Получихте ли семейни добавки за деца/детски/този месец?-19

• 42 932
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
Във форума на Darik News пишат че са пуснали детските а може би се лъжат една на друга
Така е всеки месец в този форум. Как така ги получават по-рано и те не знаят?!

# 631
Аз като видях новите публикации се зарадвах.Реших че ,някой вече е взел детски и  е писал да информира нас които чакаме след десеттина дни.....Да, но няма.
Да са живи и здрави надлъгващите се да си харчат виртуалните парички.

# 632
  • Mediterraneo
За протокола да отбележа, че Мама ви Цоцоланка явно няма нужда от детски  Crossing Arms Ти ще забогатееш на гърба на държавата, жено! За 4 деца детски вземаш, а не ги теглиш  Crazy

# 633
За протокола да отбележа, че Мама ви Цоцоланка явно няма нужда от детски  Crossing Arms Ти ще забогатееш на гърба на държавата, жено! За 4 деца детски вземаш, а не ги теглиш  Crazy

E kak бе newsm78 newsm78 Преди няколко дни имаше интервю с нея по бтв и каза че ги чака за да купи обувки на едно от децата...

# 634
  • Бургас
E kak бе newsm78 newsm78 Преди няколко дни имаше интервю с нея по бтв и каза че ги чака за да купи обувки на едно от децата...
А ти какво предлагаш да беше казала,аз нямам нужда,не ги тегля,ама ги искам в срок.
Аз също не ги тегля,ама си ги искам!В картата си им е много добре,но се лишавам от други неща,за да мога да ги пестя.

# 635
А ти какво предлагаш да беше казала,аз нямам нужда,не ги тегля,ама ги искам в срок.
Аз също не ги тегля,ама си ги искам!В картата си им е много добре,но се лишавам от други неща,за да мога да ги пестя.

Нищо не предлагам Wink полагат ни се и трябва да си ги получим Peace просто коментирам какво съм видяла Wink

# 636
Ох, този разговор е доста безсмислен.
Всеки имащ право на детски - има право да си ги получава в срок. Дали ще ги тегли, си е лично негов проблем.
Мама Цоцоланка има 4 деца, евала! Винаги съм ти се възхищавала, от както чета форума!

Доста е неприятен поста ти. Ти как би се почуствала, ако някой коментира теб, по този начин. Представи си че ти си била пред БТВ. Много малко от нас имат смелост да застанат пред камера, а всички имат нужда от детските си навреме. Това кой кога ги е теглил и какво е купил с тях, си е лично негов проблем и не мисля че има нужда от коментари тук.

Не знам права ли съм, в това което написах, така го почуствах, истината е че ми е неприятно това което прочетох.
Пожелавам на всички скоро да имат детски в картите си, а днес по случай Денят на детето обявен от Юнеско и ООН - Честит празник на всички деца, нека да са ни здрави!

# 637
Алина, права си Peace

Момичета, не позволявайте на кризата и на липсата на средства да ви принизява до степен да надничате в чуждата паницата и да смятате как комшийката си харчи парите! Това дали някой си харчи детските или си ги събира не е показател колко е богат, а само че умее да си прави разчет на парите Peace

# 638
Слави във филма си за Америка каза нещо за българите, което и тук се усети, че българина мисли не на него дали му е добре, а щом аз съм зле, значи и на комшията трябва да му е зле.
Нека да помислим с добро, това е за всички!

Hug

# 639
  • Mediterraneo
Аууу, добре, че не се избъзиках с някой друг  Crazy Мили хора, много уважавам индивиди с чувство за хумор. На тези, на които им липсва, мога само да кажа, че ги съжалявам  Confused За мама ви Цоци-  Hug, добре, че носи на майтап жената. Щях да се орезиля инак  Tired

# 640
Тарталета за теб е ясно че го каза с чувство за хумор, но поста на tida flyr не ми се стори да е с такова чувство.

# 641
Аууу, добре, че не се избъзиках с някой друг  Crazy Мили хора, много уважавам индивиди с чувство за хумор. На тези, на които им липсва, мога само да кажа, че ги съжалявам  Confused За мама ви Цоци-  Hug, добре, че носи на майтап жената. Щях да се орезиля инак  Tired

Тарталета, а защо реши, че коментираме написаното от теб? Честно казано, много ме изненада. За толкова години във форума, мисля, че поне дотолкова се познаваме, че да знаем кога се шегуваме и кога не  bouquet

# 642
  • Mediterraneo
А кое се коментираше?! Някой гледал по ТВ нещо, ала- бала  Stop

# 643

Точно това се коментираше Peace. Да, постът с ТВ предаването беше по повод написаното от теб, но всички останали бяха именно заради него.
От мен толкова, който разбрал - разбрал. Мисля, че достатъчно се обяснявах Crazy

# 644

Точно това се коментираше Peace. Да, постът с ТВ предаването беше по повод написаното от теб, но всички останали бяха именно заради него.
От мен толкова, който разбрал - разбрал. Мисля, че достатъчно се обяснявах Crazy

Мммда, достатъчно се обясни Joy трябва да спреш да пишеш глупави постове Peace

Общи условия

Активация на акаунт