Житен режим на Учителя Петър Дънов - 5 тема

• 106 809
  • 724
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна/Казанлък
doddo,и аз съм чел доста пъти този текст.За съжаление, не си го разбрал.Днес е сряда ,но е почти  край на една фаза на Луната/утре е новолуние/.На теб ти трябва начало на фаза. Чак  след новолунието можеш да започнеш.И то с друга цел.Тя е различна от тази ,която е тук ,в момента.След новолуние искаш нещо да придобиеш или да се справиш с някаква трудност.Тогава режимът се прави доста по-трудно.А в сегашната фаза /от 24.1//-да се ''отървеш''.
Благодаря за уточненията,но защо тогава в този сайт пише от 02.02 до 11.02 ? И ако продължа все пак,защото така съм се настроила и съм си казала,че трябва да го направя сега(както казва eva_merry ,няма случайни неща),не разбрах дали мога да си смуча Нео-ангина и да си пия Ремантадина,който ми изписаха преди час и е с антивирусно действие???
Благодаря ви отново за отговорите   bouquet

# 616
  • София
Когато се налага да се пият лекарства просто няма как. Аз също взимах лекарства по време на режима. Резултатът е 4,2 кг надолу. През захранването обикновенно също смъквам около килограм, килограм и нещо. Успешно захранване на всички.

# 617
doddo,този режим е даден в Духовно общество Бяло Братство от Учителя Петър Дънов.
И в това общество са определени правилата.Затова като сравнително достоверни могат да се приемат текстовете в http://www.bratstvoto.net , http://beinsadouno.com и http://www.beinsadouno.org . Макар че и там има някои противоречия ,то по тези принципи /за фазите на Луната/няма.Разгледай по-добре www.bratstvoto.net /хранене/.
Режимът зависи от двете основни фази на Луната .Те са различни за всяка година /като дати/.
Твоят режим трябва винаги да се вмества между двете фази/пълнолуние и новолуние/.Това означава в рамките на 14 дни да се вместят десет.В зависимост от целта  ти се определят и денят,и фазата на Луната.
 Днес е 2.2.2011 г.До края на тази фаза има само един ден. И после -друга фаза.
 Друг такъв случай /като твоя/тук е нямало/за пълен режим/.Започвали са през фазата за нарастване/пълнене/ и им е било много по-трудно.А ти от петък си в такава фаза.Мисля ,че нямаш и предварителната 10 дневна подготовка.
  Няма как да ти забраня лекарствата.Особено ,когато имаш нужда.Но ако си пред грип ,условията ти се условняват още повече.Поне ги пий след ядене на житото.
Дори и да успееш ,резултатите ти ще бъдат по-малки /плуване срещу течението/
  Случайни неща няма ,но това може да е и изпитание дали си разумна.Ти избираш.

# 618
Здравейте, поздравления на всички, които успяха да извървят целия път на режима и успех в захранването.   bouquet  Благодарност към solej , за всичко което прави в темата  smile3525 Не мога да се сдържа и да не споделя, че съм доволна от себе си....научих много неща и мисля, че режима ми се отразява доста добре, само трябва и толкова внимателно да се захраня Simple Smile по отношение на килограмите не мога точно да кажа (нямам кантар) но се усещам доста по-лека   Rolling Eyes продължавам да следя темата и мисля да се включвам и следващи пъти Simple Smile  Hug

# 619
Mного се радвам ,че се научихте да споделяте.Дори и когато понякога грешахте.Това създава чуство за сплотеност .Все някой ще се ''втурне'' да помогне.Остава само  някои да се научат и да четат повече/от тези ,които за пръв път забелязват темата/.Защото понякога повтарям като развалена грамофонна плоча.
  Успех и на захранването!

# 620
  • Варна/Казанлък
...Остава само  някои да се научат и да четат повече/от тези ,които за пръв път забелязват темата/.Защото понякога повтарям като развалена грамофонна плоча.
  Успех и на захранването!
Това бяха "камъни в мойта градина" предполагам или поне аз така си мисля,но все пак изчитайки доста инфо от дадените от теб линкове,си разбрах грешката и ще се поправя.
Разбрах,че следващия режим ще започне на 21-ви и ще се пресъединя,а до тогава мога да направя така наречената подготовка за режима,макар и 20 дни по-рано,а не 10.
Ще следя темата и ако имам въпроси ще задавам.Благодаря ви!!!

# 621
doddo,съжалявам ,но текстът ,който си чела е точен като принципи и дати ,но се отнася за....Житен режим 2009 г.Затова винаги четете внимателно и с едно наум.Много лесно се разбира.Просто 11.2 тогава е сряда ,а 20,2 -петък.

# 622
doddo ,не се отнася за теб .Ти се стараеш да прочетеш ,но си жертва на две неща:прекалено желание да направиш сега режима и предоверяване в нета.Има такива ,които казват:''Нямам никакво време да чета,кажете...''А това ,което търсят е на два поста отгоре.Или ''Къде да си намеря жито...'след като са ходили в два големи неспециализирани магазина и има много линкове за диетични и биомагазини в нета.И аз съм давал често информация..А живеят и в София....

Последна редакция: ср, 02 фев 2011, 15:48 от solej

# 623
  • София
doddo  Hug по-важното сега е, че имаш вече най-подходящата стартова дата за следващия режим.
Знам, че като си се настроила е много кофти, но повече от 10-тина дни за подготовка не са ти нужни. Помисли какъв режим да си направиш дотогава, така че да използваш ентусиазма, с който си заредена в момента и да имаш едни хубави резултати за този почти месец дотогава.
lin3  Hug независимо, че нямаш кантар, важното е, че усещаш резултата!

# 624
здравейте всички  Hug

Поздравления на края на по-тежкия период  Peace

Снощи, понеже беше свършило житото за покълване си сложих обикновено - грухано,  в термос. На сутринта беше "цъфнало" като цвете  Wink  , за разлика от другото. Сега вече като направя разликата, съм абсолютно убедена, че онова което съм купила наистина е било такова за покълване.

# 625
martin4e,много благодаря за снимките на житното зърно/Днес останалите във форума научават  името на фотографа/.
Надявам се те да са образец и да си ги изпращате като поздрав за началото на Житния режим ,който ще правите в бъдеще.
 Ето още веднъж линка: http://www.bratstvoto.net/vehadi/falbum/thumbnails.php?album=22

Последна редакция: ср, 02 фев 2011, 17:19 от solej

# 626
Като чета някои от мненията ви днес, май трябваше сутринта да ви поздравя и с ''Ода на радостта'' / http://www.youtube.com/watch?v=sIx_5ilir-U /

# 627
martin4e,много благодаря за снимките на житното зърно/Днес останалите във форума научават  името на фотографа/.
Надявам се те да са образец и да си ги изпращате като поздрав за началото на Житния режим ,който ще правите в бъдеще.
 Ето още веднъж линка: http://www.bratstvoto.net/vehadi/falbum/thumbnails.php?album=22
solej, това е най-малкото, което може да се направи  Simple Smile от благодарност за твоята безценна помощ и търпение!  bouquet
Малко укъснях с вечерята, тъкмо си приготвям ангелската супичка, всеки момент ще стане готова и ще си я хапна. На всички, които успяхме поздравления   bouquet  Нека всеки открие ползата за себе си! И най-вече да бъдем търпеливи, последователни по време на захранването.

# 628
това е наи вкусната супа на света

# 629
Браво на всички които успяха  bouquet.Много ви се радвам на волята Hug.За моята няма да коментирам..пак се изложих.Сега на 21-ви няма да тръгвам толкова силна вилна,каквото стане Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт