Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как минаха родителските срещи? Излишно ли се притеснявам?
Има ли смисъл да търся частна детска градина предварително или в крайна сметка държавна ще свърши работа?
Какви теми обикновено се обсъждат на родителските срещи в държавните и частните детски градини?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как минаха родителските срещи? Излишно ли се притеснявам?
-
Има ли смисъл да търся частна детска градина предварително или в крайна сметка държавна ще свърши работа?
-
Какви теми обикновено се обсъждат на родителските срещи в държавните и частните детски градини?
-
Каква е разликата между частна и държавна детска градина?
-
Какви са очакванията от предучилищното образование?
Аз пък да ви пожелая породени, та да видите как се гледат две бебета, но на различен акъл
На всички ни е трудно в тези времена и е още по-трудно да се прецени кой има по-голяма нужда от помощ. Две деца са си две деца, три са си три и така.
Те това вече е лудница! И трите са в една група - така тръгна от яслата, сега и в 1 група ги пррехвърлиха пак заедно. При гласуването решихме да я освободим от таксата за третото дете - т.е. ще плаща за 2 деца, не за три. Смятам, че това е достатъчно справедливо, жената не е и очаквала повече.
, лудница е, но вярвай ми ееедна идея е по-добре -поне можеш на 1 човече да кажеш да седне, да хапне, да тръгва и т.н., докато ти правиш друго с номер 2. А когато и двете са на един акъл, искат едно и също нещо в един и същи момент-
Никой с никого по трудност не може да се мери, защото най-трудно е това, което ти е на главата! Но не можем да виждаме и само носа си, нали.... Въпроса е когато решиш да помагаш да го правиш защото така искаш, а не защото така трябва... Трудно можеш да прецениш кой повече се нуждае от помощ, за това аз лично помагам по инстинкт /и по възможности, разбира се/. Малко офф се получи