Идеи за бизнес - 9

• 79 513
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
Аз всичко чета и смятам. Намерих ти същия артикул. Цената, която съм ти посочила е за дузина.
Цената е $11.17 ( за 12 броя). Схващаш ли сега разликата с 30 GBP+VAT?

Аа сега де ..наистина ме учудвап и заинтригуваш...в такъв случай, ще може ли да пуснеш едно линкче? Simple Smile

# 76
Много сладки шапки  Grinning !Развеселиха ме!

А някои хора не само, че не дават и грам идея, ами дори ми се струва, че се заяждат и убиват ентусиазма!  #Cussing out

# 77

Аа сега де ..наистина ме учудвап и заинтригуваш...в такъв случай, ще може ли да пуснеш едно линкче? Simple Smile
Това ти е първия урок. Линк няма да ти дам, само ще ти дам жокер - от китайски сайт е. От такъв тип пазарят вносителите на всичко за 1 лев.

А някои хора не само, че не дават и грам идея, ами дори ми се струва, че се заяждат и убиват ентусиазма!  #Cussing out
Аз идеята съм я дала, доста трябва да поучи, преди да реши какво и как се прави. Иначе, ще е поредния набутал парите си. А бизнес само с ентусиазъм и приказки на маса не върви.

# 78

Това ти е първия урок. Линк няма да ти дам, само ще ти дам жокер - от китайски сайт е. От такъв тип пазарят вносителите на всичко за 1 лев.

А някои хора не само, че не дават и грам идея, ами дори ми се струва, че се заяждат и убиват ентусиазма!  #Cussing out
Аз идеята съм я дала, доста трябва да поучи, преди да реши какво и как се прави. Иначе, ще е поредния набутал парите си. А бизнес само с ентусиазъм и приказки на маса не върви.

Какъв първи урок, какви 5 лева...нали форума и по-специално темата е за да си помагаме, а не да си даваме уроци..в момента, не само, че не ми помагаш ами правиш точно обратното..няма да ти дам линка...като малките деца.. Sad

# 79
Знаеш ли, харесвам хората със самочуствие, но с реално такова. И не 5 лв., ами много повече струва дадена информация. Жалко, че си мислиш, че всичко идва на готово. Дадох ти насоки къде да търсиш, но направи усилие сам да намериш желаната информация. Пък и ти твърдеше, че не е сложно.

Между другото това се нар. професионална етика, не детски работи. И форума е не някой да ти свърши работата. Ако не можеш да си намериш нужната стока или информация за нея си наемаш търговски консултант или брокер, той ще свърши работата и ще си получи парите - от тук и информацията е пари.

Последна редакция: нд, 26 сеп 2010, 03:09 от Titina

# 80
Знаеш ли, харесвам хората със самочуствие, но с реално такова. И не 5 лв., ами много повече струва дадена информация. Жалко, че си мислиш, че всичко идва на готово. Дадох ти насоки къде да търсиш, но направи усилие сам да намериш желаната информация. Пък и ти твърдеше, че не е сложно.

Между другото това се нар. професионална етика, не детски работи. И форума е не някой да ти свърши работата. Ако не можеш да си намериш нужната стока или информация за нея си наемаш търговски консултант или брокер, той ще свърши работата и ще си получи парите - от тук и информацията е пари.

Да така е...човек сам трябва да си върши работата.Обаче все пак мисля, че целта на темата е ако някой може да помогне с нещо, а не вижте ни какви сме професионалисти и за еди какви си пари ще свършим еди какво си, но карай.Айде със здраве от мен! Wink)
Пари за нещо, което го има в Гугъл не давам..

Някой по-горе каза, че дадени потребители опитвали да се заяждат..еми Българска работа какво повече да кажа. Simple Smile

# 81
Ще те разочаровам, това не ми е работата. Нито имам намерение да го върша за теб като услуга. С най-добри чувства, но точно българите трябва да се научим, че няма нищо безплатно. Ясно ми е вече защо шефовете ти са глупаци.

# 82
Хах ..дори в Алибаба за минимална поръчка от 200 шапки ти дават цена между 1.8-2.2$ .. още повече, че има да се плаща ддс, да не забравяме и цената на доставката, която няма да е малък % спрямо цената на шапките... все пак на мен да ми взимали 9лева само да пратят един малък МП3 плеър то Китай..да не говорим, че 200 шапки няма да тежат чак толкова много, че да взема някаква добра отстъпка от доставката

И Ти искаш да ми кажеш, че си намерила китайски сайт в който само за 12 бройки едва ли не ти идва бройката под 1$... Те в Алибаба-то и там много големи скъперници нали?

Честно казано вече почвам да подлагам под съмнение това твое твърдение... то ейтака някой сайт ще предлага за 12 бройки двойно по-ниска цената от някой голям търговец в Алибабато, който ти ги дава двойно по-скъпо и то за 200 бройки минимална поръчка.. Simple Smile))

# 83
Ще те разочаровам, това не ми е работата. Нито имам намерение да го върша за теб като услуга. С най-добри чувства, но точно българите трябва да се научим, че няма нищо безплатно. Ясно ми е вече защо шефовете ти са глупаци.

Един велик рапър- 2pac беше казал- "Не ме познаваш, не ме съди" ... няма как да ти е ясно от няколко поста какъв съм Аз и какви са шефовете ми.. малко е трудно Wink Ама предпочитам да спрем до тук и ако трябва някой модератор да изтрие мненията, че се проваля хубавата тема.

# 84
Хах ..дори в Алибаба за минимална поръчка от 200 шапки ти дават цена между 1.8-2.2$ .. още повече, ))

от първо търсене в Алибаба специално за теб:
BABY HAT
Brand Name: XXXXXXX
Min. Order: 1 Piece / FOB Price: US$0.73

Ти верно не знаеш къде и какво да търсиш. Не подлагай на съмнение думите ми, а собственните си умения.

# 85
Хах ..дори в Алибаба за минимална поръчка от 200 шапки ти дават цена между 1.8-2.2$ .. още повече, ))

от първо търсене в Алибаба специално за теб:
BABY HAT
Brand Name: XXXXXXX
Min. Order: 1 Piece / FOB Price: US$0.73

Ти верно не знаеш къде и какво да търсиш. Не подлагай на съмнение думите ми, а собственните си умения.

Добре де айде покажи 1 линк тогава.., защото и Аз сега като се разтърсих намерих на цени от малко под 1$, но не са като тези от английският сайт.Някакви по елементарни са като изработка- ето пример- http://www.alibaba.com/product-gs/313974749/baby_s_hat/showimage.html ... незнам какво толкова те бърка да даваш директни линкове...нямам нищо против да поспорим, но поне пускай линкове.. Wink

# 86
Посочения в момента пример, не е на същите шапки като твоите. Първата цена посочена от мен ( проверих специално за тип вълк-такива като в посочения от теб линк) е от съвсем друг сайт. Не мога да ти дам линка, т.к. съм ползвала сайт- доставчици на наши клиенти. Трябва да съм луда  да им изтипосам доставчиците, освен въпрос на етика това е и подсъдно. Примера ти го дадох, за да търсиш др доставчик, а не н-тия по веригата. Защото в крайна сметка, при равни др условия с др вносител, с посочената от теб цена, твоята стока ще си остане непродаваема.

Дано си ме разбрал. Ако не, здраве да е. Ще се учиш от собственните си грешки.

# 87
Мисля, че те разбрах.В аполото в посоченият от мен линк не става точно дума за вълк, то там си пише- assorted designs, тоест има и други, а исках да кажа спрямо алибаба-то, че просто типа шапки са различни, но ти за това мисля, че ме разбра.Еми това за клиентите и доставчиците можеше да го кажеш по-рано.В такъв случай наистина мисля, че имаш право.Ще търся още, но просто ми стана много чудно как може да има такава разлика в цените...иначе да си забелязала подобни шапки- вълци, мечки да се продават в някой онлайн магазин в България?Мисля, че това вече не трябва да се пази в тайна..хех..просто ми е любопитно, защото онзи ден рових по Българските онлайн магазини, но неможах нищо да открия. Simple Smile

# 88
Таз тема на какво се е превърналааа  #Crazy #Crazy #Crazy

# 89
Таз тема на какво се е превърналааа  #Crazy #Crazy #Crazy

В темата на Васко и неговата шапка  Laughing newsm18

Общи условия

Активация на акаунт