Изцепки на мъжете относно децата... – 3

• 181 081
  • 662
  •   1
Отговори
# 390
Спят следобед в спалнята с баща си. Детето тъкмо се беше научило да се изправя и се задържаше стабилно.
Прибирам се от пазар, баща му спи, дребса се наспал, гука си, съблякъл се чисто гол/ което и досега не мога да си обясня как е направил- потник, къси гащи и памперс/, свършил голямата работа и маже ли, маже по стените и кошарата. Познайте кой чисти после. Mr. Green
Да си призная, че и в моите крака е заспивал. Имаме пързалка и както се пускаше, аз бях с гръб на мивката/ не на комп Mr. Green/, така заспал на земята.

Моя позната има подобна история. Само че тя си е виновна, не таткото.
Дъщеричката я учат да не цапа вече памперса, а да си ползва гърнето. Детето си взело обедния сън, размърдало се, ама майката решила, че няма да ходи още в стаята, а ще остави дребното да се разсъни, а тя да си довърши чиниите. Да, ама изведнъж се усеща, че е прекалено тихо. Като влязла в стаята, заварила следната картинка: детето махнало памперса и като не намерило гърнето, свършило голямата работа на ламината. Нали не трябва да цапа памперса...  doh Явно е била гладна, защото решила, че плюшените играчки също са гладни и ги нахранила с ако. Рисувала по стените, мацнала се тук - там по лицето, абе пълна идилия...

# 391
  • Варна
...и ние имаме геймър! Laughing

Явно не е изолиран случай. Направо не знам как ще се разправяме с този компютър...  ooooh!

# 392
  • София !
Ааа , историите с акането ме разбиха   hahaha Joy .

На скоро ни се случи и на нас една неприятна случка . Тъй като малката ми е , с много бяла кожа и имаме страшно много проблеми , особено с подсичането  ooooh! .
Та на скоро пак се беше подсекла и аз я бях оставила без памперс да ѝ подиша кожата малко .
И нашата си обикаля , играе си и хапва зрънчо . По едно време идва при мен , и започва да ме маже по пижамата с нещо жълто , аз захласната във фейсбук  Embarassed не обърнах внимание и си помислих , че маже зрънчото , защото често го прави . Обаче след 2 секунди се светнах за какво идва реч  ooooh! . Нашата си се изкала на ламината , взела си акото и го разнася , така хубаво се беше намазала , пък , че нали мен намаза - та в чудо се видях  Mr. Green .

# 393
На сестра ми момчето до късно не искаше да казва,че има да ака.Беше почити на 3г и с памперс- гащи.Отиват на барче в квартала.Детето играе.По едно време сестра ми го гледа седи и нещо сякаш гони по себе си.Вика го ,а той като идва целия в л*йна.Детето обяснява:Наакал се и си бръкнал в гащите.Щял да каже на майка си.Обаче вижда бълха на себе си и тръгва да я гони с омазаната ръка.
Сестра ми казва ,че наистина е имал бълха.

# 394
 Joy Във връзка с акането,таткото сменя наакания памперс на дребния,но след като го маха го оставя до главата му и се обръща да види дали идвам с легенчето ooooh! и малкия естествно за секунди успя да напуха едно ако в устата си  Shocked доста време не можах да реагирам Laughing

# 395
Ние още нямаме деца, но като ви чета се сетих за нещо смешно. Седим си ние и си говорим за деца...след време за внучета, и по едно време той се изцепва " Нашите деца ако не искат да имат деца ще си осиновим едно внуче" и аз  Shocked Shocked Shocked

# 396
При нас най-голямата изцепка беше преди да се роди малката. Отиваме на пръв преглед при гинеколог за потвърждаване на бременност. При което аз в шаш и паника, дали е в матаката бременността, дали всичко е наред с точката и така нататък, а ММ вика 'Ама какво си се притеснила, дали ще е момче или момиче няма значение, все ще си го обичаме' и аз  Shocked 'Ама те няма да ни кажат сега', а той 'Ми кога?', 'Ми след около 4 месеца', 'Ехе.....баси'  Joy

# 397
При нас най-голямата изцепка беше преди да се роди малката. Отиваме на пръв преглед при гинеколог за потвърждаване на бременност. При което аз в шаш и паника, дали е в матаката бременността, дали всичко е наред с точката и така нататък, а ММ вика 'Ама какво си се притеснила, дали ще е момче или момиче няма значение, все ще си го обичаме' и аз  Shocked 'Ама те няма да ни кажат сега', а той 'Ми кога?', 'Ми след около 4 месеца', 'Ехе.....баси'  Joy
hahaha Всеки с дерта си  Laughing

# 398
  • В една слънчева къща...
На скоро пращам нашия тати в магазина за пюрета. Стои той пред рафтовете и аз по телефона му казвам какво да ми купи. Освен зеленчуковите, които му поръчах, се сетих, че ни трябват и някои плодови. Казвам му за ми ги диктува подред, а аз ще му казвам от кои да вземе. Започва той: "Ябълка с банан, сини сливи, круша Уилямс, Праскова и Маруля... тук вече онемявам  Laughing
След малко го питам: "Да не би да имаш предвид Праскова и Маракуя?" Той /вече се зачел/: "Да, да, точно така." А аз после дни наред го бъзиках, че е по-зле и от продавачката, която предния път ни препоръчваше пюрето от "ПЕЩЕРНЯК" Shocked

# 399
Аз лежах в 18та седмица в болницата за задържане. Една вечер, въпреки инжекциите, получавам контракции и казвам на ММ по телефона. Той беше много разтревожен, защото мислеше, че матката се стяга и може да задуши бебето и това всъщност е проблемът, за който лежа  Laughing

Друго - в началото на бременността ми услужливо ми предложи да ми купи от аптеката фосфорна киселина  Laughing

# 400
При нас най-голямата изцепка беше преди да се роди малката. Отиваме на пръв преглед при гинеколог за потвърждаване на бременност. При което аз в шаш и паника, дали е в матаката бременността, дали всичко е наред с точката и така нататък, а ММ вика 'Ама какво си се притеснила, дали ще е момче или момиче няма значение, все ще си го обичаме' и аз  Shocked 'Ама те няма да ни кажат сега', а той 'Ми кога?', 'Ми след около 4 месеца', 'Ехе.....баси'  Joy
[/size]
Такива коментари ме успокояват, че не е само нашият толкова неадекватен татко. Laughing Има бащи, които къпят, преобличат и всичко вършат наравно с майките, а пък нашият на 2 пъти съм го засичала да загащва потника на детето в памперса....

# 401
  • София
Не знам дали съм го споменавала в тази тема, но моят вика на ФМ "фАтална морфология".

# 402
  • София, България
...а пък нашият на 2 пъти съм го засичала да загащва потника на детето в памперса....

Joy Joy Joy  Съжалявам, но не се стърпях  rotfImao

# 403
  • Варна
Не помня разказах ли ви тук, как предния път след ин витрото, като ни дадоха снимка на ембрионите, които са трансферирали, ММ я гледа, гледа, па се изцепва: "Хм, май на мене приличат!"
 Shocked Shocked Shocked

# 404
...а пък нашият на 2 пъти съм го засичала да загащва потника на детето в памперса....

Joy Joy Joy  Съжалявам, но не се стърпях  rotfImao
Ами ще му изстине кръста на детето.Вие пък не се сещате ,а се смеете на човека... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт