Звездни компромати-77 част

• 50 569
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
На мен ми се струва, че все пък си е правила нещо по лицето...носа или скулите...много е различна.
Може и само от отслабването да е, но по-скоро смятам, че е пипала нещо. Rolling Eyes
То се вижда, че е пипала. Peace Аз я знам още преди да стане известна Mr. Green Певица Laughing
Има и нещо в брадата ...........

Оффф по НОВА пак за тази адреналиника дават  ooooh! писнА ми вече  Crossing Arms

# 406
На мен ми се струва, че все пък си е правила нещо по лицето...носа или скулите...много е различна.
Може и само от отслабването да е, но по-скоро смятам, че е пипала нещо. Rolling Eyes

Не, носът не е, той й е един особен, гаден, остър и с гърбичка. Mr. Green  
Скулите също мисля, че не са. Скулитеако се правят си личат от километър- за пример- Алисия. Всичките й черти на Преслава си седят същите, само дето лицето й е много по-изпито сега.
Според мен си е изцяло от отслабването. Както вика Ах'Не- тя беше едно прасе. Mr. Green
И е факт, Преслава беше доста пълничка, сигурно е едно 15кг по-малко от началото.

Реа, стига с тая брада, казах ти влез в гугъл виж й всички снимки. Пусни къде няма брадичка...

# 407
То се вижда, че е пипала. Peace Аз я знам още преди да стане известна Mr. Green Певица Laughing
Има и нещо в брадата ...........

Оффф по НОВА пак за тази адреналиника дават  ooooh! писнА ми вече  Crossing Arms
Като няма друго за даване  Mr. Green

# 408
Реа, стига с тая брада, казах ти влез в гугъл виж й всички снимки. Пусни къде няма брадичка...

Добре като намеря ще пусна  Wink

# 409
# 410
  • ...край Дунава
Ако менюто на тази сватба е било само това или по точно това, което видях на снимките, то бих го нарекла наистина компромат/менюто/  Tired

Булката не ми хареса.

# 411
Душички, някой може ли да ми изрови Онези старите снимки на Светлана Василева? Че нещо с търсачката не мога да ги открия. Предполагам, че повечето се сещате, за кои снимки става въпрос, онези  Shocked.

# 412
Бела на Илиян ми харесва. На втора сватба се явява в чудесен вид. Дано Илиян прихване малко стил от нея Laughing

# 413
Ако менюто на тази сватба е било само това или по точно това, което видях на снимките, то бих го нарекла наистина компромат/менюто/  Tired

Булката не ми хареса.
защо повечето от вас си представят на сватба да се плющи яко? Виждам красива салата със сирена/не евтини/, виждам кисели краставички със сьомга отзад в чинията, на заден план кашкавали. Месното филе изглежда разкошно...
Иначе булката е точно като за циганска сватба пременена...

# 414
# 415
  • ...край Дунава
Ако менюто на тази сватба е било само това или по точно това, което видях на снимките, то бих го нарекла наистина компромат/менюто/  Tired

Булката не ми хареса.
защо повечето от вас си представят на сватба да се плющи яко? Виждам красива салата със сирена/не евтини/, виждам кисели краставички със сьомга отзад в чинията, на заден план кашкавали. Месното филе изглежда разкошно...
Иначе булката е точно като за циганска сватба пременена...

Друго имах впредвид!
Не си представям вида на мезето така, като изсипан един буркан с краставици, малко разсипан лук отгоре...абе никаква подредба.
Основното с това "го*но" отстрани ми е много гнусно. Броколи ли е, коприва ли е, лапад ли кво е, ама никак не изглежда добре. Whistling И какво от това, че има кашкавал, така го казвате все едно хайвер са сложили Wink

За филето си права, другото е Rolling Eyes, поне да беше подредено красиво.

# 416
# 417
Момичета, снимките може да са правени след като някой порядъчно си е поровил в чинията.. Wink
Голямо чудо, едно ядене..Емоциите са най-важното на една сватба.

# 418
Сисли, онуй зеленото до пилето е спанак.   Heart Eyes Вкусна гарнитура, но като се има предвид как остава по зъбите, не знам дали е била и най-удачната, ама айде, това да им е бил проблема!

# 419
Абе тази Светлана Василева защо я представят като Мис Плеймейт 2009?  newsm78 Току що така я анонсираха по ТВто.

Нали беше нещо от сорта на
2009 - Злати
2008 - Мария "Динева"
2007 - Златната Златка
2006 - Николета

Другите не ги помня.... Кога пък се е уредила Светлана? И май Плеймейт 2010 не е имало...или аз съм пропуснала?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт