90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №112

• 30 303
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Нана при нас продават целогодишно не съм в БГ.

Sad Благодаря, мила.

# 646
здравейте момичета приемате ли новички във вашата компания Simple Smile

една моя съфорумка от мартенки2010 ме покани тук(челси) и аз веднага влетях.попрочетох ви малко и много ви се радвам как спазвате диетката и отслабвате.когато спрях да кърмя започнах тази диетка,но да си призная доста си я обърквах и често пропусках плодовия ден,защото неможех да издържа.сега 7 месеца след като родих направо съм се отчаяла че няма да отслабна и започнах някакво разделно хранене при което за 3 седмици имам свалени само 2 кг.започнах да тичам но си навлякох беля.сега краката ужасно много ме болят от 2 седмици и в понеделник отивам на док че едва стъпвам и немога да си гледам детенцето  Confused

ще се радвам да ме приемете в групичката и да постигна резултати като вашите

а щях да забравя,искам да сваля поне10кг за да достигна теглото си преди да забременея и може още 2,3кг отгоре което значи 12,13кг ми е целта.качих 23 повреме на бременността,свалих 10 от раждането и 5 веднага след това и сега  е мъка с останалите,дано успея.хайде стига съм писала че няма кой да ме чете.
 Hug

# 647
Утре ми е плодов. По принцип ужасно се подувам от плодове, преяждам дори с една ябълка и след един час съм гладна, та не мога да гледам. Дайте идея, вие как практикувате, ако може по часове, ще ви бъда много благодарна  bouquet

# 648
Здравейте,
Да дам отчет и аз - белтъчен
з - няколко зърна грозде и кафе
о - пиле със зеленчуци
в - шопска салата
Надявам се сутринта кантара да е затвърдил показанията от днес!

За утрешния бобов съм предвидила лозови сърмички, обожавам ги Simple Smile

# 649
ДОБРО УТРО,  food010

# 650
  • София
Добро утро на всички.
Най-накрая кантарът реши да се помръдне на долу.

Днес съм на белтъци и съм подготвила много неща, да видим какво ще излезе накрая от менюто.

Засега закуската ще е кафе с мляко и 1 банан.
Нататък както дойде.

Бобкас, вчера съм отчела плодов ден. Погледни.

# 651
Утре ми е плодов. По принцип ужасно се подувам от плодове, преяждам дори с една ябълка и след един час съм гладна, та не мога да гледам. Дайте идея, вие как практикувате, ако може по часове, ще ви бъда много благодарна  bouquet
Около 9:30-10 закусвам с круши, пъпеш, праскови.
Около 13:30-14:30 обядвам... плода пак е от изброените, грозде..
Следобяд около 16-16:30 хапвам сурови ядки. Вчера даже попаднах на един микс на Детелина сурови бадеми, лешници, кашу и стафиди.. Стафидите ми дойдоха малко излишно сладки, но останалото беше ужасно вкусно.
Вечерям в 19 с банан най-често, защото сме на разходка и ми е най-удобно и засищащо.
Както видя ябълки НЕ ям, хапвам, засища ме и точно както ти го описа след час /и то маааксимум/ съм зверски остъргана и гладна.

Успешен неделен ден на всички!
Днес съм на белтъци.. планирала съм пил. сърчица с лук и гъби на обяд с една салатка зеле, майонеза и доматки. За вечеря филе от треска във фолио с лимон и зелева салатка.   chef

# 652
  • Асеновград
Добро утро!
Заповядайте на кафе

Eniq - добре дошла. С нас ще ти е по-леко. Успех!
Нана - смили се кантара ти или се изплаши от изхвърляне  Hug

Днес съм на плодове. Засега стартирах с банан.

Последна редакция: нд, 03 окт 2010, 09:22 от sunnytania

# 653
  • София
Танче, не знам мила, ама сигурно второто  Mr. Green

# 654
  • Асеновград
Нана, важното е да има ефект! Въпреки мрачното време навън ви пожелавам много приятни емоции и естествено много минуси.

# 655
  • България
плодове днес-грозде,ябълки,орехи и водичкаааааааа!!!

# 656
  • Сливен
И аз днс съм на плодове: пъпеш, грозде, круши и ябълки, това е всичко с което разполагам, но още не знам какво ще хапвам. Ядките ще са или кашу или лешници. За резултати ще пиша утре, но от тази четворка не очаквам много Cry

# 657
eniq Добре дошла  Hug
Нана забелязвам, че тъкмо се оплачеш от кантара и на др. ден помръдне  Laughing оплаквай се по често  Laughing

# 658

Както повечето момичета са казали, и аз избягвам ябълките. Хубава закуска за мен е една настъргана ябълка със сока от половин лимон Peace Иначе плодове хапвам през 2 - 3 часа и пия мнооооооого вода. Така още от обяд в корема ми става компот и започват да ми се чистят червата. Труден ми е този ден, но се чувствам страхотно олекнала след него. Досега за 3 плодови не съм включвала зеленчуци в менюто! Успех днес Peace

# 659
Остарях с още една година  Mr. Green Черпя, всеки да си избере според деня:  Crazy  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт