Получихте ли семейни добавки за деца/детски/този месец?-19

• 42 957
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
обикновенно интеграционните ги пускат един ден след изплащане на детските,но този месец както и юли всичко е объркано. Нито детски ,нито интеграционни във времето обещано от Соц.министър или  че на 30 всеки месец трябва парите да са преведени по банкоматите

# 601
в горна оряховица има в цкб

# 602
случайно да знаете как е положеието в кв.надежда?

# 603
  • София
София,Надежда,обб-преди 5мин ги преведоха,но без интеграцията!

# 604
ОББ- Бъкстон има! Изтеглих ги с майчинските си в 13:15ч.

# 605
ДСК-Надежда има превод,детски и чл8

# 606
в Горна Оряховица дали вече са преведени,ако някой знае моля да каже защото пътувам 2 пъти до града напразно.
вече да  Peace

# 607
  • Fort Worth, TX
обикновенно интеграционните ги пускат един ден след изплащане на детските,но този месец както и юли всичко е объркано. Нито детски ,нито интеграционни във времето обещано от Соц.министър или  че на 30 всеки месец трябва парите да са преведени по банкоматите
Аз сега проверих онлайн и имам сума от 16 евро  от Соц. подпомагане.Предполагам, че това са интеграционните.

# 608
Нито детски ,нито интеграционни във времето обещано от Соц.министър или  че на 30 всеки месец трябва парите да са преведени по банкоматите

Вчера по бТВ казаха,че за забавянето този месец виновни били.....първокласниците.......Социалните били изплатили много еднократни суми за първокласниците и това е затормозило системата.....Та ако обичат майките на първолаци - 2 крачки пред строя за строго мъмрене!

# 609
  • София
Нито детски ,нито интеграционни във времето обещано от Соц.министър или  че на 30 всеки месец трябва парите да са преведени по банкоматите

Вчера по бТВ казаха,че за забавянето този месец виновни били.....първокласниците.......Социалните били изплатили много еднократни суми за първокласниците и това е затормозило системата.....Та ако обичат майките на първолаци - 2 крачки пред строя за строго мъмрене!
Joy Joy Joy

# 610
  • При хората, които обичам
Две крачки пред строя съм Embarassed
За първи път от 5 години получавам детски. И помощ за първокласник даже. Срам ме е , ама...

# 611
  • При децата ми

[/quote]
 Joy Joy И смешно и тъжно....

# 612
  • София
Верно и смешно и тъжно.....
Аз нямам още първокласни, казаха ми да чакаме......нямало пари, за да потвърдят преводите.

# 613
От Булбанк чакам детски и още няма превод.Някой друг? newsm78

# 614
Обади се и попитай какво става, според мен вече всички са ги получили.

Общи условия

Активация на акаунт