В детската градина малки ЮЛЧЕТА пак има! (Тема 143)

• 36 575
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
  • Sofia
Малко да окуража ясленчетата, Дени вече се адаптира, сега мрънка малко, че му се спи, но иначе не плаче и "отива да си играе с Боби и Мони при леля Станчева", явно вече има приятелчета там.
Малко оптимизъм и време трябва. Според мен също помагат и откровените разговори, обясних му няколко пъти, че мама отива да работи като всички големи хора, а децата си играят в градината. Сега като тръгваме обяснява че мама отива малко да работи и да взима парички, и после идва да вземе Дени.

Болните да се оправят бързо Hug

Рапунзел, аз ще дойда в събота Peace

# 196
Много хубава идея за макароните.  Party Ще я пробвам, имам стара боя за яйца. И аз надничам в Крокотак от време на време, но с тая градина не остава много време в което да измислям забавления. Той се прибира и започва да си играе с колите, които не е виждал цял ден, и си откарва с часове. Изобщо много се занимава сам и напоследък мога да си върша всякаква работа (пу-пу), той само идва при мен, за да ме вижда и си играе с колите наоколо.
Астарта, много странна работа, наистина  newsm78 Ако е варицела, дано мине с няколко пъпки само.
Кети, дано се оправи бързо Дени.  Hug
Абе, голям студ стана навън. То направо зимно  cold

# 197
Лена, много ще се радвам да се видим в събота и най-после да ти дам онова нещо Laughing

Днес Анна я заведохме с колежката ми, минахме през магазина преди това за близалка(няма как просто Rolling Eyes ), тя си я плати сама, понеже стискаше стотинки и доволна и усмихната пое към градината. По пътя леко се размрънка, вътре също, но като цяло нещата стават по-добре, пу пу. Поне не се разплака, аз пак стоях да слушам как се развиват нещата и с леко сърце си тръгнах.

Вчера нали ви се оплаках, че ме боли кръст. Е, следобяда след едно леко навеждане напред така ми се усука нещо отзад, че нито можех да стоя права, нито да седя, нито да лежа. Мъжът ми ме заведе в един кабинет за рехабилитация и след масаж там се пооправих, вечерта пих и хомеопатично лекарство и сега съм значително по-добре. Но друго исках да ви кажа. Жената като ме видя какъв желиран корем имам ме попита колко е голяма Анна и като й казах, че е на 2 години и 2 месеца ми каза, че доста време е минало и до сега е трябвало да се възстановя. Пита ме и колко кг съм качила и като й казах 28 се опули Shocked Та като легнах на масата и ми опипа корема, установи, че един коремен мускул не се е прибрал на място, седи отстрани и с ръка ми напипва червата Shocked Shocked Shocked И е твърде вереоятно да съм пострадала с кръста заради корема Crazy
Ето този белият тук. Като моето не е толкова много, но ако не си обърна внимание може да стане. Сега трябва да правя упражнения три месеца, но първо трябва да ми мине кръста и тогава. Ако не ги правя, може да стане по-лошо и тогава се носи специален колан.
И понеже тук няколко от вас са като мен, с големи шкембаци, обърнете си внимание, лечимо е newsm44 Пак ще сме стройни фиданки, оле!

# 198
Здравейте, милички!
Като чета се обнадеждавам за нашата ясленска адаптация. От понеделник тръгваме след едноседмичен престой у дома. Дано не е като отначало.
Дуци, бързо възстановяване и после почвай с упражненията.
И до скоро.

# 199
 Ъъъъъъ, Дуци, направо ме уби , и моя корем е желе. Какви са упражненията, може и аз да почна да ги правя  Thinking

Останаха ли кърмещи? Ние продължаваме с пълна сила....

От днес съм трайно на работа, студено ми е и някак неестествено, но ще свикна....

# 200
  • София
Тъй като и моя корем не се прибра, Дуци ме заинтересува и намерих това в нета, http://figur8.net/sports/2010/03/10/exercising-to-close-post-par … bdominis-muscles/ и това http://www.pregnancy-info.net/separated_muscles.html , но и ако кажеш и твоите упражнения какво включват ще ни е от помощ.
Аз, отпадам за срещата в събота, че Криси беше болна и аз прихванах от нея настинката и сега си седим на топло в къщи.

# 201
  • София
Дуци, къде работи тази жена, в центъра някъде ли или е в северна София? Ако е в центъра някъде, моля те дай ми координати, да го потърся  Hug И аз имам подобни оплаквания, не помня дали съм споменавала тук за тях. Ине, сега ще прегледам упражненията  Hug
Аз съм още в болнични - Дари вече не е с температура, но й тече носът и започна да кашля  Confused И си стоим заврени вкъщи и нямам настроение дори да пиша в темата. А тази сутрин и аз съм с неприятно усещане в носоглътката, май прихващам от нея Mr. Green
И на мен ми е студено, Роси, ама по-топло няма да стане в близките месеци. По Коледа ще си стоплим сърчицата поне Simple Smile

Астарта, дано Илия не повтори варицелата. Но по-важното е вие с мъжа ти да не повторите, че ще е гадно. Какво стана с тебе, май не си пуснала болничен, а си на работа? Може и да си писала, но да съм пропуснала, извинявай ако е така, миналата седмица доста през редовете четях.

Последна редакция: пт, 08 окт 2010, 16:00 от julie.k

# 202
Упражненията са три и мога само да ги покажа. Едното е коремни преси със свити крака и леко се надигате. Но другото просто не мога да го опиша Crazy

Джули, на Велчо Атанасов 19, в един блок, в Редута, пишеше нещо от рода на кинезитерапевт Елена някоя си.

# 203
  • София
Упражненията са три и мога само да ги покажа. Едното е коремни преси със свити крака и леко се надигате. Но другото просто не мога да го опиша Crazy

Джули, на Велчо Атанасов 19, в един блок, в Редута, пишеше нещо от рода на кинезитерапевт Елена някоя си.

Ха, то направо ми е близко. Благодаря ти много!  Hug Бързо възстановяване!

# 204

Аз  Flutter

Корем нямам,но като цяло мога да махна някое килце  Whistling .......... някъде към пролетта    hahaha

# 205
Дуци, аз такова разделяне на коремните мускули определено имах. То беше видимо и през бременността даже. Като си напрягах коремните мускули да стана, под гръдната кост ми се образуваше една продълговата подутина към пъпа. Но аз от отдавна си го оправих с упражнения. Нали ви давах Синди, личи си че не сте били редовни  Naughty- там точно за това говореха и показваха специални упражнения. Добре че поне от там разбрах за това състояние, че ако разчитаме на докторите, ще научим на куково лято #2gunfire При мен желирания корем е от мас  Tired Така че ще трябва да борим мазнините. В тази връзка си купих един ваучер: http://www.zadrujno.bg/Home.aspx Няма да мина само с това, обаче ще помогне Wink

# 206
Джулс, не съм разбрала, че Дари е болна. Бързо оздравяване и дано не те прехване Hug
Илия е ухапан явно от нещо, сутринта Алекс се събуди с нахапан крак. Явно някаква гадинка ги е налазила и пъпките не са варицела Simple Smile
Аз съм безработна от понеделник. Ще имам време да се излекувам, пък дано имам късмет и работа да си намеря бързо, защото на една заплата ще ни е доста трудно Rolling Eyes

# 207
  • София
Джулс, не съм разбрала, че Дари е болна. Бързо оздравяване и дано не те прехване Hug
Илия е ухапан явно от нещо, сутринта Алекс се събуди с нахапан крак. Явно някаква гадинка ги е налазила и пъпките не са варицела Simple Smile
Аз съм безработна от понеделник. Ще имам време да се излекувам, пък дано имам късмет и работа да си намеря бързо, защото на една заплата ще ни е доста трудно Rolling Eyes
Добре, че не е варицела. Защо безработна?? Ти започна работа след като класираха Илия, не е било врътка за точки предимство. Не се разбрахте с директорката за болничните и отпуските ли?
Кофти, успешно намиране на нова работа!  Hug

Впрочем как се плащат в момента болничните, колко дена поема НОИ, колко са за сметка на работодателя и колко на работника (ако и такива има), някой има ли прясна информация?

# 208
Илия се класира с подточката за Алекс. Аз започнах работа по заместване много след класирането. Просто жената, която замествах се връща на работа и аз съответно оставам без работа. То такава ми беше и идеята - да работя там докато намеря нещо по-свястно, но за съжаление се оказа, че не можах да си намеря досега.

# 209
И аз имам корем, но според мен е от много ядене Tired Съвсем тематично бях решила от днес да отслабвам. Оказа се, че съм качила, та сега ми остават 5 кг. до желаното тегло. Ще видим докъде ще я докарам.

Общи условия

Активация на акаунт