Обсебване на мъж

• 12 921
  • 60
  •   1
Отговори
# 30
Влюбена ли си в девера... Joy

# 31
Направо странна тема... newsm78

# 32
Давай координати на тази жена дето обсебва, да вземем ад изкараме по един курс при нея, а не по цял ден да се шляем из бг мамата и да се оплакваме от мъжете си

# 33
Стига сте нападали жената.Наистина не е нормално изведнъж да зарежеш семейството си и всички близки заради непозната.Никой не е казал да не я обича, но да не се обръща срещу семейството си!Това се казва да забравиш от къде си тръгнал...Аз също така съм се сърдила на приятели, които заради гадже забравят и отсвирят всички останали живи хора.

А да бе, човека да не е роб на тва семейство.Няма да си гледа неговия живот,
а ще се грижи за удобството на мама, тати и бати.

п.п. Виж, за оргазма на снахата и мен ме е яд

# 34
Какво е това мило и драго дето ти е давал и не е материална изгода, я си кажи?  Laughing

А, това е супер лаф! Само че има малка граматическа неточност - трябва да е "даваше мило и драги", защото, нали, едното е едно, но другите са две  Joy Joy Joy

# 35

А да бе, човека да не е роб на тва семейство.Няма да си гледа неговия живот,
а ще се грижи за удобството на мама, тати и бати.

Трябва да е...хората страдат иначе... Joy

Някой може би повече...може би заради оргазма...

# 36
Давай координати на тази жена дето обсебва, да вземем ад изкараме по един курс при нея, а не по цял ден да се шляем из бг мамата и да се оплакваме от мъжете си
Тя снахата пише в съседната тема за свекървите, или за зълвите.

# 37
# 38
Мерси за комплимента, но в тази тема не става ли въпрос за двама брата?  Wink
Сега сериозно, моята зълва е точно толкова злобна като тая етърва тук.

# 39
  • София - Рим и обратно

Искам да се върне вкъщи и да е като преди, най-добрия девер ........

Ти да спиш с девер си ?
Tочно същото исках да питам, но по-деликатно Mr. Green

# 40
  • София
Девера, девера-а-а-а-а, ох мале.......

Сигурно му е направена магия, да знайш Naughty

# 41
И какво точно искаш да предотвратиш  Whistling
Искам да се върне вкъщи и да е като преди, най-добрия девер и син на свекърва ми.
Промяната му е драстична. Нарича брат си копеле, баща си също, а майка си нарича вещица и мизерница. Преди даваше мило и драго за нас и родителите си.
Не става въпрос за материална изгода.
Не е влюбен сигурна съм. И преди си е имал приятелки, но държеше на семейството си, такива издънки не е имало.
Казвал е винаги, че семейството е на първо място.
Има и други случки, но ще стане много грубо, ако ги разкажа.
Искаме да се раздели с тази особа, тя ще му провали живота, може да му е направила магия.
Ами естествено, че семейството е на първо място, но НЕГОВОТО семейство, семейството, което ще създаде с жената, която обича! Той сега какво, цял живот да дава мило и драго на майка си, баща си, брат си и снаха си? Ами за него кой ще дава мило и драго? Ами неговия живот? Ей, дано темата е пързалка, иначе .. просто не мога да повярвам, че има такива хора. Егати аргумента! Вместо да си седи вкъщи, той с жена тръгнал!!!  newsm61

# 42
  • Linz
Ужас, не жена, а демон!
Искаме да се раздели с тази особа, тя ще му провали живота, може да му е направила магия.
Най-вероятно е това. Направихте ли вече консултация с врачка? Тя ще ви каже как да развалите магията, ако има такава. Не се бавете, за да не се влошава още положението... http://www.youtube.com/watch?v=Ns8KOmdoHOQ

# 43
Съвети засега не мога да дам, но ще следя със затаен дъх развръзката....

# 44
Човекът наистина изглежда омагьосан. Който е минал по този път няма как да обърка признаците. Значи знам сигурен начин за разваляне на такава магия. Не са необходими много неща: черна боя /може и за обувки/, 2 рози, метла и бяла рокля. Трябва в 12 часа облечена в бялата рокля и с намазана черна боя на лицето да се видиш с човека, на който е направена магията. Измисли нещо, че спешно трябва да се видите - най добре на кръстопът. Когато той дойде изтичай срещу него и от всички страни му начертай кръст с метлата. Накрая му подари двете рози. Човека толкова ще се стресне от подобни луди прояви на позната роднина, че моментално ще се освободи от стомашното и чревното си съдържимо барабар с магията.
П.П. После пусни друга тема на която да ти отговоря как да накараме човек да проговори след силен уплах  Peace
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Дорис - НАПРАВИ МИ ДЕНЯ, обичам те  Joy Joy Joy

(още се смея С ГЛАС, особено като си го представя)

Общи условия

Активация на акаунт