"Под липите"- /Ihlamurlar altinda/ - TEMA 4

• 51 146
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
hahaha Да ви кажа или не. Хайде ще ви кажа - и аз гласувах. Мисля си, че Йълмаз истински се влюби, когато Филиз спря да го отразява, но едва след научаването за бремеността на Елифката. Тоест трябваше да мине през това и след което нашето момиче да му покаже от къде изрява слънцето, за да се осъзнае. За това и му трябваха към 30-на епизода.  hahaha
smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 newsm53 newsm53 newsm53

# 16
  • Пловдив
  bouquet Оо много готин колаж - обожавам я тази сцена. Ако трябва да направя класация за 10-те любими момента, със сигурност този ще е вътре. Първата им нощ заедно! Бравос, Зизу!

# 17
...И една покана за Нелката... Joy Joy Joy Joy

# 18
Зизано, искам и аз такава покана, но от Салихчето ни.
Както писах преди - тази вечер го гледах в ЛиН и съм вече омаяна от погледите му.
/ Даже Саваш ми бледнееше на моменти пред нашто Салихче /
И много моля, всички образи съм ви преотстъпила вече / колко съм добричка само Laughing/,
но за Салихчето не се бутайте пред мен - първа си го заплюх, хахаха Naughty

# 19
# 20
...И една покана за Нелката... Joy Joy Joy Joy

Зизкеее как да не те обича човек.
Ама изтървах го тоя Бюлентчо, в 24часа бях заспала, сигурно много ме е чакал милия.
Ся ще си го сложа за аватар много миш харесва точно тук.

# 21
  • Пловдив
Зизано, искам и аз такава покана, но от Салихчето ни.
Както писах преди - тази вечер го гледах в ЛиН и съм вече омаяна от погледите му.
/ Даже Саваш ми бледнееше на моменти пред нашто Салихче /
И много моля, всички образи съм ви преотстъпила вече / колко съм добричка само Laughing/,
но за Салихчето не се бутайте пред мен - първа си го заплюх, хахаха Naughty
То пък някой ти преритал за Салихчо GrinningАз да си чопна веднъж Езелко,олеле майкооооо hahahaАма аз от мерак май забравих и добър ден да кажа Embarassed

# 22
Привет,момичета!Чета ви от известно време и много се забалявам с вас.Всички сте страхотни сладурани!А филмчето ми харесва и ако нямате против от време на време ще се присъединявам с някой пост.Туба и Бюлент И.са ми много симпатични като двойка.

# 23
Зизкаааа,  Фенчеее, помагайте да се намали снимката на която ме чака Бюлентчо, за да си я сложа за аватар  Praynig Praynig Praynig

# 24
Зизкаааа,  Фенчеее, помагайте да се намали снимката на която ме чака Бюлентчо, за да си я сложа за аватар  Praynig Praynig Praynig

Ако искаш друг размер ми пиши на лични Hug

# 25
 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44
Фенчеееееее обичам теееееее, хайде хващай Салихчо, и айде с Йълмазчо да ходим да се черпим някъде.

# 26
  • Пловдив
Vikktory,добре си дошла HugАни,докато се разхождате с Йълмазчо и Салихчо оглеждайте се за Езелчо hahahaМоже да го мернете нейде,ако Зизана не го е заключила в хралупата Heart Eyes

# 27
Въх Йълмазчо как гледкаше хубавко Филизчетооо
чак мен ма полазиха тръпки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 28
  ruporuu  Здрасти банда! Hug Hug Hug Hug
Чак сега се забърках у гювеча... Joy Joy Joy Joy
Страшна серия днешната... Peace
Филиз железо както винаги...как прати Мурат да пали джета... hahaha hahaha hahaha
Йълмаз засука мустакя и се ослушва за Филизката вече... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Салих изкърти гранитогреса...страааааааааашен. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Отивам да прайм поканата на Фенчето... Hug Hug Hug
Нелкаааа...бравос!!! Страшен ти е аватара... Hug Hug Hug

# 29

Общи условия

Активация на акаунт