Житен режим на Учителя Петър Дънов - 5 тема

• 106 853
  • 724
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Привет и от мен!  Hug
Успешен режим на всички!   bouquet Чудесна група сме се събрали, ще си помагаме!
Чак сега се включвам, но това не значи, че днес не съм режимна! Напротив!  Sunglasses Този път ще се заинатя малко повече!
Ричи Hug напълно правилно.... аз къде ли не съм била!  Laughing Но това, което виждаш на лентичката ми е само от този режим! /е, имам 3-4 кг. върнати, но в общи линии крепя положението и все гледам с всеки режим да си я стигам/  Simple Smile
Успех на всички! И не забравяйте.. навярно най-трудно е вечер и ... първите 2-3 дни!
 Hug

# 181

lenny_pld, благодаря ти! Страхотна статия   bouquet
Аз тъкмо влизах да споделя, че положението е овладяно. Не за първи път спазвам пост и зная, че има един такъв преломен момент, след който (ако го преодолееш) всичко започва да върви гладко. Просто обикновено пикът е към 2-3 ден, а не през първите часове... Слава Богу около мен има още няколко спазващи режима, които да ми дават стимул и кураж!

# 182
lenny_pld , много интересна статия, благодаря!  Grinning В интерес на истината си дадох сметка, че преди почти два месеца на същия принцип и аз спрях да ям месо- понеже мисълта " никакво месо никога повече" е малко трудна за възприемане, след като почти цял живот съм го яла, започнах да си казвам така- колкото изкарам, толкова, да видя как е. И въпреки, че не са минали 2 пълни месеца вече изобщо нямам намерение и желание да ям месо  Simple Smile Чувствам се много добре и до голяма степен искам да изкарам режима за да пречистя допълнително организма си от дълго трупаните токсини и т.н.  Наистина нагласата на човек е от огромно значение  Peace
С надеждата ,че успешно ще мине всичко този път се замислих за режима през декември- смятате ли да го спазите и тогава?Обхваща точно дните на най-голямото плюскане  Laughing

# 183
Сноучева,Виолетката,благодари ви за отговорите момичета!  bouquet
Много ме мотивирате!
Аз за днес приключих -силно се надявам LaughingИзядох си последната порция жито и общо 2 ябълки,но мисля да е това.С глада се справям,но желанието за солено се промъква вече Simple Smile
До утре житуващи момичета!

# 184
Всичко при мен мина по вода. В училище си хапнах ябълка, после на работа осхте една и се прибирам с мисълта как ще си хапна житце, а то какво да видя- житото прокиснало изобщо не може да се хапне. Защо стана така ако може някой да ми каже. Житото ми е за варене. Сложих го с топла вода в термоса снощи към 19:00 часа. Сега сложих в тенджерка и ще видя утре какво ще стане.

# 185
Здравейте,житенки! Peace
Искам и аз да почна режима,но днес разбрах за него.Прочетох темата ,е не подробно,но  горе-долу  Simple SmileИма ли проблем,ако почна от утре?Наистина исам да сваля поне 5 кг!!!!!!От 10 дни съм на пости.Леко ми е за сега.Нямам проблеми с постите,въпреки,че ми е за първи път.Не намерих обикновено жито за покълване,а само грухано.По-назад прочетох,че няма проблем за отслабването. Така ли е?
Успех на всички! newsm10

# 186
Всичко при мен мина по вода. В училище си хапнах ябълка, после на работа осхте една и се прибирам с мисълта как ще си хапна житце, а то какво да видя- житото прокиснало изобщо не може да се хапне. Защо стана така ако може някой да ми каже. Житото ми е за варене. Сложих го с топла вода в термоса снощи към 19:00 часа. Сега сложих в тенджерка и ще видя утре какво ще стане.
     Вики да не си го държала във вода през цялото време  newsm78
     Аз го правя така: Житото за сряда накиснах в понеделник вечерта в изворна вода / стайна температура/, във вторник вечерта  / след 24 ч./ излях водата и го изплакнах пак с изворна вода, изцедих го и го оставих леко покрито, в сряда вече е готово за ядене. Леко е покълнало и е много вкусно.  Успех. chef  bouquet

# 187
Здравейте,житенки! Peace
Искам и аз да почна режима,но днес разбрах за него.Прочетох темата ,е не подробно,но  горе-долу  Simple SmileИма ли проблем,ако почна от утре?Наистина исам да сваля поне 5 кг!!!!!!От 10 дни съм на пости.Леко ми е за сега.Нямам проблеми с постите,въпреки,че ми е за първи път.Не намерих обикновено жито за покълване,а само грухано.По-назад прочетох,че няма проблем за отслабването. Така ли е?
Успех на всички! newsm10
До колкото съм запозната от прочетеното не е проблем да започнеш от утре, единствено 10ят ти ден, в който се започва захранването, няма да попада в 12те благоприятни дни след пълнолуние, а ще е във фазата на новолунието.Което не е фатално, но се смята, че просто ще ти бъде малко по-труден периода на захранване. Не мога да кажа дали е така, нямам опит, но ако си решена да започнеш едва ли ще ти е проблем. успех!  Peace

# 188
luxx05,не може ли да спрана 9-тия ден вместо на 10-я и така да си почна захранването навреме? Simple Smile
Искам да питам и още нещо-може ли да се кисне  житото във вода изцедена от филтър?Или е задължителна минералната вода? newsm78

# 189
Е, разбира се, че можеш да направиш и така, 9 вместо 10 дни  Laughing Аз житото си го кисна в чешмяна вода, не за друго ами защото не живея в блок и нашата вода не е така силно хлорирана и е хубава на вкус, понякога сипвам и минерална от княжево. Ами ако филтърът пречиства добре водата от евентуални примеси, които развалят вкуса й ,защо не...  Peace

# 190
Е, разбира се, че можеш да направиш и така, 9 вместо 10 дни  Laughing Аз житото си го кисна в чешмяна вода, не за друго ами защото не живея в блок и нашата вода не е така силно хлорирана и е хубава на вкус, понякога сипвам и минерална от княжево. Ами ако филтърът пречиства добре водата от евентуални примеси, които развалят вкуса й ,защо не...  Peace

Ако е само заради вкуса водата е страхотна от филтъра.Той пречиства всичко.Комбиниран е Водата минава през един специален камък и след това през химически филтър.Като го купувахме ни казаха,че и за бебета може да се дава от тази вода. newsm10

# 191
Здравейте момичета,аз вчера изпуснах срядата.   Sad...незнам защо се обърках,та въпросът ми е мога ли да започна от днес  newsm78 Лошото е че не можах и да лунувам,не съм пазила и поста Sad    ooooh!
Какво да правя,много искам да заочна режима ,за 2 месеца  трябва да сваля поне 5 кг.   Confused
Пия и едни хапчета против косопад,дали ще ми попречат на режима newsm78
Февруари ще го направя  100% пак този режим,но сега дали да го захващам  Thinking

Последна редакция: чт, 25 ное 2010, 09:53 от viktori

# 192
  • София
Момичета, започвайте режима, нищо че сте изпуснали ден -два. Не е задължително и да го спазвате точно десет дни. Резултат има дори и при няколко дена. Важното е да се знае, че колкото дни сте режимни - толкова дни след това трае захранването.

# 193
Момичета, започвайте режима, нищо че сте изпуснали ден -два. Не е задължително и да го спазвате точно десет дни. Резултат има дори и при няколко дена. Важното е да се знае, че колкото дни сте режимни - толкова дни след това трае захранването.

Благодаря ти за отговора и за подкрепата  Hug

# 194
аз явно подсъзнателно съм усетила, че вчера е бил подходящият ден, защото си започнах режима за първи път без изобщо да съм чела вашите теми тук  Simple Smile всъщност реших да потъся какво е писано по темата, защото нещо ми е отпаднало и страшно ми се спи, чудех се дали се дължи на това...  иии така попаднах тук
успех на всички!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт