Звездни компромати-77 част

• 50 612
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна

На мен девойката на преден план ми харесва, другата също, косата само я загрозява.

# 361
  • ...край Дунава

На мен девойката на преден план ми харесва, другата също, косата само я загрозява.

Да да, от косата ще да е  Wink

# 362
О, тази русата е ужасна, бях я качвала в предни теми, Мис Маринела или нещо подобно беше.

# 363
Малко ми прилича на Венета Харизанова. Девойката отпред.
Но определено конкурсите ни за красота са под всякаква критика. Аз поне хубост отдавна не виждам. Включително и новата ни миска. Хубаво, но изключително обикновено момиче. Без никакви шансове дори и за десятка..

# 364
  • София
Моля да ме осветлите за какво са претендентки тези млади дами, особено русата  Grinning Щото едно е да са за Мис България, друго за Мис Полски Тръмбеш примерно.
И коя е Петя Велкова, че нищо не ми говори името и визията?

# 365
Петя Велкова беше някаква водеща май, по-известна като гадже на Христо Сираков.

# 366
По ред- моделка, гадже на Христо Сираков, тв водеща, и последното й амплоа е на дизайнер. Mr. Green

# 367
  • София
Боже, как съм пропуснала толкова всестранно развит талант   Mr. Green

# 368
+21 i забранено за бременни и кърмачки
това е предупреждението за този линк на трав..с

http://prikachi.com/images/681/2538681B.jpg

# 369
  • ...край Дунава
О, тази русата е ужасна, бях я качвала в предни теми, Мис Маринела или нещо подобно беше.

инфантилна , абе знаех си, че май тая русокоска я бях виждала тук Peace, ама ...На мен ми прилича на циганка с неуспешен опит  за преминаване към блондинка Whistling

tonkabonka-снимката е от конкурса "МИС ЛЯТО - ANIMA CRYSTALART".

# 370
не е компромат ама евала искам и аз така на нейните години да изглеждам
http://lifestyle.ibox.bg/news/id_421419751

# 371
Честно казано не ми харесва Галена.Роклята й ми е прекалено принцеска(както казва сестра ми) . Все едно е излязла от приказките.Иначе им пожелавам много щастие.

# 372
# 373
Сега слушах едно интервю с Цвети Янева за предстоящата промоция на албума й, и се заговориха и за тоалетите. Стана ясно, че е била на модната седмица в Италия с Добри- стилиста, и единият й тоалет ще е водещият модел на Версаче за есенно-зимният сезон 2011. И понеже аз съм много любопитна и искам да разбера кой е, имам нужда от помощ...и няма къде другаде, ако не в тая тема. Mr. Green

п.п. Много беше сладка, като обясни колко се е чудила, дали да си го вземе, но в крайна сметка решила да си направи този подарък, като преди това звъннала на майка си за разрешение. Joy

# 374

Общи условия

Активация на акаунт