Боя за коса - blond 16, Приказни блондинки!

• 85 105
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
Някоя от вас прави ли се в цвят златно русо?  Никога целенасочено не съм избирала такъв цвят. Нещо такова...

# 451
 Люлякова, аз този цвят гоня. Ако някой го е постигнал да сподели с какви бои. Аз още съм на етап изсветляване.

# 452
Люлякова, при мен в повечето случаи се получава такъв цвят.

# 453
Този цвят не ми изглежда съвсем златист.Някакво студено злато от турското  Mr. Green

Аз златистото си го представям доста по-топло и малко по-медно  newsm78

# 454
Слагате ли балсам в боята? Нали си взех боя от фризжора, та ми каза да сложа вътре балсам за коса.Ама не ми харесва много идеята  newsm78  . Днес ще се боядисвам с професионаланта на Шварцкоф и ще кача снимки после.

аз в боята слагам 1 супена лъжица зехтин Simple Smile от доста време насам. идеята за балсама също е мн добра според мен.

# 455
И аз това се чудя. Може би този цвят е естествен, а златно русо e с леко меден, но не оранжев оттенък. Не мога да открия подходяща снимка.

Мирама, виждала съм твои цветове. Определено правилно си се ориентирала в топлите цветове   bouquet

# 456
  • sofia
Знам, че не трябва, но да попитам и вас. Мисля утре да се боядисам, но в момента на косата ми има спрей за къдрици. Мога ли да боядисам върху него или трябва да го измия.Този път ще боядивам и дължините, в търсене на по-тъмно естествени русо? Hug
А като се направи маска с масла, кога може да е следващото боядисване или няма значение?

Люлякова, може би не е точно златисто, но е много хубаво русо.

# 457
  Мирама, моля те сподели пак с коя боя го постигаш че вече ми е каша в главата, помня че хубав цвят беше Hug

Ето моят скромен резултат след шоколадовото. Първата снимка е след фризьорката която ми махна шоколада от главата Mr. Green незнам защо изглежда толкова тъмна, косата ми реално беше с 2-3 тона по-светла:

http://media.snimka.bg/7312/020879916.jpg

А , това е след боядисването миналата седмица с пепелно русото на Велатон 8/1 , реално и то е по-светло Tired

http://media.snimka.bg/7312/020879968-big.jpg
 Ето на последната е най-реален цвета:
 http://media.snimka.bg/7312/020879982-big.jpg

# 458
  • София
Годайва, с 101 се правя на Нутрис. Води се много светло бежово русо. Но ми идва май прекалено светло и ще се ориентирам към 90-ките следващия път.
Саси, цялата жълта серия на Елсев е срещу накъсване. Това, за което аз говоря е в малко стъклено флаконче и консистенцията му е като на течни кристали.

# 459
Здравейте, момичета.
Имам въпрос:
Тези, които използват перления балсам на престиж, ставали им лилава към розова косата?
Последните 3, 4 пъти така ми се получава, и направо ще се побъркам.
Имам чувството, че са го развалили.

# 460
Здравейте, момичета.
Имам въпрос:
Тези, които използват перления балсам на престиж, ставали им лилава към розова косата?

При мен не се получава така...ползвала съм го два пъти до тук и се надявам и да не се получи такъв ефект....взех точно перления, защото си мислех, че с него няма начин как да се получат сиво-синьо-лилави кичури...или розови Thinking

# 461
Аз в началото бях много доволна от него, но от известно време се получава така.

# 462
Здравейте, момичета.
Имам въпрос:

При мен не се получава така...ползвала съм го два пъти до тук и се надявам и да не се получи такъв ефект....взех точно перления, защото си мислех, че с него няма начин как да се получат сиво-синьо-лилави кичури...или розови Thinking

А преди това обезцветявала ли си с блондор? Ако да - от това е. Поне при мен е така и затова не мога хубаво да си матирам косата. Там където е само боя - става идеално, само че през това време кичурите (обезцветени) - стават синьо-лилави...

# 463
Винаги я обезцветявам, но сега изобщо не се получава цветът като преди.

# 464
  • Lost in a fairytale ...
Може би трябва по-малко време да стоиш  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт