Житен режим на Учителя Петър Дънов - 5 тема

• 106 819
  • 724
  •   1
Отговори
# 600
Днес е ден на победителите.Честито на всички ,които остигнаха до ''финалната права''
Мисля ,че днес няма да имате особени проблеми с храенето и ще си хапнете сладко ,сладко ангелска супа /от обяд до вечерта/.Изяжте спокойно и останалата храна.
  Един специален поздрав от мен:
http://www.youtube.com/watch?v=xdCrZfTkG1c&NR=1
И не забравяйте да споделите как се чувствате.
Някои ме питаха за духовния смисъл на Житния режим.Който иска и има духовна нагласа,може да прочете за житното зърно тук: http://triangle.bg/books/1914-03-16--1.1998/1914-03-23--1.html
Успешен ден на всички!

Последна редакция: ср, 02 фев 2011, 09:18 от solej

# 601
Здравейте ! Поздравления за всички които успяха  bouquet.Чета Ви от известно време и се подготвям за февруарския режим,мисля тогава да се включа .
Правила съм режима само веднъж  (миналата година март месец) ,защото тогава разбрах за него.Започнах го изведнъж без подготовка  и издържах,дано и сега успея.
Solej    bouquet за търпението което проявяваш към всички.Успешен ден  Wink

# 602
Чувствам се прекрасно и донякъде наистина като победител Simple Smile
На плота в къщи ме очакват подготвени букет свеж магданоз, лимонче и картофките. От снощи съм си ги аранжирала да ми доставят радост и свежест Simple Smile

На финала, резултатът ми е -4 кг Simple Smile

Солей, още веднъж благодарности за напътствията, търпението и добрината   bouquet

# 603
Да откриеш собствените си сиили и възможности е велика победа!
А за да стане това ,факт, трябва да повярваш ,че можеш и че това ще е поредната успешна стъпка в живота ти!

# 604
  • Временно
И аз днес съм -4 кг Grinning
След малко започвам да си приготвям супата.
А за утре смятам менюто ми да е следното:
закуска - ябълка
обяд - салата от морков,цвекло и царевица
вечеря - салата от картофи и лук

И искам да попитам на кой ден мога да ям маслинки и кисело зеле,че откога си мечатая за една салатка от кисело зеле,праз и червен пипер. Grinning

# 605
И аз днес съм -4 кг Grinning
И искам да попитам на кой ден мога да ям маслинки и кисело зеле,че откога си мечатая за една салатка от кисело зеле,праз и червен пипер. Grinning

ох, а аз за едни патладжанчета, ама май чак след петия ден може за тях.

# 606
Привет и от мен!
Не съм писала от миналата година, но сега и аз искам да споделя с вас моите резултати.
Най - напред и аз да изкажа благодарности на solej за всичко , което прави в тази тема!
Ето отчета: Започнах режима без подготовка и в не добро емоционално състояние. Изобщо не бях сигурна , че ще успея , но с някои малки прегрешения , с много ниско кръвно /80 на 50/ стигнах до най - прекрасния момент в този режим -  захранването с ангелската супа. При това с 4 кг по- малко. Като имам предвид , моментното си недобро емоционално състояние съм много доволна.
Поздравления за всички , които успяха и за всички , които опитаха!

# 607
  • Варна/Казанлък
Здравейте!!!
Радвам се на всички ви за постигнатите физически и душевни резултати!Вчера съвсем случайно попаднах на този сйат http://www.dar-center.com/article/?article=1452  и четейки разбрах,че днес също е добър ден за започване на режима и започнах.Виждам,че вие сте го приключили вече,но искам да ви попита нещо,тъй като аз реших и го започнах,дали мога да смуча нео-ангин за гърло,защото страшно много ме боли от два дена?
Благодаря ви предварително!!!

# 608
Патладжаните са едни от ''най -тежките'' растителни храни заедно с гъбите.Не бързайте да си хапвате от тях.
  Кисело зеле,по-силни подправки,по-лют лук,по-солено,маслини /солени/  -след 5 дни.

# 609
  • Временно
doddo , баща ми ходи на ирисова диагностика в този център и именно там му бяха казали за житния режим,но тък като той не беше разбрал точно какво представлява аз се порових и така попаднах на тази тема.И това се случи сега януари,10-ина дена преди началото на настоящия режим.Въобще не се замислих дали да го направя,просто знаех че трябва.Никога не съм вярвала в случайности,нещата не са толкова прости,за да се отдаваме на случайността!!

# 610
doddo,и аз съм чел доста пъти този текст.За съжаление, не си го разбрал.Днес е сряда ,но е почти  край на една фаза на Луната/утре е новолуние/.На теб ти трябва начало на фаза. Чак  след новолунието можеш да започнеш.И то с друга цел.Тя е различна от тази ,която е тук ,в момента.След новолуние искаш нещо да придобиеш или да се справиш с някаква трудност.Тогава режимът се прави доста по-трудно.А в сегашната фаза /от 24.1//-да се ''отървеш''.

Последна редакция: ср, 02 фев 2011, 12:27 от solej

# 611
Solej, благогаря за поздрава -мисля, че го заслужавам. Queen e любимата ми група. В момента си хапвам Ангелска супа с удоволствие Simple Smile

# 612
Е ,на Изток имат една мъдра мисъл ,която много пъти съм цитирал.Тя е ''Когато ученикът е готов,Учителят идва при него''.Много неща се дават ,когато имате нужда.Аз имах нужда от снимка на зрънцето и се появи такава: имах нужда от дневните калории /за различми възрасти/и същия ден-публикация в нета по темата.Случайности няма ,има закономерности.

# 613
Да е сладко на всички,които си заслужиха да хапват ангелска супа от днес /12 часа/ !

# 614
  • София
Здравейте, всички!  Hug
Чета.. страхотни резултати!   bouquet  
Браво на всички за волята, за упоритостта, за желанието! smile3501
Сигурно сте си помислили, че съм ви изоставила, обаче изобщо не е така. Последните 2 дни изкарах лек грип, това наложи и предсрочното ми захранване. Слава Богу мина наистина леко, даже като отидох при лекарката в понеделник, тя отбеляза, че явно имам много здрава имунна система, за да ме засегне едва-едва.  Sunglasses
Но духом съм била с вас през цялото време!!!  Hug
Пожелавам ви сега да сте много внимателни със захранването! Имайте предвид, че организмът става като мечка стравница! И най-малкото отпускане, води до невъзможност да овладееш апетита си. Мислете за тези няколко дни като част от режима и обърнете още по-голямо внимание на тях, отколкото по време на житото. Защото тогава - изобщо не ти се яде, а трудното е сега, когато апетитът е вълчи.
Стискам палци да се справите блестящо!
 Hug
solej    bouquet бях сигурна, /или по-честно казано - надявах се/ че през време на отсъствието ми ще ни наглеждаш! Страхотен си!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт