"Под липите"- /Ihlamurlar altinda/ - TEMA 4

• 51 263
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Цитат на: alice_ in_ wonderland1 link=topic=528640.msg16462525#msg16462525
Щом съживи Йълмаз с голи ръце, представете си за какво иде реч.  hahaha
Тва Филизката е реаниматор под прикритие. Как нема да участва в реанимацията.
А доФтора нали е колега запази тайната...и Фкара дамата уж случайно в гювеча. hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha Но се получи ефектно. Между другото има един кадър, в който тя вижда погребението на Йълмаз /което не се сътоява естествено/ и първият път, когато гледах фрагмана за серията изтръпнах. Викам край, убих ги - но добре че се включи Филиз-реаниматора. Joy Joy
Ани - много готино си го написала. Между другото вече в края на сериала, когато се сдобряват окончателно и Йълмаз разбира за бебето, той иска прошка , а Филиз му казва, че отдавна му е простила. Още едно доказателство за това, че нейната обич наистина е голяма. Въпреки, че беше наранена, тя все още го обичаше до полуда и не престана. Всъщност Йълмазчо стигна прекалено далеч с Аслъ, заради нараненото си сърце.

# 61
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Алиске, нИдИей така разваля репутацията на Аслъто. Она завалийката освен прегръдка кво виде? Нема такова нещастие кат нейното. На Филиз дете направи...нея не иска дори да я отрази сексуално от куртоазия.Ни мачкаха чаршафите ни обмениха флоиди. Даже не съм убеденаче щеше да има брачна нощ Аслъто. ooooh! Crazy
Или щеше да има ама Йълмаз щеше да крещи..." О, Филиз...давай Филиз...така Филиз...ах Филиз..." hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
.

# 62
  • Пловдив
Мараба Зизанке,мараба и на всички други Hug  bouquetЗизке то ма дава,че съм на линия,ама дефакто липсвах Mr. Greenдемек бях забравила да излеза от темата LaughingГледам хубавка дискусия сте си  спретнали,обаче аз некак немога да коментирам щот съм гледала само туй по Нова SadАма като ви чета поне вдявам какво следва.Значи баща и на Филиз все пак умира,а?Хандан да не си вземе тогава онзи от книжарницата newsm78

# 63
Мараба Зизанке,мараба и на всички други Hug  bouquetЗизке то ма дава,че съм на линия,ама дефакто липсвах Mr. Greenдемек бях забравила да излеза от темата LaughingГледам хубавка дискусия сте си  спретнали,обаче аз некак немога да коментирам щот съм гледала само туй по Нова SadАма като ви чета поне вдявам какво следва.Значи баща и на Филиз все пак умира,а?Хандан да не си вземе тогава онзи от книжарницата newsm78
Хандан никой нема да вземе. Жената си остава самичка след смъртта на Ерол. Peace
Променя се, става добричка...бедничка... Joy

# 64
Мараба Hug
Няма да го вземе Хандан оня от книжарницата, той отива да живее в друг град,
пък и връзката с него се оказва само платонична.
Ейййй, много хубав моабет сте си спретнали тук Laughing
Какво да кажа, като с всичко съм съгласна, аааа, само да добавя, че започва периода,
в който Йомер ме нерви, та почти до края на сериала ooooh!

# 65
Хандан никой нема да вземе. Жената си остава самичка след смъртта на Ерол. Peace

Чак за добричка не знам, но има много забавни моменти как се опитва да готви hahaha
Текинер фемили май харесаха да живеят в махалата, то добре, че беше Мюжгян да ги приюти де.

# 66
Мараба Hug
Няма да го вземе Хандан оня от книжарницата, той отива да живее в друг град,
пък и връзката с него се оказва само платонична.
Ейййй, много хубав моабет сте си спретнали тук Laughing
Какво да кажа, като с всичко съм съгласна, аааа, само да добавя, че започва периода,
в който Йомер ме нерви, та почти до края на сериала ooooh!

Мене не е спрел да ме нерви...та чак до последните 2-3 серии  Crazy Crazy #Crazy #Crazy ooooh! ooooh!

# 67

Чак за добричка не знам, но има много забавни моменти как се опитва да готви hahaha
Текинер фемили май харесаха да живеят в махалата, то добре, че беше Мюжгян да ги приюти де.
Еееееее...Фенче, добра си е женицата...я как се извини на Йълмаз...па каза за бебето на Аслъ...караше Филиз да развали сватбата...да се възползва от последния си шанс. Викаш му ОЛУМ...еми тва си е доброта. Приюти младите за известно време...
САМАТА ДОБРОТА...дай боже всеки му такава тъща... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 68
  • Пловдив
Ама те чак толкова ли ще обеднеят newsm09Опа ,филмчето почва,сядам да гледам,че после да се изхождам и аз компИтентно hahaha

# 69
Аз откачам
така се изкефих когато Йълмаз я гледаше едно хубавко и влюбено пред асансьора в Садъкоолу,
че от кеф взех да подмятам във въздуха бебо, а той горкия си умря от кеф, че се откъснах от филма да му обърна внимание  Joy Joy Joy Joy Joy

# 70
Аз откачам
така се изкефих когато Йълмаз я гледаше едно хубавко и влюбено пред асансьора в Садъкоолу,
че от кеф взех да подмятам във въздуха бебо, а той горкия си умря от кеф, че се откъснах от филма да му обърна внимание  Joy Joy Joy Joy Joy
Малееееееее, Нелкееееееее...ти си го закъсала...болест брат и при тва сериозна... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Така ми се кефеше моя Гаргамел като му обръщах внимание след Есмерсито... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 71
  • Пловдив
 hahaha hahaha Ох, големите сте сладурани.  smile3525 При мен поради липса все още на деца, домашния любимец от година насам страда от хронична липса на внимание, плюс околните, които вече май свикнаха. Внимание - някои от турските сериали водят до пристрастяванеhahaha

# 72
hahaha hahaha Ох, големите сте сладурани.  smile3525 При мен поради липса все още на деца, домашния любимец от година насам страда от хронична липса на внимание, плюс околните, които вече май свикнаха. Внимание - някои от турските сериали водят до пристрастяванеhahaha
Особенно ако вътре се мъдри некой УБАВЕЦ... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Тия от де ги намират тез бонбончета...незнам...ама водят до пристрастяване. Моя десктоп вечно е зает с некой бонбон...мъжо се е видел у празници... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Срааааааааааааам...вместо да си го турнем него...яз съм изтипосала Езел... Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 73
  • Пловдив
 hahaha Зизке на мен ще ми е трудно да избера кой да туря.  :roll, за това съм избрала неутрален десктоп. Ти как така не си сложила Есмерчо.  Hug hahaha
 Представям си ако сложа Езелко, малее ми то няма да се спи - само ще се гледа.
  hahaha

# 74
hahaha Зизке на мен ще ми е трудно да избера кой да туря.  :roll, за това съм избрала неутрален десктоп. Ти как така не си сложила Есмерчо.  Hug hahaha
 Представям си ако сложа Езелко, малее ми то няма да се спи - само ще се гледа.
  hahaha
Алискееее...Есмерко отдавна не ми е на десктопа...той е основоположника, но вече го няма. Тогава си спомням, че сложих за начало една малка снимка...мъжо мина виде и вика: "За кво си сложила тоя циганин тука...аз предлагам да го махнеш" А аз , му викам..."Есмерсито не само няма да го махна ами даже ще напълня десктопа с негови снимки..."
И тогава брат...8 бр. снимки озариха екрана....КЕЕЕЕЕЕЕЕЕФ... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Тогава мъжо виде, че мисията е ИМКЯНСЪЗ...и не ме за кача. А, сега Езелко е на ред...сиди си и ми топли душата... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт