Идеи за бизнес - 9

• 79 828
  • 751
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
Не чух да казват къде  точно в Родопите се намира, сигурно за да не е реклама, но ако някой знае .....да сподели  Laughing

# 496
Не чух да казват къде  точно в Родопите се намира, сигурно за да не е реклама, но ако някой знае .....да сподели  Laughing

Екопарк Гайтаниново, на югозапад, почти на границата с Гърция. Строено е в рамките на територии, защитени от НАТУРА 2000.

Следвани са само характеристиките на терена. Не е отсечено нито едно дърво. До там няма път и транспорт. Къщите са предимно от глина и дърво. Всичко е доставено и изработено най-вече с ръчен труд. Simple Smile

http://pishmanlady.snimka.bg/architecture/gaitaninovo.523489.19962420

Село Гайтаниново - http://bg.guide-bulgaria.com/SW/Blagoevgrad/Hadjidimovo/Gaytaninovo

# 497
  • Пловдив
Благодаря   bouquet  и извинения за спама.

# 498
  • София
Интересно ми е какво мислите за цените на селището Омая до Гайтаниново. Ето това е профила във Фейсбук - http://www.facebook.com/profile.php?id=100001427503232&v=info Цената на нощ за едноспална къща е 260 лв. , а за двуспална 400 лв. Аз също много го харесах, но нещо цените ме отказаха. Като знам колко трудно се изкарват пари, ми се вижда много. При положение, че има и други хубави кътчета.

# 499
Все си мислех, че ще е скъпо, но това надминава очакванията ми. И аз се разтърсих за цените, но не намерих. Мерси, Таня...
Разбирам, че това е много голяма инвестиция, поне на снимки изглежда добре направено, предполагам говорим за изолации на къщите, очевидно се е занимавал архитект - къщичките не са просто тип "бунгало с 4 стени", сигурно изпълнението не е било лесно като знам майсторите колко са грамотни, терена не може да не се поддържа и въобще да е пипнат по някакъв начин, колкото и еко да е,  няма път, което оскъпява доставка на всичко...
Сега като се замисля за това, което предлага, мисля, че не са чак толкова ужасни цените. Това, че аз не мога да си го позволя е съвсем друг въпрос....

# 500
не разбрах какво точно предлага?

# 501
  • София
Да, аз също си мисля, че сигурно човека си е изчислил разходите. И амортизацията на къщите също не е малка, след няколко години трябва да има за основен ремонт. Но цената е скъпа за т.н. средна класа, т.е не го е направил за бизнес.  Има в БГ една прослойка от богати българи, но техните хотели не се анонсират по ТВ. И тези хотели имат охрана, ресторант... не е направено и за тях това място.
Може човека да е имал излишни пари и вместо в хотел с 60 стаи да ги е инвестирал в такова селище, което е похвално.

# 502
Нещо , което е разпространено при нас, и за което бях писала на момичето с магазинче от 10 кв. м.
съвсем случайно видях, че и у нас се прави:
http://zavedenieblog.com/?page_id=8

става в-с за съчетаване на кафене , магазинче за цигари и кафе и т.н. с евробет и лотарии.
 и т.н

# 503
  • Пловдив
А може би човекът под екотуризъм разбира такъв организиран предимно за чуждестранни туристи. Нищо чудно да се е насочил най - вече към тях. Защото подобни цени не всеки е готов да плати. Иначе в Лещен май са по ефтини. http://leshten.hit.bg/

# 504
  • Пловдив
Момичета възложиха ми едно проучване и разбира се ми е интересно да чуя първо вашето мнение ( ако мислите, че въпроса не е за тази тема моля свалете го, но все пак мисля, че може на някой да му хрумне някоя идея покрай него ). Ако си имате любим ресторант, чиято кухня е незаменима по вкус за вас и този ресторант направи сайт, в който можете бързо и лесно да си поръчвате храна за дома и офиса и само с няколко натискания на мишката да си изберете от менюто и колко броя порции, като същевременно следите и сметката си. Та идеята е бихте ли си поръчвали храна по този начин или не?

# 505
Аз бих в случай, че искаме да вечеряме вкъщи.
Да уточня, че в наше село не предлагат доставка по домовете.

# 506
  • Пловдив
Да точно това имам и аз предвид, че сте решили да си хапнете у дома или някой да сготви за гостите ви или обяд в офиса, доставки за частни болници, частни детски градини и т. н. . Ясно е, че има много подобни сайтове, но идеята е дали бихме си  поръчвали от тях и пак казвам, ако става въпрос за любимият ни ресторант, в който готвят невероятно според нас самите.

# 507
ако ваше село е пловдив, предлагат и то доволно много

# 508
ако ваше село е пловдив, предлагат и то доволно много
Хах, Пловдив е голям град. Знам много добре какво предлагат и какво не Wink.

# 509
  • LOST
Аз  не бих си поръчала, просто защото не ми се чака вкъщи докато съм гладна, а пък и доставката предполага оскъпяване на поръчката /храната в случая/. Виж ако доставката беше безплатна може и да пробвам... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт