"Качествения секс",от къде се научаваме :)

• 12 491
  • 109
  •   1
Отговори
# 60
Въййййййй ко ша  ма напрай тъз.... Party

# 61
Немо, ти пазиш ли ги тия двамата, що седиш от страни? Включвай се в мероприятието!  hahaha

"Голям член, весела къща."...или отнесено към нашата тема "Голям член, качествен секс."  Laughing

# 62
Немо, ти пазиш ли ги тия двамата, що седиш от страни? Включвай се в мероприятието!  hahaha

"Голям член, весела къща."...или отнесено към нашата тема "Голям член, качествен секс."  Laughing

тцъ .. аз снимах  Peace

а по темата - кво сте се разлигавили бре .... качествен секс ... идиотии нЕкви  ooooh! аааааамахааа  Crossing Arms
 Я виж какво намерих в царството на една популярна тукашна съфорумка  Wink

http://missby.wordpress.com/2008/05/30/young-bride/

Цитат:

Никога не забравяйте главното правило в съпружеския живот: ДА СЕ ДАВА МАЛКО, ДА СЕ ДАВА РЯДКО И, НАЙ-ВАЖНОТО, ДА СЕ ДАВА НЕОХОТНО. Иначе това, което би могло да е истински брак, ще се превърне в една оргия на половия нагон.

Другото си го прочетете  Whistling

# 63
Орехов прът за тая! #Cussing out #2gunfire Mr. Green

# 64
  • някъде ...
Да де, ама защо все така става, че чак като подпишеш и тогава решават да се придържат към аксиомата  Whistling

Преди т'ва 'се едно не могат да четат, после си го слагат под възглавницата  ooooh!

# 65
Те за тва после реват, страдат и одат по ДиС....Зала 13 и айдееее животеее... Ей като се изтъпанчих сефте  пред нея и се сетих за филма изпаднах в нечовешки смях...Та целият коридор ме зяпна...
Ама така е...напоследък установявам защо на някои жени им викат "патки". Щото правят ужасно много грешки в отношенията си към нас точните пичове,ама вместо да си вземат поука си завират главите в задниците и сами си се греят... ooooh! Crazy

# 66
Те за тва после реват, страдат и одат по ДиС....Зала 13 и айдееее животеее... Ей като се изтъпанчих сефте  пред нея и се сетих за филма изпаднах в нечовешки смях...Та целият коридор ме зяпна...
Ама така е...напоследък установявам защо на някои жени им викат "патки". Щото правят ужасно много грешки в отношенията си към нас точните пичове,ама вместо да си вземат поука си завират главите в задниците и сами си се греят... ooooh! Crazy

Еее айде стига реклама де...  Wink
Мъжете все сте безгрешни...няма ли един мъж да напише, че и той греши... Whistling

# 67
Леле кой го казва....Тва жена и вина в едно изречение има само по латино сериалите... Sick

# 68
И к'во?
Ще има ли БДС за секс?

# 69

Обявявам конКУРс за име! Naughty Thinking

# 70
  • някъде ...
Ми той Немо вече има решение : Контрол и стандарти при полагане на бетон в основите на семейното щастие  Mr. Green

# 71
Тва е дефиниция бе. Треа да му напрайм търговско наименование тип "бранд" Whistling

# 72
  • София
"- Сексът е като четенето на книги. Колкото повече различни автори четеш, по толкова повече разнообразни начини се учиш да се изразяваш. С колкото повече хора правиш секс, толкова по-разнообразен и умел ставаш. За доброто на мъжа ми е, в крайна сметка." Laughing

# 73
"- Сексът е като четенето на книги. Колкото повече различни автори четеш, по толкова повече разнообразни начини се учиш да се изразяваш. С колкото повече хора правиш секс, толкова по-разнообразен и умел ставаш. За доброто на мъжа ми е, в крайна сметка." Laughing

ако беше и вярно  Whistling за съжаление по-верен в нЕкои случаи е този цитат от въпросната инструкция

Към десетата година много жени успяват да завършат с раждането на децата и да постигнат крайната цел – пълно прекратяване на половите контакти със съпруга. По това време тя вече може да разчита на любовта му към децата и социален натиск, които да задържат съпруга у дома.  Whistling Whistling

# 74
  • София
 hahaha Joy Laughing-за съжаление в някой случай си прав.Но присъстващите винаги правят изключение Wink

Общи условия

Активация на акаунт