Звездни компромати-77 част

• 50 609
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
То аз я изгледах колекцията есен-зима, но не знам кой е водещият тоалет на колекцията.

# 376
не е компромат ама евала искам и аз така на нейните години да изглеждам
http://lifestyle.ibox.bg/news/id_421419751

Е тук точно има толкова фотошоп..Wink

# 377
  • In The Middle Of Nowhere
Да не би да е последната рокля от колекцията? Така като я гледам - тази вдясно е като за нейната работа. Само предполагам.

# 378
  • Lost in a fairytale ...
Да не би да е последната рокля от колекцията? Така като я гледам - тази вдясно е като за нейната работа. Само предполагам.

Би трябвало да е последния модел от колекцията  Peace

# 379
И аз първоначално така си мислих, че трябва да е последната, ама не очаквах да се пусне с нещо толкова късичко, и го отхвърлих. Crazy Явно ще трябва да изчакам промоцията, ако е тя, изобщо не ми харесва  Embarassed

# 380
Точно това си помислих и аз, че водещият модел закрива колекцията. Поне така си мисля и такива спомени имам от преди години когато гледах повече ревюта, скоро не съм гледала цели от край до край.

пп: честно казано и аз не предполагх з а нещо такова, все си мислех за нещо по-шармантно  Simple Smile

# 381
# 382
На снимките на Николета от предишната страница, кучето гледа доста по-умно от нея Laughing
За какво са й тези лещи?

# 383
нещо май и на устата си е правила Thinking

# 384
  Колекциите  Есен/Зима се представят през Март месец,  като започват винаги Февруари в NY значи ,ако дамата (която и да е тя) е била на Fashion week сега през Септември би следвало да е гледала друго шоу-Пролет/Лято.

# 385
# 386
Авче, няма ги подаръците  Laughing

# 387
  • София
Лелееее,тия как не ги беше срам най-евтиното в менюто да поръчат за сватбата си!! ooooh!
Егати хай-лайфа!

# 388
Авче, няма ги подаръците  Laughing

Явно още съм била заслепена от мезето. Mr. Green
Оправих го. Grinning

# 389
Че то на това подарък ли му викат  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт