САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 54

• 59 393
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
Аз се справих благодарение на Славчето,за което много й благодаря!
 Освен за себе си уредих и за роднините и децата им изгодни дрешки и обувки.
И все пак знае ли се до кога ще могат да се правят тези сделки - 20 от 35? и дали стават за дамски и мъжки дрехи или само за детски? брат ми си е харесал някакви неща и иска да се пробвам да ги намаля,но ако знаете със сигурност,че не става,да не се мъча.

# 226
  • Düsseldorf
...
Саморедактирах се, да не създавам пак дразги...
Но ми писна от повтарящи се въпроси...

# 227
  • Добрич
Здравейте. Опитвам се да намаля неща от файлчето на Евка използвам всякакви кодове(последните бяха RDF30 и RD30F) правят ми безплатна доставка, но никаква отстъпка и не мога да разбера защо!!!!!!! CryПо специално се опитвах да намаля момичешките екипи на Адидас-162 р-р и маратонки-33 номер . Ако може накой да ми помогне,  бих била много благодарна.  bouquet

https://www.laredoute.fr/Panier/basket.aspx?presCodeToGo=nopeZone#nopeZone

# 228
Здравейте. Опитвам се да намаля неща от файлчето на Евка използвам всякакви кодове(последните бяха RDF30 и RD30F) правят ми безплатна доставка, но никаква отстъпка и не мога да разбера защо!!!!!!! CryПо специално се опитвах да намаля момичешките екипи на Адидас-162 р-р и маратонки-33 номер . Ако може накой да ми помогне,  бих била много благодарна.  bouquet

https://www.laredoute.fr/Panier/basket.aspx?presCodeToGo=nopeZone#nopeZone

Не можем да видим какво има в кошницата. Пусни линк на нещата, които искаш да намалиш Wink

# 229
момичета опитвам се да пусна поръчка с код 55522 но не ми дава да платя,пробвах и различни акаунти и браузера смених и все не става  newsm78.
Успях да пусна ама ми начисли доставка ,изписа ми че сумата е 10.87Е а на последната стъпка,като ми прие плащането и в мейла ми е отразено сума от 16.82Е.На някй мисля ,че също се беше случвало?Вземаха ли си парите за доставката?

Последна редакция: ср, 29 сеп 2010, 23:28 от beni_76

# 230
  • Пловдив
момичета опитвам се да пусна поръчка с код 55522 но не ми дава да платя,пробвах и различни акаунти и браузера смених и все не става  newsm78.
Успях да пусна ама ми начисли доставка ,изписа ми че сумата е 10.87Е а на последната стъпка,като ми прие плащането и в мейла ми е отразено сума от 16.82Е.На някй мисля ,че също се беше случвало?Вземаха ли си парите за доставката?

споко мила Simple Smile
личи си кой не чете,това е някакъв бъг в системата,не блокират и не теглят тези пари после.
Аз снощи пуснах поръчка и не ми даде такава доставка.

И като съм почнала хем да продължа със спама,хем да помоля да го понамалим,но да ви кажа това ще стане само с четене  Peace иначе питаници до безкрай.....
и още нещо ,ако искате да ви отговарят чистете си личните.
Ето сега трябва тук да пиша на  danytodorova  че съм дала линк на протектора по напред(сутринта) в темата и кода е 55522  Hug

# 231
Beni 76, същата работа и при мен... Rolling Eyes
пуснах 3 поръчки...на една е начислена доставка и са блокирани пари за доставка. В мейла също е начислена...вероятно и ще си я изтеглят сумата... Thinking Другите поръчки си минаха ОК. Как стана тази работа.... ooooh!

# 232
# 233
# 234
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-manches-longues-enfant-fil … =1&pos=18_n_n     тези дали са се намалили при някой newsm78

или нещо на адидас от новата за 20/35 за мимиче 10год  Rolling Eyes

# 235
  • София
днес май вече не работят кодчетата 20/35 ако на някой му хваща да каже ама май са изтекли

# 236
  • добрич
 NGKML при мен работи

# 237
И RDF30 също

# 238
Момичета с кой код мога да намаля това яке:

https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

# 239
мддда ,изгубиха се кодовете,намалящи от хартиения каталог   newsm78

А помните ли преди години кодовете,намалящи 15 Е без условия и подаръче,а  Money

Общи условия

Активация на акаунт