Получихте ли семейни добавки за деца/детски/този месец?-19

• 42 936
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
tida flyr, не съм си позволявала да те обиждам, затова, ако обичаш и ти се въздържай от квалификации Peace

# 646
tida flyr, не съм си позволявала да те обиждам, затова, ако обичаш и ти се въздържай от квалификации Peace

Mr. Green цунки Тида  Joy

# 647
За протокола да отбележа, че Мама ви Цоцоланка явно няма нужда от детски  Crossing Arms Ти ще забогатееш на гърба на държавата, жено! За 4 деца детски вземаш, а не ги теглиш  Crazy

Да си кажа....Чак сега виждам поста на Тарти......

С Тарти се познавам лично......И съм много щастлива от този факт. Защото ми е хубаво с нея тук, във форума, виртуално, и ми е вече драго,че се познаваме и в реалността.

Искрено се смях на поста и, и знам, че това, което го пише е само в кръга на майтапа......То може би има връзка с една друга закачка от темите тук с Ели Дечкин, която получава най-редовно детските преди мен и ми бе писала,че аз съм след нея, защото аз източвам бюджета с моите детски.......Нито Тарти ме обижда, нито Ели.....Напротив - аз знам какво влагат в хумора си....

Да, не тегля детските на този етап, защото чакам да се съберам за да поръчам гардероби на децата.

А за бТВ.....Репортерката ме попита за какво тегля детските.....Зад камера си поприказвахме приятелски и казах, че не си тегля детските за да мога да отреагирам евентуално на някаква спешна нужда или за да взема нещо по-голямо...Но пред камера на въпроса какво купувам с детските не отговорих така, защото нямаше да е коректно към голямата част от майките, които теглят детските, а отговорих с - памперси, учебници на учениците и дадох пример,че само английския на осмокласника ми тази година е 130лв., също така,че Сами ще проходи и ще трябват обувки за него и т.н. Но в репортажа се получи по друг начин.......

Благодаря на всички за милите думи!

# 648
Цоцоланке, не съм вложила злоба или подигравка в първия ми пост
Скоро видях линка, който си постнала и се присетих......
Жениците тук обаче така ме захапаха.....

# 649
Възхищавам се на жени като Цоцоланка!  bouquet
Много бавно се възстанових след раждането и не бих си помислила да изживея всичко наново втори път, а за четвърти ... #Crazy

# 650
Здравейте 'имам един въпрос 'след като ми свърши майченството може ли да се запиша към борсата .Ако знае някой да пише

# 651
Можеш да се запишеш на ТБ, ако си била назначена с трудов договор през последните 9 месеца. Ако след изтичане на майчинството, напуснеш по собствено желание, ще получаваш минималното обезщетение - 6 лв на ден, в продължение на 4 месеца. Ако бъдеш съкратена или напуснеш по предложение на работодателя ти, обезщетението се изчислява на база на заплатата, която върху която си осигурявана, а периодът зависи от общия ти трудов стаж.

# 652
Благодаря за информацията'трябваше ми консултация с някой защото на 6.12 ми свършва майченството.А малката трябва да има кой да я гледа докато тръгне на ясла.

# 653
Ако бъдеш съкратена или напуснеш по предложение на работодателя ти, обезщетението се изчислява на база на заплатата, която върху която си осигурявана, а периодът зависи от общия ти трудов стаж.

Ако преди това е била в отпуск за отглеждане на дете до 2 год., обезщетението се изчислява на база минимална работна заплата. 

# 654
  • Русе
Ех, Маме, заради теб и аз взех да ги получавам последния ден на месеца. На кого се обади да ми спре кранчето? Завидя ми, нали? Сега пък аз ще ти завиждам че не ги теглиш и забогатяваш  Crossing Arms  smile3534

Дано понеделник и вторник да забогатеем всички  Praynig

# 655
Хайде,да се похвали някой,дее Laughing

# 656
  • вкъщи
Моля придържайти се към темата-получехте ли добавки

# 657
Няма все още може би в петък или във вторник ще ги пуснат детските .А другият месец би трябвало по рано да ги пуснат заради празниците

# 658
Не се надявайте много, че другия месец ще са по-рано. Изплатиха ги на 06.01. 2010 - това детските за месец ноември 2009.

# 659
Моля придържайти се към темата-получехте ли добавки
PeaceТова , някаква шега ли е или така си пишеш ?

Последна редакция: ср, 24 ное 2010, 21:32 от notes

Общи условия

Активация на акаунт