Звездни компромати-77 част

• 50 604
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
Манчева за първи път да ми хареса как се е облякла..
А булката.. Sick

# 391
Лелееее,тия как не ги беше срам най-евтиното в менюто да поръчат за сватбата си!! ooooh!
Егати хай-лайфа!
На такава сватба ,определено бих останала гладна Rolling Eyes
Язък за стойките, чупките и фасоните Crossing Arms

# 392

Ква е тази брадичка, май верно си е сложила , да и изглежда по дълго и слабо лицето............

# 393
Хаххаа, мезетата са разкошни!  Mr. Green Роклята обаче направо ме зашемети! Това розАвко е дъхоспиращо!  Mr. Green

# 394
  • София
А роклята на булката никак не ми харесва, направо ми е много грозна.
Елеонора Манчева е много хубаво облечена, но главата разваля всичко Laughing
Боби и Мария са ми много приятна двойка Crazy

А младоженеца какъв е? Известен ли е с нещо?

# 395
Младоженецът е собственикът на волейболен клуб ЦСКА.

# 396
не вярвам само тия кисели краставички да си били мезе , гледам кашкавал се вижда в далечината , може и още нещо да е имало ...
роклята не е хубава , тия камъни - голям кич , явно са на мода , че и на Коцето жената имаше камъни по колана
Манчева е винаги без Манчев май ...

# 397

Ква е тази брадичка, май верно си е сложила , да и изглежда по дълго и слабо лицето............

Винаги е имала такава брадичка. Ето мнооого стари снимки:
цък  цък цък  да не поствам още, отвори в гугъл, и на всички е с такава

Манчева е винаги без Манчев май ...
И той е на сватбата.

# 398
сори , че го набедих  Peace , той е доста приятен и симпатичен , впрочем .

# 399

Имаше преди много време един клип с Милко К.  и там само май танцуваше до него сякаш липсваше тази брадичка  newsm78

# 400
Булката е просто ужасна, Надя може и тя да е била с камъни, ама роклята беше красива, нежна и стилна, а тази е като ромска булка- рокля, прическа, нокти, младоженецът и той.
За  сметка на това гостите на тази сватба са адекватно облечени.

# 401

Имаше преди много време един клип с Милко К.  и там само май танцуваше до него сякаш липсваше тази брадичка  newsm78

Разгледай й снимките в гугъл. Навсякъде е с такава, и на първите. Тия дето съм ти показала също са от най-старите. Единствената разлика е, че на първите е доста по-пълна, и има бузи, при които толкова не се отличава брадичката, но пак се вижда. Peace

# 402
  • София
На мен ми се струва, че все пък си е правила нещо по лицето...носа или скулите...много е различна.
Може и само от отслабването да е, но по-скоро смятам, че е пипала нещо. Rolling Eyes

# 403
Джони Деп, с плетена коса на снимачната площадка на "Карибски пирати 2" в Гринуич, 27 септември  Rolling Eyes

http://www.johnnytim.com/temat/new/new.html

# 404
На мен ми се струва, че все пък си е правила нещо по лицето...носа или скулите...много е различна.
Може и само от отслабването да е, но по-скоро смятам, че е пипала нещо. Rolling Eyes
То се вижда, че е пипала. Peace Аз я знам още преди да стане известна Mr. Green Певица Laughing

Общи условия

Активация на акаунт