Житен режим на Учителя Петър Дънов - 5 тема

• 106 821
  • 724
  •   1
Отговори
# 585
     Един специален поздрав за всички, които са правили ,правят и помагат да се прави добре Житният режим: http://www.youtube.com/watch?v=S--qLksuob0
   Нека бъдем още по-добри към себе си ,към другите и към всичко ,което правим!

# 586
Поздрав на всички! Светло  и пълно  да е на душата!

# 587
И от мен голяма  Hug
Много съм щастлива че издържах /поне до момента Wink / режимчето и застъпахме и част от февруари.
До сега стотици пъти си представях как си сготвям ангелска супа и си хапвам от нея  chef

# 588
E,в сряда ше оцените истински храната.
Още малко остана и сте победители.

# 589
Здравейте и от мен, днес ми е 7 ден, а съм свалила само 3 кг и кантара не помръдва. Искаше ми се да са поне 5-6, но и на това съм доволна. Hug

# 590
  • София
Аз ще се пробвам за първи път февруари. Преди няколко месеца опитах да направя един режим с елда, но на третото ядене започна да ми се повдига от нея и не издържах. Житото обаче, винаги ми е било по вкусно. Simple Smile

# 591
 Житен режим има всеки месец.Но трябва да усетиш ,че си готова да го направиш и да се подготвиш добре!Житото е наистина по-вкусно от елдата.Макар че трябва да се приготвиш да дъвчеш добре и продължително.Но пък количеството е малко .Само 100 гр.на ден.
 Успех!

# 592
И аз от вчера още съм трепетно очакване на ангелската супичка Simple Smile
И днес все още съм жива с 3,5 кг надолу Simple Smile и много усмихната Simple Smile
От елда и на мен би ми се догадило. Явно е въпрос на вкус. На мен не ми допадна. Пробвах и със сирене, и като мусака с кайма и домати и чесън, подправки.... еееее не  е моят вкус, но пък за сметка на това, в къщи сме очаровани от киноата Simple Smile с чушки копър и чесън е невероятна, както и от амаранта - примерно пълнени тиквички с амарант и подправки (чесън разбира се, ама за съм му голям фен на този продукт Simple SmileSimple SmileSimple Smile) Та те разбирам за елдата напълно. Даже й се чудех на Сноучева как я яде, ама явно на нея не й е гадно Simple Smile

# 593
Поздрав и от мен  Hug Вече май минаваме на кулинарна тема, но да не забравите за захранването Grinning - Тооку що го изкопирах от 1стр.

# 594
Захранването има някои корекции и нови подробности във форума на http://www.bratstvoto.net /хранене/.Можете да ''влезете'' и от началото на сайта /под мисълта за деня/.
  Важни са както количеството храна ,така и калориите.Особено за тези,които работят по-интензивно.Затова не подценявайте калорийните си ''приходи ''през първите дни на захранването.Но не прекалявайте с мазнините.Те не трябва да бъдат повече от една четвърт.Можете да продължите да ядете същото количество орехи.Или да прибавите слънчогледови или тиквени семки,лешници/по-малко/.Може да похапвате и малко мед.Поне с водата или чая.Ако приемем ,че тръгвате от база 1200 до 1400 калории /от режима/,то ви трябват всеки ден поне по още 80.Целта е в края на десетия ден да сте достигнали поне 2000.После ,до 15 ден,можете да нормализирате необходимото ви количество,ако е нужно.Макар че ,според някои диетолози,2000-2200 са ви достатъчни ,ако не искате да ''трупате''запаси по тялото си.
  Ето и информация за храните и калориите: http://www.dieti-otslabvane.com/%D0%A2%D0%B0%D0%B1%D0%BB%D0%B8%D … D0%B8%D1%82%D0%B5
Ето и дневните дози: http://poneshto.com/?p=4473

Последна редакция: вт, 01 фев 2011, 12:36 от solej

# 595
и аз удържах без особени проблеми. равносметката - минус 2 кг на гладно, което е стомашното съдържимо май Simple Smile тоест като ефект отслабване май не много. колкото-толкова, ще внимавам в захранването. ще реша кога да правя следващия - февруари или март. честно казано, и аз минавам вече на кулинарната вълна Simple Smile успех със захранването на всички

# 596
  • Временно
Поздравления за всички ,които стигнаха до тук със собствени и общи усилия!  bouquet
Аз лично съм доволна от себе си,не предполагах че ще издържа до края.
Ще видя след захранването какви ще са резултатите и евентуално март месец отново ще се пробвам.
Свалила съм 3 кг,но най-вероятно поне 2 ще си върна след захранването.Дори и така се чувствам добре!

# 597
Захранването май ще е проблем за работещите - изглежда до края на седмицата трябва да мъкнем бурканите със супа (до петия ден - течна храна Sad) Sad

# 598
Супа можете да си ядете и вечер.Подобно на ангелската супа.През деня плодове,салати ,ядки,чай.Един път супа е достатъчна. А и студена не е вкусна.Другият вариант е ''строго'' захранване с чайове и малко плодове.
  Нищо не ви пречи да си носите или да си купите в почивката плодове и ядки/без сол/.Можете да хрупате и моркови.Вечерта -салати и супи.Няма как всичко да е идеално.
 Няма да ядете тестени,захарни ,млечни изделия .кашкавал,сирене/ и месо.

Последна редакция: вт, 01 фев 2011, 16:07 от solej

# 599
За тези,които са позагубили малко от енергията си след обяд,един ''жизнен''и изпълнен с красота поздрав: http://www.youtube.com/watch?v=XV_KpO8khOI

Общи условия

Активация на акаунт