САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 54

• 59 386
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
33340 - 25/39 + БД + подарък сак Бенсимон . Кодът е валиден до 3.10 . Само 3 дни !

http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=4ea38ba9d4dfd0e09d
До колкото разбирам кода работи само за новата колекция Есен ,така ли е newsm78?

# 256
  • София
33340 - 25/39 + БД + подарък сак Бенсимон . Кодът е валиден до 3.10 . Само 3 дни !

До колкото разбирам кода работи само за новата колекция Есен ,така ли е newsm78?

Всички кодове са за нова колекция.За старата вече кодове няма.

# 257
момичета някой плаща ли с виза електрон

# 258
Всички неща от електронния каталог като ги сложа в кошницата се ограждат в червено! А от хартиения и от сайта каквото сложа не ми се намаля с нито един код, дава ми БД и подарък , но не и намалението! При вас кодовете действат ли и артикулите налични ли са?
Оставих за днес да пусна един анцунг и едни джинси и сега нищо не се получава! Sad

# 259

Да, всичките са ми Виза електрон.

# 260
Всички неща от електронния каталог като ги сложа в кошницата се ограждат в червено! А от хартиения и от сайта каквото сложа не ми се намаля с нито един код, дава ми БД и подарък , но не и намалението! При вас кодовете действат ли и артикулите налични ли са?
Оставих за днес да пусна един анцунг и едни джинси и сега нищо не се получава! Sad

Да, от ел каталог ги дава Ен сток и като ги добавиш и ги дава Епюзе  Sick
Но за намаления каталог - току що пуснах поръчка с RD30F и ми даде намаление 20Е и БД и подарък Simple Smile

Да, плащам с Виза Електрон на ЦКБ Simple Smile

# 261
  • София
Момичета , а олекотените завивки как се намаляват newsm78 Искам от големите, но не се ловят кодовете за по-голяма сума   Thinking Каква е цаката, да се поръчват малък р-р ли  newsm78

# 262
  • Плевен
Юруш на маслинитеее!!!!Пак са налични нещата от каталога Hug Joyсега пуснах кецките ,че ги бях отписала Mr. Greenкато дойдат ще дам отзиви,може да отидата направо в другата тема hahaha JoyБлагодаря на Славчето за реф.номер Hug-винаги ми помагаш  bouquet,както и на Ева специално и на всички,които имат търпението и желанието да ни помагат! Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 263
Момичета , а олекотените завивки как се намаляват newsm78 Искам от големите, но не се ловят кодовете за по-голяма сума   Thinking Каква е цаката, да се поръчват малък р-р ли  newsm78

с код FTG28  - 20/35 +БД + бебешорско сакче .Кода не действа на

PRIX ROUGE
PRIX FUTE
PRIX MINI
PRIX VERT
Shopping Prix

# 264
  Simple Smile привет бихте ли ми казала в кое поле се щрака  при плащането с картите за да излезе виза
благодаря   bouquet

# 265
Славчето би ли споделила какво успя да намалиш? Аз се мъча цяла сутрин с различни неща от хартиения каталог и различни кодове, но освен БД и подарък няма намаление  Cry

# 266
  • Хасково
Има ли код който да действа на хартиения каталог? Някой пробвал ли е днес да намали нещо от там? От 3 дни пробвам и ми отхвърля картата, а днес дори код не ми хваща. А мноооого искам маратонките Пума. Praynig

# 267

сак няма

# 268

Да, всичките са ми Виза електрон.

Виза електрон + ПЕйПал, че с ларедутци често има някакви проблеми и така най-лесно ви връщат парите и няма недоразумения

# 269
  • София
  Simple Smile привет бихте ли ми казала в кое поле се щрака  при плащането с картите за да излезе виза
благодаря   bouquet

Не търсиш виза, на карт банкер.

Общи условия

Активация на акаунт