Изцепки на мъжете относно децата... – 3

• 181 049
  • 662
  •   1
Отговори
# 75
  • Шумен
О да познато чувство, понякога пък най-голямото бебе е таткото  Mr. Green

# 76
  • Варна
Ще се грижиш за две бебета.  Mr. Green Аз много често се чувствам като самотна майка с три деца.  Laughing
Мдаа, съвсем правилно казано  Laughing.

# 77
  • София
Когато ни изписаха от болницата, мъжът ми се беше надвесил над леглото и докато детето сладко си спеше, чух че таткото му шепне :Ей, ти, малкия, да знаеш, че майка ти си е само моя и няма да я деля с тебе!..." Не знаех как да реагирам, разбирах, че се е появила ревност...

# 78
  • София
Когато ни изписаха от болницата, мъжът ми се беше надвесил над леглото и докато детето сладко си спеше, чух че таткото му шепне :Ей, ти, малкия, да знаеш, че майка ти си е само моя и няма да я деля с тебе!..." Не знаех как да реагирам, разбирах, че се е появила ревност...
[/qu hahaha Joy hahaha Joy hahaha :35:ote]

# 79
  • Страната на чудесата
Гледаме " Нарния:плаването на Разсъмване" и там Луси си прави магия,за  да е красива. Ефекти и т.н. както си му е ред и в сюблимния момент таткото се изцепва:"И сега ще и пораснат ц**и   bombs"
Мдам, следва да отбележа, че не е кърмен достатъчно като бебе hahaha

# 80
  • Варна
запис  Embarassed

# 81
  • Sofia
Вчера проведохме с мъжа ми следният диалог:
Той: Какво ще правим с децата на Нова година?
Аз: Ще спят.
Той: И в 12 ч. като загърмят ли?
Аз: Да, до сега не са се будили от това.
Той: А ако се събудят исе уплашат?
Аз:Ще ги гушкаме.
Той: Аааа... аз в 12ч. вече е опасно да гушкам, ще ги изпусна. По-добре да им натъпчем ушите с памук преди да си легнат.
Аз:  Shocked  Shocked  Shocked  #2gunfire

# 82
изцепката е на друг татко, не на нашия  Laughing
Пиеме кафе сутринта след като сме завели големите на училище и една от другите майки ме пита: Ти още ли кърмиш малкия? Казвам: Да. А въпросния татко ни слуша и казва: "То това кърменето вече не е полезно - полезно е само докато е коластрата. Жена ми каза, че другите майки кърмите от финансови съображения - да спестите пари!"  #Crazy  Joy Joy Joy

# 83
  • Шумен
 Joy savina_33, вашият татко е голям образ. Нашия пък се притеснява със ставането за хранене на 1-ви сутринта  Laughing

# 84
  • Sofia
То си е притеснително. И аз се притеснявам. Мойте стават в 7.00!  ooooh!

# 85
Отдавна ви чета Simple Smile , но и на нашият тати му дойде реда Mr. Green
Тази вечер преди да къпем беб, съм го сложила на леглото да си поритка и съм легнала над главичката му, а баща му срещу него. Питам малкия : Къде е мама?
А баща му отговаря: Той ти вижда само циците и се облизва Joy

Една вечер съм го сложила на гърдите ми и двама си лежим на леглото, влиза баща му и казва: Тати, ти върху мандрата ли спиш вече? hahaha .

Като бях бременна в 6-тия месец, обикаляме по всички магазини за количка, а той се лепва за една близнашка и след като се е влюбил в нея ме пита: Ама, мило, сигурна ли си, че не са две Crazy ; аз: Да, мило, само едно е; той: Е, нищо. Следващия път Crazy

Като ни се спи и на двамата ръси страхотни бисери, но не ги запомням Blush

# 86
ох момичета, и всичките теми изчетох в последните дни и такъв смях не съм се смяла от години  Joy
да са ви живи и здрави татковците  Hug

# 87
здравей те момичета супер темичка направо дъх не ми остана да се смея аз съм бременна в трети месец и нашия тати днес се изцепи но не за бебчо а за мен та значи отиваме днес в една аптека да питаме какъв крем да си взема против стрий и  жената ни показва всичко което има и моя миличкия  се обръща към мен и ми казва че за какво ти е на теб този крем то твоята кожа и без това виси #Crazy направо ми идваше да го  #2gunfire и като излиазохме от аптеката го  fight fight

# 88
  • Варна
здравей те момичета супер темичка направо дъх не ми остана да се смея аз съм бременна в трети месец и нашия тати днес се изцепи но не за бебчо а за мен та значи отиваме днес в една аптека да питаме какъв крем да си взема против стрий и  жената ни показва всичко което има и моя миличкия  се обръща към мен и ми казва че за какво ти е на теб този крем то твоята кожа и без това виси #Crazy направо ми идваше да го  #2gunfire и като излиазохме от аптеката го  fight fight
Олеле  hahaha не ми се мисли какво са му чули ушите  Twisted Evil

# 89
  • София
Моят отиде до аптеката да купи ръкавици (от тези найлоновите, но не тези дето са в боите за коса, а едни малко по плътни). Аз се боядисвам с такива, а той си рови по колата с тях. Преди да отиде аз му споменах, че с такива ръкавици правят гинекологичните прегледи и той отишъл в аптеката и казал "Искам гинекологични ръкавици", а аптекарката сътветно го изгледала така #Crazy и му казала "сигурно искате хирургически ръкавици..."  Wink

Общи условия

Активация на акаунт