Машина за хляб-35 част

• 113 531
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Можете ли да ми препоръчате рецепта за хлебопекарна за кекс с тиква, ябълка и канела?

# 661
Здравейте,искам да попитам,колко пъти може да се използва машината в един ден ,т.е има ли ограничения  newsm78 и колко трябва да е интервала м/у първото и второто  newsm78
след като изстине машината (след печенето) може да я пускаш отново. тогава не би
трябвало да ти показва  "грешка ". а ако не печеш тогава може да си я пускаш колкото си искаш.  или накратко - за да се пусне машината трябва да е студена.

# 662
  • Бургас
Ердинч и bongo_2007, благодаря Ви!

# 663
Получи ми се хлебчето. Отново! newsm44
Коричката стана страхотно хрупкава.
Изчезна толкова бързо, та не остана време за снимки.
Но пък като че ли не бухна така, както на основната програма.

# 664
Бъни преди седмица получих новото си казанче от сервиза във Варна(без бъркалката),цена35лв.,ако искаш телефон,пиши на лични.
  Относно промоцията на ow 2000 с ел.везната-не са същите ,като истинският Мулинекс,зглобявани са другаде,копчетата и отгоре са с друго разположение,за мен са по-"дървени".Бях се засилила направо да купувам такава,но вида им не ми хареса....

# 665
Благодаря на всички за отговорите .  bouquet
Имам едно предложение -има ли начин в началото на следващата тема ,да се прикачи таблица или нещо подобно,с тойва ,кой каква машина има. За да ,така ще се улеснят тези ,решили да си купят определен модел машина,ще знаят към кого да се обърнат за въпроси и препоръки за съответният модел.

# 666
има някакъв термо датчик - когато е гореща машината не тръгва-  трябва да изстине малко и тръгва при мен

за да се пусне машината трябва да е студена

при всички е така, трябва да е така, азе колко пъти съм проветрявал със сушоара на студена вълна  #Crazy

Hug

Но пък като че ли не бухна така, както на основната програма.

жалко че не сте снимали, но ако може малко повече информация  Hug

Последна редакция: чт, 11 ное 2010, 08:49 от Ердинч

# 667
Благодаря на всички за отговорите .  bouquet
Имам едно предложение -има ли начин в началото на следващата тема ,да се прикачи таблица или нещо подобно,с тойва ,кой каква машина има. За да ,така ще се улеснят тези ,решили да си купят определен модел машина,ще знаят към кого да се обърнат за въпроси и препоръки за съответният модел.
Под чертата повечето от нас са написали модела на машината си. Приканям и по- новите да направят същото.

# 668
  • Бургас
Ако пиша в десетина подобни теми и си напиша десет такива полезни информации в подписа, знаеш ли какво ще се получи Mr. Green

# 669
  • София
Ами ако приемете мога да открия един въпрос в блога и после всеки като коментар към него да си напише псевдонима тук и машината която ползва. Иначе не виждам, кой от нас тука ще си играе да събира тази информация, да я обработва и после да я публикува.

# 670
  • Бургас
Мисля, че това е по-добър вариант от писането в подписа. После само трябва да се сложи линк в първия пост (че доста хора не биха се сетили да влязат в блога и да потърсят там какво пише по въпроса), за да е по-лесно за търсещите тази информация Peace

# 671
Ако пиша в десетина подобни теми и си напиша десет такива полезни информации в подписа, знаеш ли какво ще се получи Mr. Green
bradata това предложение дойде от точно този форум, не помня никове, но беше в една от предните теми. Щом не ти харесва предложението не го прави за себе си Simple Smile или пък дай по -добре идея тогава вместо само да критикуваш

Дадо Хаджия това наистина е доста играчка, а тук постоянно виждам нови никове, незнам ще смогнеш ли да ъпдейтваш инфото

# 672
  • Бургас
САМО да критикувам ли??? Я пак! Посочи ми другите ми критики на лични, ако стоиш твърдо зад това твърдение Naughty

Идеята на дядо Хаджия си е достатъчно добра и няма да му коства особено много време - пуска такъв въпрос в блога, където всеки който иска в коментар си пише машината и после линк към този пост в блога се слага в първия пост на следващата тема. Друг вариант е линкът в първия пост да бъде към отворен за редактиране документ в Гугъл Докс във формата на таблица, където отново всеки желаещ може да влезе и да си напише ника тук и машината, която ползва Peace

# 673
Здравейте на всички.Приемате ли още един член във вашия клуб на страстно правещите хляб.
Имам машинка от 1 година и 2-3 мес.За съжаление точно след една година редовна употреба се скапа и сега беше 2 мес на сервиз - гаранционен- няма да обяснявам колко нерви изхабих докато мия оправят - машинката ми е мулинекс ОW3000.Та одисеята с ремонта ми мина вече си ми е в къщи машинката и сега съм решила да изпробвам нови рецепти.До сега само стандартния хляб съм правила.
Първо да ви питам искам да си направя багетки само , че нали нямам тава за багети към машината мисля да си ги направя в обикновена тава и да ползвам машинката само за бъркане и втасване.Моля ви да ми дадете съвет как да ги направя и имат ли по особена рецепта и да станат с добър външен вид така че да не ми се "разлеят" в тавата и да не придобият добър вид.Или продават ли се големи тави за багети които да станат за обикновена фурна.Малко дълъг ми стана поста , но моля да ме извините.

# 674
Аз имам моята фурна за хляб от поне 7 години. На периоди се зарибявам и почвам да пека всеки ден хляб. Сега пак стои зарязана, но прочетох рецепта за лютеница в хлебопекарна. Проблемът ми е, че нямам програма "мармалад" или "сладко" (или нещо подобно). Това сигурно е, защото ми е стар моделът и изобщо пекарната. Дали на някоя програма за хляб няма да стане? Много ми се ще да пробвам, но не и да оплескам всичко и само да поразя продуктите.

Общи условия

Активация на акаунт