Звездни компромати-77 част

• 50 718
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
# 286
Графа сякаш е и напълнял..ама тази прическа много го състарява

# 287
Златка не е фотогенична, само на обработените професионални снимки изглежда добре.

# 288
  • In The Middle Of Nowhere
Лейди Гага снимката не е нова, не знам дали е пускана
Линдзи Лоън готини цайси
Ким Кардашиан
Сестра й май е в същата рокля, но защо така й стои... от снимката ли е или едната гърда сякаш я няма  newsm78

# 289
  • UK
Там е, но кичура коса, който пада отгоре, създава такъв ефект.

# 290
Не знам, не мога да я откроя просто... изглежда сплескана  Confused

# 291
 Shocked Shocked Амм...и на мен така ми се струва, че я няма..  Shocked

# 292
Там е, но се е получила много интересна визуална плетеница.
Гледайте вдясно, гърдата почва от върха на десния лъч на хикса, нарисуван на роклята.
Малко е по-нагоре гърдата, което е абсолютно нормално, а и тя се е обърнала странно, или ракурса не е добър..Извивката на гърдата се вижда ясно.

# 293
  • София
Щракайки по програмите попаднах на сватбата на Коцето по Планета.Ей на това му се вика сватба за пред камери!Ужасена бях,че целия оркестър е от цигани и циганин пее на развален сръбски Sick на българска сватба!!!Като ще прави такава сватба да беше поканил голям народен български оркестър-с носиите му,с гайдите,с тъпана....направо не мога да си го обясня..

# 294
  • София
Щракайки по програмите попаднах на сватбата на Коцето по Планета.Ей на това му се вика сватба за пред камери!Ужасена бях,че целия оркестър е от цигани и циганин пее на развален сръбски Sick на българска сватба!!!
Е, то е ясно, че Коцето си е направил сватбата изцяло по негов вкус. Дори не се опита малко да поспре с лигавенето по време на церемонията - лично на мен това ми дойде в повече. Оригиналниченето му ме подразни. Някои ще кажат, че е естествен и се държи народному - няма да споря, но на мен ми е вече досаден. Иначе много стилна сватба беше  Mr. Green

Последна редакция: нд, 26 сеп 2010, 17:59 от tonkabonka

# 295
Първите снимки ако ми ги намериш без звездички ща черпя бира Simple Smile

Много модерни тия два пръста Laughing  а какво означават, какво е посланието на този жест? newsm78
на разговорно му викаме " Китайска п**ка с два косъма"  Laughing Laughing но всъщност това са си рогата на дявола  Twisted Evil Twisted Evil . Знака е измислен от Рони Джеймс Дио (R.I.P.) http://img.ibtimes.com/www/data/images/middle/2010/05/16/8864-ro … nie-james-dio.jpg
Сега го ползва сульо и пульо за каквото му хрумне Simple Smile

# 296
Там е, но се е получила много интересна визуална плетеница.
Гледайте вдясно, гърдата почва от върха на десния лъч на хикса, нарисуван на роклята.
Малко е по-нагоре гърдата, което е абсолютно нормално, а и тя се е обърнала странно, или ракурса не е добър..Извивката на гърдата се вижда ясно.

Да, определно е ефект от снимката, но на мен ще ми трябва повече време за да я открия тази гърда  Mr. Green
Сватбата и аз я гледам, прилича ми на някои реалити... само под роклята на булката нямаше камери. На мен лично не ми харесва такава показност.

# 297
Гърдата е сплеската.Вижте как самата рокля се е впила до последно в нея. Tired

# 298
# 299
  • София

На тази снимка,ако се погледне в ляво от Ким ще видите,че лявата гърда на сестра и си е там Peace.И разликата в роклите се вижда.

Общи условия

Активация на акаунт