Изцепки на мъжете относно децата... – 3

• 181 069
  • 662
  •   1
Отговори
# 540
  • Оптимист по принуда
Много готино,хаха Joy

# 541
Много често спорим/по-скоро на шега/ с ММ каква ще стане малката, когато порасне. Аз искам да има музикални заложби /като мен/, а татко ѝ да стане юрист /като него/. Возим се вчера в колата тримата, а малката нещо мрънка. Решавам да ѝ пея песнички, защото от музика моментално се успокоява. Идва ми на ум за вълкът и седемте козлета. На частта: "ауу, заключен дом - с хитрост и взлом ще вляза аз..." мъжа ми бързо вметна: член 195 алинея 2-ра /или нещо подобно/  Crazy
Направо не можах да спра да се смея... Laughing

това направо ме уби  Joy

Сега да похваля и ММ когато гледа малката,понеже лази и бърка навсякъде и само го чувам как я спира "седни и заспивай" хахаха спуках се от смях  hahaha

# 542
  • София
Това горното ме уби! Joy Joy Joy

Моят какви ли ще ги ръси с детето не знам, ама сега е... Rolling Eyes
Заяжда ни нещо вратата на двора и ММ с много мъка и бутане я отваря и минава и ми вика "Айде"..Аз "Ами как очакваш да мина през това тясно пространство с тоя корем?" (Все пак 8 месец съм..)
Отговорът ме потресе, беше най-искрен и сериозен.."Ми не можеш ли да го глътнеш малко.."  Shocked #Crazy

Joy  Joy  Joy  Joy   Joy
ох, и това с първородното ме сви на сърма също  Laughing
от ММ прясно включване: тръгнали да се къпят двамката, щото аз заета все още, влизат при мен в кухнята, ММ държи малкия гол- голеничък за ръце във въздуха и вика "събуй му чорапкитееее"   ooooh!

# 543
  • София
Сутринта милото ще води едното хлапе на училище. Петокласникът, че го вее вятър на бяла кобила - вее го. Ама да тръгнат без чанта, да прекосят половин София и тогава да се усетят.  newsm78 Как може да поведеш дете на училище и да не забележиш, че не носи нищо?

# 544
  • Пловдив
ако ще те успокои, аз редовно допълнително им нося пижамите на дребните в понеделник, след като ги оставя в градината/яслата - ми приготвям си ги, бележки си пиша...и пак накрая - останали вкъщи hahaha

Баща им пък ходи на работа с раницата на дребния, с кат резервни дрешки в нея, а неговата, в която са документите, храната за дежурството, инструмент и какво ли още не - в градината hahaha Един път се случи, но това не ми пречи да му го припомням, като ме заяде за пижамките Whistling hahaha

# 545
  • Германия
Ох, не мога да повярвам, че дойде време и аз да се разпиша.  Heart Eyes
ММ ръси бисери още по време на бременността ми, така че бях сигурна, че ще имам включвания..
С 4 месечната ми дъщеря си се гледаме самички - на любимия не му се отдава и един памперс да смени, а и го е срам, защото било момиченце  hahaha , но аз и не се сърдя.  Та за да развият връзка баща-дъщеря всяка вечер я взима на ръце и започва да я разкарва из апартамента докато и пее песнички.
Бисер номер1: Аз мия чинийте, той си изпълнява ритуала, при което от другата стая се заслушвам и чувам една от онези мръсни песнички, който децата пеят. Отивам и го питам как може, че не е правилно, защото ще започне да псува като проговори, а той с най-сериозната си физиономия: Ми тя само на такива песнички се радва, пях и тръгнал кос, ама се разплака, на доко доко ли искаш да я уча??!  Joy
Бисер номер 2:  Идва време да я къпя и той трябва да ми я предаде. Дава ми я, а тя започва да се радва, а той един такъв сърдит: Е, браво. В мен се мръщиш и недоволстваш, а веднъж хванеш ли млекоцентралите и си щастлива. Ех, бащичко.  bowuu
Пс: По темата със забравянето сестра ми беше същата. Забравяла си е раницата над 10 пъти, забравила е и ключовете си много, но култовото беше, когато си забрави хамстера в джоба на суитчера и животинчето цял ден се мъчи по класните стаи. После каза, че е била голяма атракция - кога са виждали немците мишка под чина на шестокласник.  Joy

# 546
И аз да се вклуча :Д Ние сме на 3 месеца (утре ги правим),та моя мъж досега нямаше изцепки,за 2 дни обаче 2 направи :Д..Първо аз нали му правя масаж на бебчо,а таткото на мен попринцип...и го взел той и му прави масажи със олио ,гледам бебо голям кеф, и му казвам сега го обърни по коремче и на гръбчето,обръща го той пак кеф и по едното време чувам "хайде сега тати и да отлепим кожата,както и на мама и харесва" и след 2 сек като изпищя бебчо и той направо се втресе :Д Второ той като го вземе и като го успокояваи го тупа по памерса ....сутринта към 6 часа чувам взел го той бебо се сабудил ще се сменя памперс и чувам гу гу а-у и по едното време на голо шляп шляп и пак един рев :Д и той вече тотално объркан какво е направил викам голямо събуждане му направи :Д

# 547
  • Оптимист по принуда
Тази вечер мм 'чете' на малката 'Трите прасенца':
-Седнали сутринта да закусват трите прасенца и мама Праска...

# 548
  • Варна
fanito01 мъжът ти, като моя разсейка.  Grinning Grinning Grinning

Да не е така голо...
Онзи ден бях в университета, мъжът ми гледа малкия.  Mr. Green
Прибирам се, времето хубаво и му звъня на ММ, съобщавам, че ще ги чакам пред блока за разходка и давам разяснения какво да облече на детето.
Стигам блока, те слизат след 2 мин... и  Shocked Shocked Shocked
1. Малкия с чорапи, ама само с една обувка и то лятна...
2. Без шапка, времето хубаво ама не беше 20 градуса, пък и във Варна винаги духа...
3. Стигат до мен... облякъл му дънков гащеризон ама без чорапогащник от долу, крачетата му настръхнали... #Crazy

На въпросите ми защо е така, нали съм казала какво да му облече ... отговорът беше следният:
-Аз му приготвих всичко ама не знам, и на мен ми направи впечатление, че краката са му голи ама...  ooooh!

Е връща се да търси обувки, чорапогащник и т.н.

# 549
Аз продължавам с бременните ни изцепки Mr. Green
Звъня му на моя мъж да го питам какво иска да му сготвя. Обикновено не му звъня през деня, а някъде към 7-8 вечерта, за да го видя до къде е стигнал. Вдига той супер притеснено и ми вика "За това ли ми звъниш, аз реших, че раждаш, щом ми звъниш толкова рано"  #Crazy
И аз с целия си акъл "Абе ти луд ли си, къде ще раждам в 5 часа следобед на 10-ти ноември" (нали, все едно е невъзможно  Joy Термина ми е 16.12. )... bowuu

И на мъжете ни не им е лесно..Ще гледам да не му звъня излишно, че каквато е паника, ще получи някой удар. Rolling Eyes

# 550
 Joy
Моят беше така. Звъня да го питам нещо и той веднага кво става, къде да идвам  hahaha Горкият не му е било лесно.

# 551
И ММ беше същия.Непрекъснато ми звънеше да ме пита как съм,а ако му звънна за нещо си мислеше,че раждам.
Даже последните две седмици преди да родя искаше да си вземе болнични и да не ходи на работа. Laughing
На мен ми предизвикаха раждането 1 ден след термина и лекарката като излезе от кабинета да му каже,че днес е деня,той се опули и вика''Какво,днес!?'' Joy
Жените в чакалнята паднаха да се смеят.

# 552
И ММ беше същия.Непрекъснато ми звънеше да ме пита как съм,а ако му звънна за нещо си мислеше,че раждам.
Даже последните две седмици преди да родя искаше да си вземе болнични и да не ходи на работа. Laughing
На мен ми предизвикаха раждането 1 ден след термина и лекарката като излезе от кабинета да му каже,че днес е деня,той се опули и вика''Какво,днес!?'' Joy
Жените в чакалнята паднаха да се смеят.
Горкичкия Joy Напоследък не мога да звънна почти на никой без да го стресна и да се започне едно разпитване как съм, добре ли съм, ще раждам ли ooooh! А влизам в 9 месец след 6 дена..

# 553
хахахха, сетих се и аз за моя мъж...Аз много бременна, 38 г.с., но все още правим ремонт, почти е готово, но има още да се прави. През нощта ми изтекоха водите и аз го будя към 5 ч. да ходим в болницата. И той: "Що, да не раждаш?" Аз: "Да", а той: "Ама, как!?!? Не сме готови с ремонта!?!?"  Joy

# 554
ММ ми звъни по телефона, вдигам и чувам някакъв бурен смях. Питам го "Ще ми кажеш ли какво има или ще се смееш още?" Та започва следния разговор:
ММ:- Ами нали знаеш, че С. (синът ни) има един бежов панталон.
Аз: - Естествено че знам, както знам и че е пролетен и изобщо не е подходящ за кално и студено време.
ММ: - Е да, ама аз това не го знам и му го обух. Но откъде да знам, че отстрани има едни допълнителни капси за стягане на колана. Само му обух панталона и тръгнахме. По едно време както си вървим усещам, че той доста забавя темпото. Казвам му "Хайде по-бързо, че кака ти вече чака да я вземем от училище." Той се оправдава, че му е трудно да ходи. Поглежадам аз и какво да видя? С. си върви по улицата по чорапогащник. Поглеждам още по-надолу и виждам, че панталонът му е събут на нивото на ботушите и се влачи в калта. Да ти кажа не подозирам колко време сме вървели така, но панталонът е вече кафяв.
Направо ми призля като си го представих, а на тях двамата им било много забавно.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт