Получихте ли семейни добавки за деца/детски/този месец?-19

• 43 035
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Сега проверих Пощенска банка - Красна поляна и няма детски.
И дъщерята от четвъртък проверява и няма!Нейни приятелки и те не са взели, казали,че била преведена само част от сумата и не стигала за всички!

# 571
znaeteli za ckb pleven v 12.00 nqmax

# 572
София-Пощенска банка-община Възраждане -има детски ,но интеграция не.Преди малко ги теглих.

# 573
Здравейте момичета,преди малко говорих с социалните в Надежда,техните думи бяха че за петък 29.10 парите са били потвърдени нооооооооооооооо,ги няма не са преведени #2gunfireнито детските нито парите по чл.8 аз чакам и двете!Сега ще пиша до БТВ,не че ще постигна нещо но поне може да се даде гласност.

# 574
тук  каквото и да се напише,надали някой ще го прочете. За да се даде гласност -трябва да се направи  група за интеграционните и детските добавки във Фейсбук- там  може случайно да се прочете и от някой политик

# 575
Ами аз затова написах че ще пиша до медията БТВ,и писах вече!

# 576
Здравейте момичета,преди малко говорих с социалните в Надежда,техните думи бяха че за петък 29.10 парите са били потвърдени нооооооооооооооо,ги няма не са преведени #2gunfireнито детските нито парите по чл.8 аз чакам и двете!Сега ще пиша до БТВ,не че ще постигна нещо но поне може да се даде гласност.

Ама пиши, че банката ти държи парите.

ДСК- София, ПОдуене - има.

# 577
Не не е банката,от социалното ми казаха че все още не са пуснали парите към нашата община!

# 578
Ходих в социалните, община Витоша. Преведени били.
После изведнъж всички служителки казаха, че на никого не са превели пари от министерството, след като аз казах, че имам познати, които са получили детските си още в петък. Интересно как първо били преведни, псоле нямало никъде. Скапана работа.
Аз нямам, а така ги чакам. Както и да е! Писна ми!

# 579
  • София
ОББ София Изток има детски най - накрая  Crazy

# 580
И при мен се получи така Алина,в петък казаха че парите са пуснати днес изведнъж казаха че парите не са били отпуснати в петък,най вероятно нямало да бъде и днес!

# 581
Тъкмо проверих онлайн сметката си - за Благоевград през Първа инвестиционна детските са налични вече.
Дано след 14ч. и други да са зарадвани с преводи.

# 582
  • София-Велинград
В Слатина към Уникредит още няма нищо!!!!Точно като юни месец,тогава ги получихме на 3.06.,защо сега да не ги получим към Коледа например!!!!

# 583
 Пощенска -Красна поляна-ИМА

# 584
  • гр.София-Красна поляна
Пощенска -Красна поляна-ИМА
Тъкмо влизам да напиша,че вече има и ти си ме изпреварила. Wink Hug

Общи условия

Активация на акаунт