Житен режим на Учителя Петър Дънов - 5 тема

• 106 378
  • 724
  •   1
Отговори
# 15
успешен,усмихнат,житен ден на всички! Hug Hug Hug

# 16
Благодаря за отговора , ще го направя 2 или 3 дена .На всички вас успех  Grinning

# 17
  • София
Здравейте момичета!

При миналия режим се наложи да се откажа и ми беше неудобно да пиша Embarassed

Сега обаче съм стриктно с вас Hug

# 18
  • София
нормално е да се откажеш, когато се чувстваш дискомфортно.Идеята на режима е освен да смъкваме излишни килца, който ги има, да смъкнем и негативното и депресивното , освен това е и подход към друг тип мислене:) аз обикновено успявам първите 5 дни и се чувствам прекрасно, следващите 5 ми е малко "тегаво", но този път ще опитам с психо атака за позитивно настроение:)
притеснява ме само факта, че точно тези 5 дни ще замествам приятелка в работата й , както и ще си работя на моята работа и ще ми е леко напрегнато и препълнено като програма, но може би това ще ми помогне:))))))))))
усмивки за всички:)))))))

# 19
 Всеки си избира как да прави режима.Но ''класическия''режим не е с покълнато жито.Вече писах ,че е най-добре житото да кисне 24 часа.Водата трябва да се сменя през 8 часа.Последната може да се изпие/ако ви е приятно/.Разбира се ,много е важно и каква е околната температура.Най-добре е тя да е осемнадесет градуса.Но това са идеалните условия.

# 20
Здравейте, от следобяд имах ужасно главоболие, та чак ми се гадеше, но удържах геройски.Продължавам с вас славно напред!

# 21
Здравейте и от мен!

milanlia31, аз също кърмя моето бебе, което след седмица става на годинка. Правила съм режима няколко пъти, като никога не издържам 10 дни! Непосилно ми е, просто психически, не толкова от неразположения. Режимът е да се пречистим и духовно, а мен ме изяждат съмнения, че правя нещо нередно спрямо детето ми. Та аз за себе си съм решила да го правя по няколко дни /2-3/ и после захранване. За този период от време не съм забелязала да ми намалява кърмата или неразположения при бебето. Чувствам се добре.

Ако много искаш да направиш режима, пробвай за ден-два. Виж как ще се чувстваш ти, поведението на детето и вземи решение за себе си. Когато се водим по децата, всичко е наред! Peace

# 22
Здравейте житни момичета. Исках да премине деня че тогава да пиша - не бях сигурна как ще се чувствам. Първия ден мина добре / аз имам доста да свалям, на лекарства съм оща та ще видим..../. Благодаря на всички в темата за чудесната поддръжка. Само искам да питам - кафе пием ли и кога? Защото аз без него не мога.
Пожелавам на всички лека нощ и успешно житуване

# 23
  • София
Добро утро, житенки!  Hug
Каква прекрасна голяма група сме!   bouquet
tsveti77   Hug главоболието е едно от неприятните странични ефекти, то говори за започване на изчистване. Обикновено преминава до края на втория ден, а напълно вероятно днес да се събудиш с ведра и спокойна глава. Понякога се случва главоболие.
solima  Hug понякога се случват провали. Забелязала съм, че има периоди, в които организмът ми е съвсем настроен за режим, а друг път го започвам защото е дошро времето за режима. Тогава е малко по-трудно и повече воля трябва. А ако се прибави и някакво напрежение, може волята да не се окаже достатъчно силна...  Sad Не се притеснявай за това, по-добре да се споделя, хора сме, не сме от желязо и понякога стават "издънки" въпреки доброто ни желание. Важното е да сме с ясно съзнание какво правим, каква е целта.
sem22  Hug Кафето се изключва от режима. Но щом като не можеш без него, както казваш, надявам се на отслабването да не наврези. Но на пречистването - да. Поне го намали, ако не можеш без него.
При мен всичко е добре. Имам над кило смъкнато за вчерашния първи ден.
Пожелавам на всички лек и успешен ден!  Hug

# 24
  • София
Здравейте и хубав ден на всички!
Snow4eva  - благодаря за милите думи - много точно си го казала. Има случаи, в които нещата тръгват и ... стават Simple Smile , а друг път ми е тегаво и усилно (така да се каже). При мен основният проблем е, че аз като цяло, предпочитам соленото и пикантното, и сладкото жито ми идва байгън Sick, а ако е без мед в един момент ми става безвкусно - но мине ли този момент - нататък е лесно.
Успешно режимстване на всички Hug

# 25
Ха,и аз съм била с групичката ,без да знам.Не знаех,че и при мамите има житенки.От една година знам за режима,но не бях достатъчно сериозна и мотивирана,за да го започна.Всичко стана спонтанно-мъжът ми има здравословен проблем и търсим, и пробваме всевъзможни алтернативни методи,да постигнем успех.Така спонтанно дойде идеята за пречистването-решихме да започнем в понеделник на 27 септември,на лек ден  Simple Smile.Моята цел не е сваляне на килограми,но от 50 станах на 48 /трети ден/,исках да съм солидарна с мъжа ми ,когато сме двама е по-леко.
Зор с апетит не видях,съвсем малко и то първия ден,но аз така или иначе не закусвам ,а обядвам плод с шепа сурови ядки.До третия ден ми беше криво вечерта,липсваха ми големите салати ,сиренцето ,чат-пат питието  Embarassed и леката вечеря-ама си беше чисто на психична основа,не глад.Просто развалих един стереотип.През деня съм само на една ябълка и 2-3 ореха.Това жито никак не ми допада на вкус.Само вечер се назорвам да прекарам 4 лъжици за пиристалтика,иначе съм редовна във ВЦ-то.Жаждата ми се увеличи и изпивам към 2,5 л. вода на ден.Лечебни кризи до сега нямам, само снощи като си легнах ми стана странно студено и това е.Чувствам се прекрасно за сега -леко ми е и на тялото и на душата,чувствам се удовлетворена и с лекота си върша професионалните и домашни задължения.Първоначално си мислех да съм на режим 5 дена,т.е. до петък,но сега сериозно се замислям за продължение-супер ми харесва как се чувствам.
Успех на всички житенки  Grinning!

# 26
  • София
Здравейте житенки, аз си приготвих житото от вечерта с топла вода, както го приготвя Snow4eva, и ми беше доста по-вкусно. Бях се настроила за 5 дни, но сега вече, след като нямам проблем с вкуса на житото мога да изкарам и целия курс. А иначе вчера имах ужасно главоболие, само че не разбрах дали е от режима или от това, че предната вечер си бях легнала в един часа. Не изпитвам такъв ужасен глад, както при първите режими, явно вече свиквам с малките порции. И резултатът от вчера е -1,6 кг. Успешен ден и хубави резултати!

# 27
Здравейте  и от мен житенки, втори ден вече се справям доста успешно, почети не ми се яде, а жито хапвам съвсем малко по 3-4 лъжици на ядене, но просто немога повече, а и с водата съм малко зле - еднам пие 1 литър на ден. За сега нямам никакви странични ефекти освен, че снощи ми дойде цикъла  Embarassed

# 28
  • София
здравейте момичета:) и аз да се наместя тук Simple Smile
за главоболието бях забравила, този път ме пропусна:)
днес съм хапнала само ябълки, понеже си забравих житото, но след като се прибрах хапнах малко и сега ще хапна орехчета с медец, а после и чайче, защото имам да наваксвам с течностите:)
утре сутрин съм у дома и ще го сложа житото, за да не го забравя пак в бързината.Най-кривият ми ден почти премина-толкова работа имах , че нито за глад мисля, нито за жито:)))
определено положителната настройка я усещам и се чувствам добре:)))Какви по-добри резултати, от това да се чувстваме прекрасно:) пожелавам го на всички Ви  bouquet

# 29
Хмммм, аз открих ето този вариант в едно списание- грухана пшеница, която се вари, към нея се добавя мед и малко канела- за 5 дни с половин килограм пшеница, обаче пишеше и че може да се пие кафе без захар, чай без захар и прясно мляко???? newsm78 Но това малко се различава от Дъновия вариант- няма орехи- има мляко, не 10 а 5 дни??? newsm78 Дали ще има ефект, аз 10 дни незнам дали ще устискам, а не са ми нужни повече от 2-3 кг да сваля???? newsm78 Как мислите ефективна ли е за половината време?

Общи условия

Активация на акаунт