ФУТБОЛНИ фенове (тема 4)

• 20 653
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
ейййййй доживяхме я тая победа  Mr. Green
Бубееее, у другийо ни мач и аз ша са накипря с таквизи очила  Joy
Малеее какво викане беше, че аз гледах с брат ми и баща ми този път. Ауу тез хора как пцуват  Joy. Не, че нашите не заслужаваха първото полувреме освиркавания, че се носеха като народни самодиви, но добре че се видя и някаква игра през второто.
Много ни трябваше тая победа, за осафирясване както се вика  Crazy. Ама има още да се трудят и учат, не трябва да се лежи на стари лаври!

# 646
  • Ænima/Albuquerque
Нали,нали.  hahaha

Айде Бубу,лягам си че свърши пийенйето.  Hug

Анели
,ще те смачкам-падам от смях с тебе!!!  smile3532 smile3532 smile3532

# 647
  • под дъгата
Охх,Анелке...Милост нямаш!Пцуват викаш,а? smile3532
Ели и за Анели очилца да намериш Laughing
Хапнахме,пийнахме-време е за сънчо
Лека момичета Hug

# 648
  • Варна
Сарки, ти падаш от смях, аз таз вечер щех да падна от стола зарад инфарктни предпоставки по тИрена, а дветете ми уши кънтят като долби стерео, зарад медните гласища на братото и бащото  Mr. Green Mr. Green, мхм
още главата ми е кат камбана,
поне бихме, ай ша им виенските манджи  Mr. Green Crazy Mr. Green

лека мацки  Hug

# 649
               Добро утро,заслужена победа на моят любим отбор.

# 650
Ха добрЮтрУ! grigori, благодаря за кафето  Hug

Браво на ЦСКА, тамън писах, че тоз път едни бааааааавни и те оп ГОЛ, после тамън се ядосвах, че още един мач равен и те оп втори ГОЛ.
Явно трябва да се ядосвам повече по мачовете ))))))))))))))))))

Абе пияници  Laughing Laughing Laughing къде се затрихте  newsm78

Време е за сутрешно главооправяне :

# 651
  • София
Мерси за кафенцето, grigori   bouquet!  Честито на червените, да повторите и потретите тая победа  Grinning!

Аз да взема да отворя бизнес, а  Thinking Там около стадиона ще отворя една сергийка с очилца...даже около 3-те стадиона ще отворя 3 сергийки, да има за всички  Sunglasses

Аз снощи нещо сдадох багажа...мори ме един вирус и ми е едно свинско  Tired

За следващите клубни мачове предложенията са:    

и      

като последните са най-подходящи за сесекарската агитка ...има и оптика  Mr. Green

# 652
  • Варна
 Joy, ооооо раннобуднички
тенкю за кафето на Григори
Шами, какво е това Утрезвителното  Crazy, аууу таквиз работи ни мога да ям, хич  Joy

Елиии, сърбят та пръстите за далаверка, а  Mr. Green. От сега виждам цяла търговка верига - "за сега в София, очаквайте скоро и във вашия град"  Crazy Mr. Green. А като се има предвид суеверието на спортисти и техни фенове, малиии ша избийш рибата  Joy
Вземам църно-белото мече с Пушката, почти го докарваме едно към едно по физиономия  Mr. Green

п.п. и Ели, земаш и ти една пушка, прашка, бухалка и почваш да го мориш ти тоз вирус, аааа. Да се оправяш бързо  Hug

# 653
  • София
Точно така, алъш-вериша да върви... ще отворя верига "фуутбол цайс фор евриуан" и може да имам по-голям успех и от вувузелите  Crazy Joy

Мерси за пожеланието Анелка Hug

# 654
  • под дъгата
Бира и шкембе...Шамииии, знаеш ги тези работи Mr. Green
Ели, а ние като първи клиенти да ни направиш рекламни лица и да ни спретнеш по едно билбордче Joy
Оздравявай Hug

# 655
  • София
Бубе, къде видя бира бре  Crazy Да не си си сложила тези цайси и да ти се привиждат бирички

Задължително ще имам нужда от рекламни лица и задължително ще бъдете вие, процента ще е висок, работата приятна, ще работим с водещи гримьори, коафьори, ще имате осигуровки, застраховки и служебни коли...и да не забравяме...ще станете любимки на футболистите  smile3521 и тогава Митьо ша вика ...обичам вииииииии  Joy Joy

# 656
  • Ænima/Albuquerque
Морнинг,банда.  Mr. Green
Гле'ам шкембе сте сложили-ще си го оставя за неделя.  hahaha
Кафенце обаче взимам,мерси Григори.
Ел,аз 'фащам кучИто с шала.  hahaha
Оправяй се.  Hug
Бубо,ма к'ви бири видя ти,чакай поне обЕд да стане.  Joy

# 657
  • Варна
 Joy Joy Joy, Ели разби ме  Joy Joy Joy
ще те държа отговорна за прекрасния ми и смешен ден днес, да знаеш
 Joy Joy Joy
веднага постъпвам при теб на работа  Sunglasses
 Joy Joy Joy

# 658
  • Ænima/Albuquerque
О да,по въпроса с работата не се изказах.  ooooh!
И аз ще ти стана рекламно лице,че и без друго трябва да започвам да работя вече.  hahaha

# 659
  • София
Joy Joy Joy, Ели разби ме  Joy Joy Joy
ще те държа отговорна за прекрасния ми и смешен ден днес, да знаеш
 Joy Joy Joy
веднага постъпвам при теб на работа  Sunglasses
 Joy Joy Joy
Blush  Hug

И вие ме разбивате, така ще оздравея по-бързо от очакваното  Mr. Green Мерси и за пожеланията  Hug

Ми аз освен да се оправям и да тръгвам да отварям фирмата, да не губиме време  Thinking Сега трябва да търся връзки в Китай...цех за производство........  да не ви занимавам повече с моите проблеми  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт