Получихте ли семейни добавки за деца/детски/този месец?-19

• 42 962
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
Аууууу.....и този месец е имало игра на нерви.....Смятах, че в петък са преведени парите, но те били преведени едва днес....Явно октомври като месец с 31 дни е бил малък за социалните.......Какво ще правим тогава февруари месец???? newsm78

# 586
към момента никой в горна оряховица няма,знае ли се кога ще бъдат пуснати.утре дали ще ги получим  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 587
към момента никой в горна оряховица няма,знае ли се кога ще бъдат пуснати.утре дали ще ги получим  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
токущо ида от банкомата, ама в горна оряховица няма,щч проверя след 18.30ч и ако пак няма занчи да се надяваме за утре,аман ве4е... #Cussing out

# 588
токущо ида от банкомата, ама в горна оряховица няма,щч проверя след 18.30ч и ако пак няма занчи да се надяваме за утре,аман ве4е... #Cussing out
току-що си проверих интернет банкирането- няма  Shocked

# 589
  • София-Велинград
Ха-ха-ха мама Цоцоланка,февруари месец ще ги получим към края на април!!!!!Ако дотогава не решат евентуално ,че тези пари изобщо не бива и да се превеждат,щото видите ли,няма за децата....

# 590
в 19.00ч в горна оряховица няма детски ,а миналата седмица по бтв-то казаха 4е в петък (29.10) ще ги пуснат на вси4ки,ама пак излъгъха ,то утре е 2.11 и пак ще си пишем ,и а дано  вземат наистина да ги преведат ,как за техните заплати има пари  ,а за децата все нестигат ooooh!

# 591
 ckb nqma 16.00

Последна редакция: вт, 01 май 2012, 14:37 от nini niki

# 592
Уникредит в Надежда нямаше в 19,30.Вече много ми писнаааа.

# 593
сливен ЦКБ няма чл 8и интеграционни

# 594
И аз все още нямам Райфайзен-Надежда #Cussing out

# 595
  • София
Уникредит общ. Красно село вчера към 16.15ч.ги преведоха.Искам да питам майките на деца с Телк по кое време на мес.се получават добавките по соц.оценка подала съм молбата си през август а до момента нищо..........И те ли се моткат така както тия с детските?

# 596
Уникредит общ. Красно село вчера към 16.15ч.ги преведоха.Искам да питам майките на деца с Телк по кое време на мес.се получават добавките по соц.оценка подала съм молбата си през август а до момента нищо..........И те ли се моткат така както тия с детските?
Би трябвало сега октомври да ги получиш заедно с детските

# 597
  • София
Би трябвало ама ги няма с детските получих само 168 лв.добавката.

# 598
Би трябвало ама ги няма с детските получих само 168 лв.добавката.
168това са парите за социалната оценка а отделно се подава молба-декларация за инеграционни добавки и 70лв.детски може би ще ги пуснат по-късно до няколко дни

# 599
в Горна Оряховица дали вече са преведени,ако някой знае моля да каже защото пътувам 2 пъти до града напразно.

Общи условия

Активация на акаунт