Влизали ли сте в часа на детето?

• 4 807
  • 63
  •   1
Отговори
# 60
Не съм влизала в час на детето си, но много ми се е искало да съм там без то да знае. За да видя как се държи някъде без мен.Нали знаете - говориш, възпитаваш, но като излезе само от вкъщи тогава се вижда какво е усвоило от "първите седем години". За учителката може да се съди дали е добра или лоша по това как детето говори за нея - дали цитира нейни думи, дали запомня какви обяснения дава тя за разни неща.И никога не бива предубедено да говорим пред децата лоши неща за учителите - оставете ги сами да си правят изводите и според тях си правете сметка за учителя.

# 61
Е сега ако някой каже че са достатъчни, нормални, удовлетворяващи.... Simple Smile
Пък и аз чета, че е завършено това образование...

Явно аз не съм прочела както трябва,сега разбрах ,че е стажувала като учителка ,но не иска да работи заради ниското заплащане.Сори!

Наистина ще бъде интересно да си виждаме децата какво правят в час,без да знаят ,че ги гледаме.

# 62
Никога няма да видите действителното състояние на нещата в час. Причината е проста - и деца, и учител няма да са същите в присъствието на друг човек. Особено децата. Учителите са свикнали на много неща. Но дете, което знае, че родителят му го наблюдава отзад, никога няма да се държи естествено.

Последна редакция: нд, 03 окт 2010, 09:31 от dimana27

# 63
  • София
Точно това беше идеята на една учителка - родителите на трабълмейкърите да се редуват да стоят в час, белким отрочетата им престанат да се държат естествено, а да се кротнат и да има тишина и спокойствие! Само една майка го направи няколко пъти, другите се покриха. Най-лошото е, че такива зрънца не можеш и да ги накараш да си тръгнат доброволно! Стоят и вгорчават живота на другите!

Общи условия

Активация на акаунт