коремчета,
вечер не смогвам да ви прочета...  Joy
Да ви се похваля набързо, че и аз ще съм в синия отбор  Simple Smile Днес докторката ми направи дискче и не мога да се спра да го гледам  Joy
Колкото до коментарите за влиянието на болничните върху обезщетение за майчинство, не смея да се изказвам неподготвена, но пък имам един много полезен калкулатор под ръка, който бих изпратила на всеки, който се интересува. Представлява екселска таблица, в която всеки може да си впише осигурителния доход и сумите взети от болничен и да си изчисли обезщетението за майчинство, или поне за първите 410 дни от него, защото после нещата стават много финансово неизгодни за нас  Cry Свалян е някъде от нета, но не мога да възстановя точно от къде, който се вълнува да ми прати мейл - ще му го изпратя  Wink
Пожелавам хубава вечер от мен и .... безумната

Общи условия

Активация на акаунт