ЮЛСКОТО дете е вече голямо - за детска градина става рано!

• 20 743
  • 728
  •   1
Отговори
# 570
 Hug
Иве, пиши как е мина в ДГ?
Аз самата нямам никакви амбиции - не знам дали е лошо или добро, но аз се чувствам чудесно Wink
Обичам като започна нещо, да го направя добре и това е
Ако искате ми вярвайте, но до ден днешен не знам с какво точно ми се занимава  Mr. Green
Мислех второ висше да записвам, но не можах да реша какво искам - журналистика, медицина или графичен дизайн  Joy
Мятам се от една крайност в друга  Crazy
Към Ина също нямам амбиции. На танци я записах, защото само като чуе музика и почва да си танцува без значение къде е  /и на средата на улицата докато пресичаме е танцувала, и в супермаркета /. Измисля си стъпки, стойки  Heart Eyes
А 4G наистина е добър /брат ми го има/ аз чакам новия таблет  Sunglasses

# 571
Иве хайде пиши как мина ????

# 572
  • sf
ДУ
Днес сме вкъщи всички. Нещо се опитвам да се рабзолявам, носът ме сърби и ми е смотано  Tired
Вико утре сигурно пак ще е с баба си. ИСкам вече да отворят тяхната си група и да си ходи по цял ден.
Аз държа Вероника да спортува и да учи езици, засега англисйки само. За Вико ще е същото. Не ме тресе амбицията да станат гении или всестранноразвити личности. ИСкам да са здрави и доволни от това,което правят. Аз самата не съм амбициозна, по-скоро мързелива  Joy мързела винаги ми е пречел.
За Вико ще държа същото,а после ще си покаже кой какво го влече. Мъж имаше амбициии тя да учи в математическата,но хич не й се отдава математиката. Дай й на нея да рисува и да твори разни джаджи. За Вико пък хич не се надява, защото го мисли за тъп  #Crazy ако може да се мисли така за дете на 3г.  ooooh! дано му натрие носа като порастне

Иве, не я чакайте скоро, сигурно слухти около групата  Mr. Green

# 573
  • София
Хи хи  Joy Вики докато четях последните пет страници си мислех, че точно мен си сънувала Mr. Green. То ми е мечта, ама, уви, едва ли ще се сбъдне - минало ми е времето вече. Не за друго, бих отгледала спокойно още две деца, но едва ли ще успея с моите здравословни проблеми да ги износя, а и ако се получи като с Вероника - мерси, няма да допусна да страдат така като нея, а и аз няма да издържа психически на повече от това. Tired
Иначе се справихме перфектно днес с натоварения график, може да ми е болнаво милото, ама е толкова кротко и послушно, стоя си кротко и мирно пред кабинета докато мина на преглед и така. После и нея я преслушаха, нищо ново не ми казаха, имала пак лек спазъм и малко хрипчета от ляво. Гадно ми е че пак няма да я пусна на градина Tired. Водих я после в университета, отчетох се пред няколко преподавателки - ама друго си е да говориш с жени - майки, баби - всичко е точно - освободиха ме от лукции и упражнения, та поне това оттървах, ще се явявам за заверки и на изпити, и ако има текущ контрол нещо тогава, но те ще ми кажат. С мъжете обаче е по различно - та ходих по късните доби на упражнение, утре съм на лекции, ама какво да се прави - неможе всичко да е розово Crossing Arms.
Днес гинеколожката дето се паднах при нея много ме ядоса, каза че нямало смисъл да ми прави хормонални изследвания, прати ме на хематолог, та в сряда и на това ще се замъкна. И ми препоръча да пробвам да си лекувам кръвоизливите с хомеопатия, то няма лошо, да сте чували нещо за хомеопатите дето работят в Токуда, тях ми препоръча, но кои са и представа си нямам. Ще се поразтърся. newsm78
Мая честито и леко бременеене, а щом Малчо си е пожелал момиченце, дано да е момиченце Wink.
И аз искам на среща, само дано се оправи Вероника и да убедя мъжо да я гледа. Нещо в последно време много ме нерви. Прибирам се в осем вечерта от упражнения, а той я вдигнал от следобедния сън в седем, тогава я и нахранил, нито лекарствата и дал нито нищо. Съответно в момента познайте какво прави - гледа Слави Shocked Ама като е спала четири часа наобяд #Crazy. Аз отивам да си лягам пък тя каквото иска да прави, от безсънните нощи предните дни - днес се успах - та едва стигнах наверме в Токуда за прегледите.
Айде лека нощ на всички! Hug

Гледано от моята камбанария си млада... малка едва ли не.
Не знам какви точно здравословни проблеми си имала по време на бременността с Вероника, ти се появи след нейната поява  Mr. Green, но да ти кажа - майка ми ме е родила на 26, била съм доста преносена, не недоносена, ама нА - и като дете бях като Вероничка, и сега не съм много по- добре. Децата просто така си се появяват - без упътване за експлоатация и без никаква гаранция от производителя, абе, бетер китайска стока.  Joy

И последно - най- добре смени и АГ-то, и хематолога, дето те съветват да лекуваш кръвоизлив с хомеопатия, вместо да ти направи изследвания.  Crossing Arms Пълно безобразие!

# 574
ох ще падна с дисциплината на Георги Laughing бебета

Майче, честито за хубавата новина Hug Hug Hug

Янче и Никола не искаше на допълнителните - на футбол уж му хареса първия път, разправяше как бате Ники ги учил да "ритат" с глава, правеше демонстрации вкъщи и на следващия ден просто заяви, че няма да ходи. После с приложните същото - ревал, госпожата отишла с него, но той не се успокоил. За това поне имам обяснение, защото заниманията са следобяд и заради тях трябва да го взема по-късно. Накрая го питах на какво иска да ходи, да си избере едно от двете и той както и предполагах избра футбола

Иначе при нас положението се влоши - тъкмо си мислех, че е свикнал, направо с желание си ходеше, и в понеделник ми каза, че не му се ходи (ама с половин уста, можех спокойно да не му обърна внимание). Аз обаче,тъпата патица, реших, че детето има нужда от почивка защото доста му се събра 1 месец градина и го оставих вкъщи. Е на следващия ден нямаше сила, която да го убеди, че трябва да ходи. Ревал е много като го е оставял баща му. Днес също. Вчера като отидох да го взема и госпожата ми каза, че и е обяснявал как иска цял ден с мама и да си гушка палачинчицата (така нарича Валери Simple Smile). Госпожата му казала, че и тя иска по цял ден с него, та затова да се разберат така  - половин ден с мама, половин с госпожата. Уж се беше съгласил, но сутринта пак. Сега му казваме, че ходя на работа, а Валери ходи на ясла

Иве, за тях е голям плюс, че са двама Hug И ние бяхме на Спортакус вчера, голяма лудница

Да ви кажа за Никола нещо - седи си един ден и аз си го разпитвам дежурно за детската. Изведнъж той ми казва - "имам си нова приятелка, Моника, много е хубава, мамо (ама го каза с един копнеж)...После се опитвах да се сетя дали гаджето ми от детската наистина толкова съм го харесвала, ама не успях, много ми е странно това с физическото привличане между тригодишни. Та Никола ми твърди, че и казал, че е много красива и тя му БИЛА казала, че и тя го харесва. Аз разбира се си помислих, че си фантазира, но вчера случайно се засекохме на Спортакус и двамата не се откъснаха един от друг  ooooh!

# 575
  • София
Добро утро.
Момичета благодаря за подкрепата .Иве освен някое заклинание не знам какво друго може да се направи newsm78.Много ми е кофти защото съм свекнала да съм не зависима и толкова години съм се изкарвала парите и съм се чувствала сигурана ,а сега не виждам светлина в тунела .Оф я да не ви товаря от сутринта с мойте глупости.
Дани дано се размене на Вероника бързо ,че много му се събра на мъничето.
Днес мисля да занеса Сашо на танцова с батко му .Имаме зелена светлина от господина му.

Виж сега пък аз какво ще ти кажа.
Не е страшно да си зависима от някого... в някакъв период от живота... бил той дълъг или кратък.
Страшно е да нямаш от кого да зависиш, когато имаш нужда.
Само това е страшното.
Другото... се нарежда някак.

Хм... В тази връзка - ние - и аз, и съпругът ми, доста късно сме се заели с правене на деца... на доста голяма възраст сме... а второ не става... дали ще има Давид на кого да се опре някой ден, ако има нужда? В какъвто и да било аспект...  Confused

# 576
  • София
ДД
АУУУУУУ  Sad Sad
С истерия ги изкубнаха милите,отидох след 40 мин и директорката отиде да ги види/нали с мъж ми са гъсти/седяли с насълзени очи единия държал брат си за ръката.Не ревяли.Ще ида в 12,3 да ги взема.Стаята е хубава,ама ме притесняват тоалетните,при вас какви са големи малки или?Те си пишкат прави ама да акат немогат на голяма дупетата са им малки.
Извинете че ви пропускам,ама днес ми е.......

# 577
Добро утро
Миме  трогна ме с предложението си ,но ако хвана влака после ще трябва да ме назначиш във вас на щат щото ще ме изгонят  то вкъщи Mr. Green
Ува не се тревожи за дисциплината и нервите на госпожата тя е свикнала искам да ти кажа че и нашите вече четвъртокласници не са по  добре.Косата ме се изправя след родителска.А за амбициите не знам,мой те родители бяха много амбициозни и ме натоварваха повече от колкото ми бяха силите ,сега се мъча да не съм като тях.Улавям се обаче ,че от време на време правя като тях ,а  ме се иска да не го правя.Петър е малко муден и притеснителен и все се налага да го подбутвам ,но гледам да е в рамките на разумното.А малкия бас по скоро трябва да го спирам за да е в рамките на разумното.Ама децата са различини и такива трябва да ги приемем.
Затова Янче не се тревожи за Никола той винаги ти е бил по кротък ,но това не значи ,че няма да се оправя сам просто си има негов си начин.
Иве хайде отчети се . Hug

# 578
  • Бургас
Иве  Hug
Успокой се, ще свикнат, ето на крепят се един друг. А тоалетните трябва да са от малките, още повече никой няма да ги остави сами да се оправят още от първия ден.

Кирова, кураж. Всичко ще се нареди.  Hug Цяло лято работих и познай дали имаме спестени пари. Къде отидоха просто не знам Embarassed

Вики, хващай чая и се оправяй, не се давай. То и аз съм на тоя хал Кати сега ще се включи - ще даде съвет  Mr. Green
Омръзна ми от болести, само си ги въртим от юли месец насам. Какво беше това болно лято  ooooh! Каква ли ще е зимата.  Tired

Сега да споделя, че иначе съвсем ще ми се затрие ентусиазма, а така няма мърдане. Купих си екип, поръчах си маратонки от Ла Редут и ще ходя на фитнес. Мисля от утре да се захвана с 90 дневната диета. До сега четох четох, обаче нещо въглехидратния ден не ми се нрави. В смисъл сладко много рядко ям.  Sick Че и шоколад пък.  Crossing Arms Споделих, сега остана да ме проверява някой да не изкръшкам  hahaha

# 579
  • София
Аз още се чудя Иве, ама по клоня към това да не ходим .Представям си каква ще е лудница, освен това искам малко да постои Ева навън ,че по цял ден е затворена.Ако все пак решим ще ти се обадя  Hug
Каква патка съм  Embarassed, забравих с какво ми каза хомеопатката да си мажа крака- май беше йодасепт,ама сега чета в листовката че не се препоръчва при бременност и кърмене newsm78
Аз също ще дойда в петък вечерта Grinning

Не виждам какво общо има йодът с хомеопатията, но пък не мисля, че има проблем да е ползва по време на бременност. Питай АГ-то си за всеки случай, де, разбира се.

Мими, за счупеното стъкло... не знам - аз понеже имам май тестостерон в излишък по- добре да не давам съвети, че...  #2gunfire

Последна редакция: ср, 13 окт 2010, 10:24 от katiABV

# 580
  • София
еее Мими, неприятно.При нас пък пукат гуми за спрели пред входа неживущи в него  Rolling Eyes Ужас просто
Дани ,метрото е удобно ,ама само за отиване, после работи до рано ,а ние си лафим до късно  Laughing Аз ще те взема с мен   Hug,Само ако има вариянт да се придвижиш към Младост ,че излизането от този квартал вечер в пика е просто пагубно ooooh!
Мими ,а кажи може ли да ми казала йодасепт Галя  Embarassed Embarassed Embarassed?????

Мале свеки  готви аз си чатя тук  Mr. Green

Хе-хе, току- виж съм се навила и аз да дойда. Щото инак ходене на бар без пиене... ми не ми е особено забавно. Ама ти така или иначе нямаш такъв избор - ех, има едно хубаво нещо в липсата на бебета...
Ама не съм много сигурна, де. Давид е болен, та не знам.

ПП
В замяна ще те светна как се излиза от Младост в пиковите часове...  Mr. Green

# 581
  • София
Шушонче ще ядеш солено.филия с лютеница или чушка пица-вегатарианска.
Много ми е празно
Кати сега и транспортни услуги почна да предлага Joy

# 582
  • София
Хайде моля някой да ми пусне ЛС кога са срещите, моля! (извинявам се за нахалството)

# 583
  • Бургас
чакай, тя сега подгрява, още едва на ранния вчерашен следобед е.  Mr. Green

Ще ям щом казваш  Whistling

# 584
  • София

Аз за деца май рядко говоря.
За какво говоря с хората не знам, ама като се замисля - напоследък май главно за Топлофикация и правителството...  Mr. Green тъй де, и здравеоправянето (щото не може да се нарече здравеопазване) и правителството... и за данъците... и осигуровките... и болничните... и парите за изследвания / операции ... и...
Ами, и те стават безкрайни.
Тъй, а като се добави и гумите и антифриза... и....
и липсата на пари...
и задължителните неплатени отпуски...
... и...

ПП
Амбиции да правя от Давид нещо нямам. Ще стане каквото иска. Записах го на танци само защото настояваше. Ама много. И се сещаше и като се бяхме прибрали. То пък се разболя и засега ги пропусна.
Уча го на нещо рядко, ако ми е скучно на мен.
А той възприема, ако нещото му е интересно.

Последна редакция: ср, 13 окт 2010, 10:39 от katiABV

Общи условия

Активация на акаунт