Отговори
# 615
Здравейте в този мрачен ден,
много гадно временце, но все пак успях да я изведа за 2 часа да подиша чист въздух в парка.
Иначе гледам да не я изнежвам много и като пускам печка гледам да не става много топло и съответно не я обличам много много, а майка ми като я види казва, че ще простудя детето Simple Smile))
С тези алергиии е много кофти. Надявам се до колкото е възможно да предпазим мъниците, но човек не винаги успява.
Аз днес започнах да пия клеева тинктура и дано няма грипчета и настинки.
Пожелавам Ви хубав ден и спокойно бебчета:))

# 616
Смилянова, не знам защо, то и на много пюренца пише от 4ти месец, но аз не бих ги дала, чувала съм, че някои майки топят бибата в мед, аз не бих. Не знам. Лайката е алерген, хубаво е да се знае, пък всеки сам си решава според случая. Аз като цяло и чай не давам Wink По принцип доста се втелясвам на тема алергени, но си имам причини Peace
Мартеа предполагам че наистина имаш повод да се притесняваш  Hug
За пюренцата съм казала че няма да споря с никой  Peace За това и не се включвам много по повод захранването  Wink Вчера си пуснах своята схема за захранване само с мисълта че може да помогна в решението на някой  Hug Всеки си решава сам и си носи отговорността на своя гръб  Peace

# 617
Здравейте!
esma,да са ти живи и здрави малките съкровища, много радости да ви носят!!!
 Аз влизам да споделя с вас, днес бяхме на консултация.Дани е качила 1 кг и вече е 8,600 и е пораснала с 3 см - 67см.Сложиха и само една ваксина, другата я нямаше.След консултация с лекарката ходихме и на кожен.Излизат и едни петънца като лишеи,които от време на време се зачервяват.Казаха.че кожата и е по чувствителна.Странното е, че нищо не съм сменяла нито козметика, нито прах, нищо и сега ми е трудно да разбера какво я дразни.Изписаха и паста да я маже и да давам Фенистил-капки.
antoniabg незнам дали са същите като при вас, но ми казаха, че в повечето случаи дразнителите на тези лишеи са външни.
elli_lk преди 5 години каката ни лепна гъбички от един пакет памперси, не мисля че може да си и ги ти предала.
За захранването ,мисля от утре да почвам да давам по 2-3 лъжички ябълков сок!
А да, някой беше питал за предложение за имуностимулатор, предлагам Есберитокс, на билкова основа е.

# 618
Мартеа предполагам че наистина имаш повод да се притесняваш  Hug
За пюренцата съм казала че няма да споря с никой  Peace За това и не се включвам много по повод захранването  Wink Вчера си пуснах своята схема за захранване само с мисълта че може да помогна в решението на някой  Hug Всеки си решава сам и си носи отговорността на своя гръб  Peace

съгласна съм.
Схемата само я мернах, не съм я чела подробно, че ми беше лудница вчера. Ще се върна да я видя.
Аз мисля да импровизирам сроред желанията на детето, има време, ще видим.

# 619
  • Оранжевата стая
Смилянова, хубава схемичка, но защо толкова късно плодовите пюренца? Аз също смятам да не давам плодови сокове, но плодови пюренца мислех да дам след 2 седмици  newsm78
Наде, май не си видяла въпроса ми, а ме интересува мнението ти!

# 620
  • София
Здравейте мили мами  Hug
Етке, Тони, благодаря ви много. За много неща си спомних след като прочетох последните две странички. Аз пък изобщо не подозирах, че съм била бременна, докато не ми закъсня МЦ, дори бях убедена, че не съм, защото уж си бях изчислила овулацията Laughing . Видях двете чертички на 20.10. Искам да благодаря на всички вас, защото ме научихте на много неща. Надявам се да продължаваме да се разбираме и споделяме както досега Peace . Прегръщам ви !
Не зная за вас, но аз отсега искам да идва топлото време, че само вкъщи не си е работа.  Nature Sunny  grinning039  Nature Partly Sunny .

# 621
  • по света и у нас
Мартеа,винаги си включваш с много добри съвети! Hug Не го знаех,това за лайката,а иначе и аз не давам нищо–залъгалка,чайове,вода,само гърда.И с захранването изобщо не бързам.  Mr. Green Просто се поуплаших от кашлицата и се реших на чай,то пък детето само си го отхвърля.
Мая,Лорка,и при вас бързо да минава кашлицата! Praynig

Моята щерка е като бясно куче нападнало кокъл–венците я побъркват,завира ожесточено всичко,което докопа в устата си и постоянно мрънка.Погледнах,горните венци са побелели и подути,а май напипвам и връхче в ляво.Ама,че го обясних. ooooh!

# 622
 Хлора
Crazy Видях го ама забравих Blush
Вкарвам ги по късно, защото така съм решила  Hug Просто смятам, че не е нужно да се втилясвам за тях, т. к. защото по полезно от пресен плод няма  Peace Тея пюрета са нещо като компотите, нищо друго не дават на организма освен калории. Ще ги вкарам само и единствено да и свикне за кратко стомаха с тях и започвам плодовете в пресно състояние, изобщо нямам намерение да ги давам дълго  Peace
А пък сокове изобщо нямам намерение да давам преди годинката. Само исках да кажа, че който си ги изтисква сам в къщи да не ползва сокоизтисквачка, щото в такъв случай се обезмисят  Peace Когато допрете плода до метала, витамините взимодействат с него и се разграждат! Т.е Витамини в сока не остават! Изтисква се само през тензух, и ако не се изпие в следващите 8-10 мин пак няма смисъл от него  Peace

# 623
Рано ли е да почна с плодовите пюренца.Лекарката и каза да двам сок от ябълка 20 мг.сутрин и 20 вечер така 1 седмица и после пюренцата.

# 624
  • Варна
Здравейте и от мен!
ВИждам, че пак споделяте мнения за крустите. Моят въпрос е, какво точно представляват? На Теди главичката е с бели люспички, по-скоро като пърхот, крусти ли са това?
Теди и той накашля, но рядко, явно има някакъв секрет, който го дразни. А може и въздуха да е малко сух в стаята, пускам радиатора от няколко дни. Важното е, че нямаме температура и гърдичките ни са чисти. Довечера ще приложа рецептата на Дион за хъркащото ни носле.
И аз се оправям вече, остана да си върна обонянието. Simple Smile
Всички болнички да се оправят, че е много притеснително така.

# 625
Нааай-накрая бяхме на разходка... Вярно, че бая студ, ама малката я увих като пашкулче и нищо не разбра от суденото  Grinning
Утре дават да е по-спокойно времето и още от сутринта се надявам да сме навън Simple Smile Ако има някоя мама желаеща, да заповяда Simple Smile

# 626
А пък сокове изобщо нямам намерение да давам преди годинката. Само исках да кажа, че който си ги изтисква сам в къщи да не ползва сокоизтисквачка, щото в такъв случай се обезмисят  Peace Когато допрете плода до метала, витамините взимодействат с него и се разграждат! Т.е Витамини в сока не остават! Изтисква се само през тензух, и ако не се изпие в следващите 8-10 мин пак няма смисъл от него  Peace

Наде извинявай,не искам да се обиждаш,ама от каде я имаш тая информация,защото според мен е пълна глупост????? newsm78

Мн дълго време съм работила като барманка,минала съм различни курсове и убочения,и за пръв път чувам такова нещо,а и ми е трудно за повярвам защото всичкото барово оборудване е от метал и по твоята логика когато си порачаш "Фреш" в него няма останали вече никакви витамини,което съм сигурна че не е така! Peace

# 627
Злати  Hug Прочети малко относно витамините  Hug

# 628
  • С-я
А да, някой беше питал за предложение за имуностимулатор, предлагам Есберитокс, на билкова основа е.

Наш синковец имаше алергичка реакция към ехинацеята в есперитокса.Това е само за инфо

# 629
Ама Злати аз нямам нищо против, мнението ти  Wink Всеки си има право на такова  Peace А между другото аз също съм била барманка цели 4 години  Wink Аз просто изказах своето мнение  Peace
 И още нещо между другото - питай майка си как ти е изтисквала сок  Peace

Общи условия

Активация на акаунт