В детската градина малки ЮЛЧЕТА пак има! (Тема 143)

• 36 572
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
И понеже тук няколко от вас са като мен, с големи шкембаци, обърнете си внимание, лечимо е newsm44 Пак ще сме стройни фиданки, оле!

На мен ли ми говориш, а? Close Аз съм си фиданка, нямам нужда от упражнения  Grinning

Болни сме и аз и Симона. Три дни в ясла и ето го резултата  Tired Днес обаче макар и със задръстен нос и едвам дишаща, беше ужасно щастлива, че няма да ходи "пи детата" (при децата). Май нашата адаптация ще е трудничка.

Астарта, ти така или иначе искаше да напускаш за да се лекуваш, може би е по-добре така. Здравето е по-важно, работа все ще се намери.

# 211
  • София
И понеже тук няколко от вас са като мен, с големи шкембаци, обърнете си внимание, лечимо е newsm44 Пак ще сме стройни фиданки, оле!

На мен ли ми говориш, а? Close Аз съм си фиданка, нямам нужда от упражнения  Grinning

хахахаххаха, Оле, това за втори път ти се случва  Joy Joy Joy...такъв ти е ника, кво да се прави  Mr. Green

Последна редакция: сб, 09 окт 2010, 00:12 от ketito

# 212
Оле  Joy Joy
Бухти, ти ако имаш корем, аз трябва да се застрелям най-добре, за да не се мъча  Crossing Arms
Юле, за болничните ми се върти нещо като 60% от брутната заплата, но не знам кой колко поема  newsm78

# 213
  • Sofia
И аз имам корем, утре ще си нося тефтер за записки. Дуци, да си подготвиш добре урока  Mr. Green

# 214
Бухти, ти ако имаш корем, аз трябва да се застрелям най-добре, за да не се мъча  Crossing Arms
Имам си аз, няма смисъл да спорим Wink Килограмите ми не са много, но тялото ми винаги е било отпуснато и не изглеждам особено добре.

# 215
Трябва да ми намерите място да легна Joy

Бухти и корем, хахахах hahaha

Оле, имах предвид ¡Olé!

# 216

Знам, бъзиках се  Peace Нали не ми вярвате, че съм фиданка  Mr. Green

Как 60%? Обикновен болничен, мисля че е 80%, като първите 3 дни се поемат от работодателя. Ама това грубо казано. За по точно, поразпитай в майчинство-счетоводно. Да не те завлека с невярна инфо  Peace

# 217
тялото ми винаги е било отпуснато и не изглеждам особено добре.
Даже направо си грозна hahaha От сватбените ти снимки струи една отпуснатост и грозотия...страшна работа  rotfImao

# 218
Даже направо си грозна hahaha От сватбените ти снимки струи една отпуснатост и грозотия...страшна работа  rotfImao
rotfImao Аз тогава може и по-слаба да съм била между другото. Миналото лято мъкнех количка, бебе, всеки ден до морската ходехме, разхождахме се. Тази година мързел голям, с колата навсякъде, лежа си на плажа и толкова...а и Лили ме маже с плажно масло Mr. Green

# 219
С две думи си построила комунизма Mr. Green
Виждала съм те и по бански и изглеждаш много добре, недей да скромничиш Heart Eyes

# 220
Аелия,  линка който си пуснала не знам как спомага за отслабването,  на мен ми се наби в очите едно вкусно за ядене.  Mr. Green

# 221
  • София
Ауу, пак ли сте подхванали темата за килата Joy Аз не мога да спра да ям, откак застудя. Ама буквално не спирам. На работа имаме нов ресторант и обядвам всеки божи ден супа и второ Blush Ако слу4айно пропусна десерта, наваксвам към 3-4 с вафла/шоколад. После с децата мушваме по банан или някаква вредност/ взимам ги освирепели от градина, нещо трябва веднага да се яде/ и ве4ер - знаете как е, салатка, ракийка, манджи4ка, слади4ко...Ужас! И едни люти 4ушки все ми се ядат, та покрай тя и хлебец върви...Абе зле е положението с апетита, но утехата ми е, 4е зимата с дебелите дрехи по не си ли4и hahaha

Астарта, а на теб какво ти е Shocked Не съм про4ела, сори, надявам се, 4е не е нещо сериозно?

Адаптацията на Бобо приклю4и. Ве4е официално влиза без дори да мрънка, просто си отваря вратата и отива да си взима стол4е за закуската Heart Eyes Освен това ги нау4ихме да си заспиват сами и ве4ер след 9.30 вкъщи е рай Sunglasses Пу-пу, дано някой не се разболее сега, 4е ще иде на кино и адаптация, и заспиване, и вси4ко....

Моми4ета, купувахте ли ве4е ботуши? Някой да препоръ4а нещо 4итаво и ако може не много скъпо, 4е трябва да купувам два 4ифта и ме боли сърцето направо Laughing На Ники ботушките, които съм запазила от 2-те годинки, са 27 номер, на Бобо му седят като плавници.

# 222
  • София
Привет, отдавна не съм писала, никакво време нямам напоследък. Иначе ви следя редовно, докато се кърмим с Петър Simple Smile
Запознах се със Шада миналата седмица, добре че тя ми се обади, все се разминаваме по срещите. Не че аз идвам на срещи напоследък, ама все без деца ги организирате, а пък аз без малчо за никъде не съм.
Шада, пожелавам на Бобо една малка сестричка веднага щом може Hug Трябваше да изчакате известно време след операцията доколкото си спомням. Наистина е по-завършено семейството с две дечица Heart Eyes На моменти е доста трудно, но като цяло хубавите мигове и двойната радост са в пъти повече Simple Smile
Маги също тръгва на ясла в понеделник. Записах я в една частна, съвсем близо до нас, но само за половин ден.
Мисля, че няма да има никакви проблеми с адаптацията, просто ще сменим четирите часа с бавачката с четири часа в яслата. Даже там ще и е по-интересно според мен. Дано само не боледува често.
Ботушки и при нас са на дневен ред. Ще чакам и аз да препоръчате нещо.

# 223
  • София
.
Ботушки и при нас са на дневен ред. Ще чакам и аз да препоръчате нещо.

Катче, направо препоръчвам. Злати и аз си търсим трети човек , за да вземем намаление  Mr. Green
В Русиньол има ботушки на Екос, миналата година и аз и тя си купихме и сме доволни. Старата колекция са по 49-59лв, но няма номера от всички.
Новата са 59-69лв и има номера и ако вземеш 3 неща, може и 3 бр ботушки ти дават 20% намаление. И излизат колкото намалените 49-59лв  Peace
Обаче за сега има само момичешки модели, за момченцата ще дойдат в края на месеца  Wink

# 224
  • София
Кетка, мене що така ме подмина Laughing Не ставам ве4е и за трети 4овек, викаш...

Помня миналата година, 4е някой ги хвали тези на Русиньол/ Роси?/, но бях останала с впе4атление, 4е са апрески...Ще отида в края на месеца да видя какво предлагат.

Общи условия

Активация на акаунт