Изцепки на мъжете относно децата... – 3

• 181 088
  • 662
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Че и две накуп.  Joy Heart Eyes

# 256
  • Шумен
Има късмет просто  Mr. Green

Сещам се и за друга негова изцепка. Още от бебета нарича малките "порове", обяснението е че миришат на бебета а на него не му харесвало това (според мен е точно обратното, но така и не си призна  Wink ) Та напоследък пита децата "Кой тук е пор?", малките му се връзват на това че ме посочва и в хор му отговарят "мама". Една вечер не бях на кеф и отговорих "Който пита" и децата запомниха, вече отговора е "тате". А тате спря да пита, нещо не се кефи той да е пора в картинката  Joy

# 257
  • София !
Има късмет просто  Mr. Green

Сещам се и за друга негова изцепка. Още от бебета нарича малките "порове", обяснението е че миришат на бебета а на него не му харесвало това (според мен е точно обратното, но така и не си призна  Wink ) Та напоследък пита децата "Кой тук е пор?", малките му се връзват на това че ме посочва и в хор му отговарят "мама". Една вечер не бях на кеф и отговорих "Който пита" и децата запомниха, вече отговора е "тате". А тате спря да пита, нещо не се кефи той да е пора в картинката  Joy

Joy Joy
Така като чета и другите ти постове , тоз вашия тати голям шегаджия значи хах  Mr. Green Hug

# 258
много забавни истории

# 259
  • Шумен
Поредната изцепка на мъжо, както ми беше лошо (падна ми кръвното) и си лежах на дивана, така прихнах от смях и се оправих за минута  Rolling Eyes
Днес ни гостува едната баба на мъжо и донесе няколко райски ябълки. Мъжа ми ги обожава, но аз не ги поглеждам децата също. Та хапна си той 2 ябълки и хвърли обелките в коша, влизайки в стаята изцепи на децата "Глупаци такива, не знаете какво изпускате. Все едно че ядете банан са тези ябълки". При което Валерия се обръща към него и сериозно му отговаря "Ти си гупаци(глупаци), защото това не е банан". Аз прихнах, още малко да се затъркалям по земята а мъжо направи нещо средно между  Embarassed и това  Shocked Нямаше подготвена реакция на този отговор общо взето. Но важното е че ми оправи и кръвното с тази изцепка  Joy

# 260
нашият татко и той прави велики изцепки)))))спомням си като раждах голямата си дъщеря ,му казвам...........боли ме корема много и водите ми изтекоха.....в тоя момент той изглеждаше по зле от мен.Погледна ме с едни огромни очи и ми каза;сигурно е от боба дето яде,легни малко и ще ти мине.......после един час ме кара до болницата,защото му беше злеееееееееееее,докторката при която раждах,се чудеше с кого да се оправя по напред..

# 261
Здравейте, момичета, поздрави за страхотната тема! Ето изцепките и на моя мъж:
1. След като си направих теста за бременност на Шуър Чек, го връчвам на бъдещия татко с широка усмивка. А ето и неговата реакция: А, тази флашка нова ли е? Я да я видя!  Shocked При което аз казвам: Това е тест за бременност.И е положителен! А той: Ох, бързо отвори прозореца, изведнъж тук стана много горещо!
2. След раждането, нашето момиченце беше с дръпнати очи и със силно изразена жълтеница. Когато таткото я видя за първи път ми прошепна: Абе сигурна ли си, че това бебе е нашето? Я се огледай, да не би да има някоя китайка или виетнамка в отделението и да са ни дали нейното бебе!

# 262
А, тази флашка нова ли е? Я да я видя! 
Joy Joy Joy Е, такава изцепка не бях чувала . Ха ха  Laughing

# 263
  • София
А, тази флашка нова ли е? Я да я видя! 
Joy Joy Joy Е, такава изцепка не бях чувала . Ха ха  Laughing

И мен ме изкефи Joy Joy Joy

# 264
Детето: Тате, китът риба ли е?
Таткото: Не, тате, бозайник е...(и ей тука се почва дълъг разговор на тема що е то бозайник)
...
Таткото: Бебетата бозайници папкат от майките си. Хората също са бозайници. И ти, като си бил малък си папкал от мама.
Детето: (в силен потрес)  Shocked От къде съм папкал, тате?
Таткото: Ми ял си от гърдичките на мама.
Детето: (в още по-силен потрес)  Shocked Изял съм на мама гърдичките?!? И сега мама няма гърдички?!  Shocked
Таткото: (осъзнал, че нещо е объркал в обясненията) Аааа, има си, тате, има си....
 ooooh!

# 265
  • Шумен
 Joy  Joy  Joy
Представям си нашия тате в подобна ситуация още по-големи бисери би изръсил  Laughing Като стигнем до там, май редовно ще го отбелязвам тук  Wink

# 266
Ние чакаме второ бебе след едно момиченце, аз много искам пак момиченце, таткото - момченце. Ходихме на ранна ФМ и лекарят каза, че вижда зачатъци на женски полови органи. Таткото много разочарован оттогава досега като се приближи до корема обяснява на бебето, че трябва да му порасне пишле  Rolling Eyes Ще му се на човека Simple Smile
Хахаха, стар е поста, ама като го чета сега... Мила, виждам по лентичката ти, че Бебо все пак е послушал баща си Laughing

# 267
  • София !
След като се върнах от родилното в първите дни ММ все още не можеше да свикне че вече е ТАТИ Simple Smile , гушнал бебка и говори: Ох на '' БАТЕ '' Shocked  Simple Smile хубавото детенце , '' БАТЕ '' много си я обича , '' БАТЕ '' ще си я води еди къде си хах  Simple Smile ( докато се осъзнае какво говори аз си умрях от смях   Mr. Green )

Последна редакция: сб, 23 мар 2013, 10:32 от bunny : )

# 268
  • Пловдив
При нас беше "ох на чичо" hahaha
...не, че и аз в родилното няколко пъти не го "лельосах" Embarassed

# 269
  • Шумен
Относно обръщенията аз съм по-голям изцепник. Първата седмица вкъщи моите ги "какосвах" (в болницата не бяха при мен)  Embarassed А като се роди племенницата за 7 дни с нея и сестра ми един път не и казах "ела при леля" от първия път, а почвах "Ела при мама .... ъъъ при леля"  Blush

Общи условия

Активация на акаунт